bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοίχημα Τένις, Βραδινό ποντάρισμα στο 2.12

Στοίχημα Τένις, Βραδινό ποντάρισμα στο 2.12

Κακή ημέρα χθες, με 0/2 για τη στήλη. Καινούργια σήμερα όμως και θα προσεγγίσουμε την επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά στα κορτ. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Ντρέιπερ, έναν 20χρονο στον οποίον οι Βρετανοί βλέπουν το μέλλον του δικού τους τένις.

Ένας πολύ δυνατός παίκτης στο γρασίδι, που αρέσκεται να επιτίθεται σε κάθε μπάλα και να μην αφήνει κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του από το ξεκίνημα του ράλι. Κάτι που εν πολλοίς θα κρίνει την αναμέτρηση, καθώς ο Τσιτσιπάς θα χρειαστεί να παραμείνει πολύ σταθερός για να μη λυγίσει πρώτα πνευματικά, όταν βλέπει τα forehand να έρχονται το ένα πίσω από το άλλο.

Η έλλειψη ρυθμού του Τσιτσιπά παίζει τον ρόλο της

Βεβαίως στο σκληρό γήπεδο του Τορόντο στον Καναδά, ο Ντρέιπερ χάνει μερική από τη δυναμική του, όμως ακόμα και έτσι είναι ένας αντίπαλος πολύ επικίνδυνος. Μπορεί να ανοίξει το κορτ και να αναγκάσει τον Στέφανο να τρέξει αρκετά, οριζόντια της βασικής του γραμμής.

Οι αποδόσεις του σετ  τείνουν προς τον Τσιτσιπά και άπαντες καταλαβαίνουν πως αυτό είναι το σωστό. Τη νίκη του Στέφανου τη βρίσκετε αυτή τη στιγμή στο 1.30 στη Fonbet, την ώρα που η τιμή του Ντρέιπερ αγγίζει το 3.50.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να βρει αξία στο handicap του Βρετανού μπορεί να το πράξει, αφού το +3.5 δίνει απόδοση 2.02 στη Stoiximan, αλλά όσο δύσκολο και αν είναι το παιχνίδι για τον Τσιτσιπά, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να ξεφύγει και να σπάσει αυτό το σημείο.

Αν δεν υπήρχε η έλλειψη ρυθμού ο Στεφ θα είχε μεν ένα… βουνό αλλά θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βρει τις λύσεις. Ενδεχομένως το βράδυ να του πάρει λίγη ώρα και για αυτό θα ποντάρουμε τη νίκη του, σε συνδυασμό με το over 20.5 games, που έχει την τιμή του 2.12 στη Stoiximan

Το παιχνίδι μου

Μονό Stoiximan

11/8 – 3:00 – ATP Μόντρεαλ – Στέφανος Τσιτσιπάς – Τζακ Ντρέιπερ: Τσιτσιπάς και over 20.5 games (2.12) 

Share Διαβαστε επισης