bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοίχημα σε Βλάχοβιτς και Χάαλαντ

Στοίχημα σε Βλάχοβιτς και Χάαλαντ

Ένα κλικ μακριά από το απόλυτο την Κυριακή. Από τη μία ο Λοζάνο χάνει το.. άχαστο (με εξ’ επαφής κεφαλιά) και ο Οσιμέν έχει ακυρωθέν τέρμα για το 0-1 στην «Φλωρεντία».  Από την άλλη, η Γαλατάσαραϊ -που γύρισε σε φαβορί στο live- είχε 3 τετ-α-τετ στα οποία αστόχησε! Πρέπει και να… θέλει η άτιμη η μπάλα!

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Στάση στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ. Εύλογο ο άσος είναι χαμηλά, αλλά δεν έχει καμία αξία να ασχοληθούμε μ’ αυτόν, είτε με οποιαδήποτε combo bet.

Εκεί όπου όμως μπορεί να γίνει λόγος είναι τα σουτ του… φορμαρισμένου Ερλινγκ Χάαλαντ. Δύο τέρματα με την Γουέστ Χαμ, ένα με τη Νιούκασλ και…χατ-τρικ με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Νορβηγός ανεβάζει την απόδοσή του παιχνίδι με παιχνίδι και παίρνει ολοένα και περισσότερες ενέργειες. Κοντά στο 4/παιχνίδι ήταν ο μέσος όρος των σουτ του μέχρι πριν την αναμέτρηση με την Πάλας, όπου είχε συνολικά 7 τελικές προσπάθειες. Τα 6+ σουτ (over5,5) του Νορβηγού σήμερα στο 2.22 του Stoiximan εμπεριέχουν αξία.

Προγνωστικά Ιταλίας

Στο «Πάμε Ιταλία» που ξεκίνησε με 2/2 προτάσεις εχθές έχει αναλυθεί η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Σπέτσια, όπου ως ποντάρισμα υπάρχει το anytime του Ντούσαν Βλάχοβιτς σε απόδοση 1.80.

Πάνω στον Σέρβο επιθετικό θα ποντάρω ξανά, σε ένα bet που συμπληρώνει το αρχικό. Η Γιουβέντους θα μπει με το μαχαίρι στα… δόντια, χρειάζεται μία ευρεία νίκη για να αποκτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση μετά τις 2 σερί ισοπαλίες.

Η Σπέτσια ενδέχεται να αποδεχτεί το καταλληλότερο θύμα και ο Σέρβος φορ ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να σηκώσει το βάρος της επίθεσης στις πλάτες του. Με την Ρόμα σκόραρε έχοντας 3 προσπάθειες για γκολ, ενώ σε αντίστοιχο παιχνίδι (αυτό με την Σασουόλο) πέτυχε δύο τέρματα έχοντας συνολικά 5 τελικές προσπάθειες.

Η Σπέτσια είναι χαμηλότερης δυσκολίας εμπόδιο, έχοντας δεχτεί στο προηγούμενο παιχνίδι από την Σασουόλο συνολικά 21 τελικές (8 στο τέρμα) και μάλιστα στην έδρα της. Στο 2.20 τα 5+ σουτ του στο Stoiximan.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Stoiximan

ΑΓΓΠ – 31/8 – 21:30 – Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ: 6+ σουτ Χάαλαντ (2.22)

ΙΤΑ1 – 31/8 – 21:45 – Γουβέντους – Σπέτσια: 5+σουτ Βλάχοβιτς (2.20)

Στη δυάδα απόδοσης 4.88 ποντάρισμα 20 μονάδων

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης