novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μονό στο 3.75 & δυάδα στο 4.60

Μονό στο 3.75 & δυάδα στο 4.60

Επιστροφή μετά από (σχεδόν) 2 εβδομάδες ξεκούρασης, με τη σεζόν να ξεκινά ουσιαστικά τώρα για εμένα. Με την πρεμιέρα της SuperLeague την Παρασκευή, έχουμε (σχεδόν) όλα τα πρωταθλήματα στο… πιάτο μας καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Ιταλίας

Για την Ευρώπη και τις ομάδες που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους έχουμε μιλήσει πολλές φορές τις προηγούμενες ημέρες. Η Φιορεντίνα ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία, με το ανοικτό σκορ (2-1) κόντρα στην Τβέντε να μην αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Οι «Βιόλα» κέρδισαν τα 2 τελευταία τους παιχνίδια αλλά σε αμφότερα εμφάνισαν προβλήματα στην άμυνα, ενώ είναι λογικό να έχουν το μυαλό τους στον αγώνα της (προσεχής) Πέμπτης.  

Σαφώς πιο φρέσκια και με κίνητρο να αντιστρέψει την κατάσταση μετά την άδικη ήττα στη «Λα Σπέτσια» η Εμπολι, που πέρυσι είχε κάνει εξαιρετική εκκίνηση στην Serie A. Σε αποδόσεις που σχεδόν αγγίζουν τον τετραπλασιασμό θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο.

Προγνωστικά Δανίας

Δύο φαβορί έχω σημειωμένα, Νόρτσελαντ και Ράντερς. Δύο περιπτώσεις που αφορούν κόντρες Ευρωπαίων. Ένα κλικ πιο μπροστά βάζω την Ράντερς, που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι και έρχεται με τέρμα τα… γκάζια μετά το μεγάλο «διπλό» στη Κοπεγχάγη.

Η Βίμποργκ είναι αξιόλογη ομάδα, αλλά παίζει διαδοχικά παιχνίδια, την περασμένη Πέμπτη έτρεξε πολύ στο Λονδίνο και εκτός έδρας… έχει καταγράψει μόνο ήττες στο πρωτάθλημα (2/2). Στο 2.20 ο άσος.

Προγνωστικά SuperLeague

Μ’ αυτήν θα ξεκινήσω και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εκεί όπου ο ανώτερος και αγωνιστικά σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό.

Οι «Πράσινοι» πρόσθεσαν ποιότητα στο ρόστερ τους, με Μάγκνουσεν και Σποράρ να ξεκινούν στην ενδεκάδα, όπως και ο Τσερίν. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, ενώ από τότε πέρασε ικανό διάστημα για να ελπίζουμε σε περαιτέρω βελτίωση.

Σε αντίθεση με τον Ιωνικό, που σήμερα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του (έλλειψη ρυθμού) και στα φιλικά επέδειξε κακή (αγωνιστική) εικόνα. Δεν περίμενα παραπάνω από 1.35 τον άσο, απόδοση όμως μικρή για τα… γούστα μου. Εντούτοις, μου κάνει το ασιατικό -1,5 των «Πρασίνων» που παίζει σε αποδόσεις διπλασιασμού, αναμένοντας μία καθαρή νίκη του στυλ 2-0/3-0.

Προγνωστικά Σουηδίας

Η περίοδο ντεφορμαρίσματος της Νόρκεπινγκ φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν, με την ομάδα να χτίζει σιγά-σιγά ένα αήττητο σερί (1-1-0). Η αλλαγή τεχνικού αναμένεται να της δώσει έξτρα κίνητρο, καθώς στον πάγκο κάθεται πλέον ο έμπειρος Δανός Riddersholm με θητείες σε μίντιλαντ, Αάρχους και Σοντερίσκε.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΪΚ Στοκχόλμης βιώνει δύσκολες ημέρες. Δύο παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και βαριά ήττα την περασμένη Πέμπτη από την Σλοβάτσκο (3-0). Ο προφανής αποκλεισμός από την Ευρώπη έφερε την απομάκρυνση του Γκρέζλακ, με τον πρώην επιθετικό Γκοϊτόμ να αναλαμβάνει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 37χρονος πρώην επιθετικός δεν έχει καθόλου εμπειρία (ούτε σχετική άδεια προπονητή) καθώς μόλις πέρυσι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την β’ ομάδα της ΑΪΚ.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι ότι η προετοιμασία της ΑΪΚ για το σημερινό παιχνίδι δεν διεξήχθη όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς καθυστέρησε να επιστρέψει από την Τσεχία λόγω βλάβης του αεροπλάνου που θα την μετέφερε στη Σουηδία.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Stoiximan:

ΙΤA1 – 21/8 – 19:30 – Εμπολι – Φιορεντίνα: 1 (3.75) με 10 μονάδες (2+ταμείο)

Δυάδα Bet365:

ΣΟΥ1 – 21/8 – 18:30 – Νόρκεπινγκ – ΑΪΚ Στοκχόλμης: 1 (2.30) (Π.Π)

ΕΛΛ1 – 21/8 – 20:00 – Παναθηναϊκός – Ιωνικός: 1 με -1,5 (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 4.60 ποντάρισμα 15 μονάδων

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης