novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τένις: Με τον Σερούντολο ως το τέλος

Προγνωστικά Τένις: Με τον Σερούντολο ως το τέλος

Eν μέσω καύσωνα σε όλη την Ευρώπη το τένις συνεχίζει να μας χαρίζει πολύ μεγάλα παιχνίδια, χωρίς καν να μπούμε στο Αμερικανικό swing. Τα τουρνουά σε Αμβούργο και Γκσταντ μπαίνουν σε ρυθμούς οκτάδας, την ώρα που μερικά από τα ζευγάρια κρύβουν πολύ τενιστικό αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον μέσα τους.

Μια επιλογή από το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά τέννις, ποντάροντας για ακόμη μια φορά στον Φρανσκίσκο Σερούντολο.

Ο τίτλος στο Μπάσταντ ήρθε ως επιβεβαίωση μίας μαγικής εβδομάδας, που όπως φαίνεται έχει και συνέχεια για τον Φρανσίσκο Σερούντολο. Επτά συνεχόμενες νίκες μετράει ο Αργεντινός, που πιστοποίησε την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ. Μόλις 30% των πόντων του πίσω από το δεύτερο σερβίς κέρδισε ο Ρώσος, με τον Σερούντολο να μετατρέπεται σε… πολεμική μηχανή.

Έχουμε ξαναπεί πως ο Λατίνος μπορεί να επιστρέφει διαρκώς μπάλες, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων του στο χώμα, αλλά με τον Ρούμπλεφ έδειξε πως έχει και άλλες πτυχές στο παιχνίδι του. Τα drop shot του είχαν ακρίβεια χιλιοστού και έβγαλαν εντελώς εκτός ρυθμού τον αντίπαλό του, μετά το αρχικό 0-3, για να έρθει το backhand down the line να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Με τον Καράτσεφ και γενικά με τέτοιου είδους αντιπάλους, ο Σερούντολο μπορεί να κυριαρχήσει στην επιφάνεια, κυρίως λόγω των αμυνών του. Ο έτερος Ρώσος δεν είναι και τέρας ψυχραιμίας, αν δει ότι μία-δυο μπάλες δεν τελειώνουν τον πόντο θα οδηγηθεί σε υπερβολές και φυσικά σε αβίαστα, κάτι που συχνά-πυκνά συνηθίζει. Για τον Σερούντολο αυτό είναι comfort zone και αν καταφέρει να τον αντιμετωπίσει με τέτοια ποικιλία, όπως έκανε με τον Ρούμπλεφ, θα ολοκληρώσει ξανά στα δύο σετ, όπως έκανε στον προ εβδομάδας μεταξύ τους προημιτελικό (7-5, 6-1) στη Σουηδία. Για αυτό και εμείς πάμε μαζί του στο handicap του -2.5, το οποίο και δίνει 1.65 στη Stoiximan ποντάροντας στην αλεγρία του Αργεντίνου.

Το παιχνίδι μου

22/7 – 14:00 – Σερούντολο – Καράτσεφ: Σερούντολο -2.5 games (1.65 στη Stoiximan)

Share Διαβαστε επισης