novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η κούραση και η απογοήτευση της Ευρώπης

Η κούραση και η απογοήτευση της Ευρώπης

νάμικτα συναισθήματα άφησε η χθεσινή ημέρα. Σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα. Σε μία κλωστή ισορροπούσε η ήττα από τη νίκη. Αν κέρδιζε η Μπαστιά θα γράφαμε κέρδη, αν δεν υπήρχε η πρώιμη πληρωμή στη Βάαλβαϊκ, η χασούρα θα ήταν η διπλάσια!

Γεμάτο πρόγραμμα (και) το Κυριακάτικο, αλλά δίχως πολλές επιλογές να περνούν τον τελικό «έλεγχο». Πάμε να τις δούμε.

Προγνωστικά Ιταλίας

Στο «Πάμε Ιταλία» έχει αναλυθεί αναλυτικά το «διπλό» της Νάπολι, απέναντι σε μία ταλαιπωρημένη (από την Ευρώπη) Φιορεντίνα. Οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αν δείξουν την απαραίτητη προσοχή στην άμυνα θα «περάσουν» εύκολα ή δύσκολα από τη Φλωρεντία όπου διατηρούν εξαιρετική παράδοση.

Προγνωστικά Τουρκίας

Θα κοντράρω την ομάδα του Μπακασέτα η οποία βιώνει την απογοήτευση μετά και την αποτυχημένη προσπάθεια που κατέβαλλε για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεταξύ άλλων «κουβαλά» έξτρα κούραση, ενώ έχει και σημαντικές απουσίες.

Η Γαλατάσαραϊ δεν αποδίδει σύμφωνα με την ποιότητά της, καθώς έχει προχωρήσει σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση αλλά είναι δεδομένο πως όσο περνάει ο χρόνος θα γίνεται καλύτερη. Σαφώς πιο φρέσκια, καθώς δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις. Μου κάνει το «διπλό» σε αποδόσεις τριπλασιασμού.

Προγνωστικά Νορβηγίας

Απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από την Στεάουα και για την Βίκινγκ στη Νορβηγία. Προβλήματα στην άμυνα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αδυνατούν να διατηρήσουν το μηδέν στα 7 τελευταία παιχνίδια τους

Αντίπαλός της η φορμαρισμένη Βαλερένγκα με σερί 6-1-0. Πριν σχεδόν ένα μήνα το αντίστοιχο παιχνίδι στην έδρα της «Ενγκα» ολοκληρώθηκε με 4-2. Δεν νομίζω πως η Βαλερένγκα θα έπρεπε να προσφέρεται ως καθαρό αουτσάιντερ.

Εν κατακλείδι, τρία διπλά σε σύστημα βασισμένα στη φόρμα, την ανωτερότητα και την Ευρωπαϊκή κούραση που «κουβαλούν» οι γηπεδούχοι. Παιγμένα στην Stoiximan, όλα με πρώιμη πληρωμή ή 2+ταμείο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie Stoiximan

ΝΟΡ1 – 28/8 – 19:00 – Βίκινγκ – Βαλερένγκα: 2 (2.80)

ΤΟΥΡ1 – 28/8 – 21:45 – Τραμπζονσπόρ – Γαλατασαραϊ: 2 (2.95)

ΙΤΑ1 – 28/8 – 21:45 – Φιορεντίνα – Νάπολι: 2 (2.10)

Με 20 μονάδες στις δυάδες και 6 στην τριάδα

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης