bet365 logo
  • ΑΓΓΤΠρέστον14:00Μπλάκμπερν
    Over 2.5 @ 2.06
  • ΣΟΥ1Βάρναμο15:00Βάστερας
    Over 2.5 @ 1.91
  • ΙΣΠ1Αθλέτικ Μπιλμπάο17:15Θέλτα
    Over 2.5 @ 1.75
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • ΕΛΛ1Παναθηναϊκός18:00Πανσερραϊκός
    1 @ 1.20
  • ΑΓΓΠΜάντσεστερ Σίτι18:30Άρσεναλ
    1 @ 1.80
  • ΙΤΑ1Ρόμα19:00Ουντινέζε
    2 @ 5.70
  • ΑΡΓ1Ουρακάν20:30Λανούς
    1 @ 1.98
  • ΕΚΟ1Μακάρα21:00Ιμπαμπούρα
    Over 2.5 @ 2.05
  • ΒΡΑ1Βάσκο Ντε Γκάμα22:00Παλμέιρας
    Over 2.5 @ 2.05
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ: Με δυάδα απόδοσης 3.67

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ: Με δυάδα απόδοσης 3.67

Δεν ήξερα αν πρέπει να «πανηγυρίσω» ή όχι μετά την ολοκλήρωση του Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σκούπι. Ηταν ανάμικτα τα συναισθήματα. Όχι για το δικό μου παιχνίδι ή την κάβα της στήλης, αλλά για εσάς που παίξατε. Και ο λόγος είναι ένας. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιοι (τελικά) κάλυψαν τα… νώτα τους.

Η «κάλυψη» στο στοίχημα

Η κάλυψη των στοιχημάτων μας αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στο στοίχημα. Μία μεγάλη συζήτηση, που κάθε παίκτης μπορεί να έχει διαφορετική άποψη. Κάποιοι είναι υπέρ, κάποιοι άλλοι κατά. Η δική μου (προσωπική άποψη) βρίσκεται κάπου στη μέση. Τι εννοώ; Επιλέγω να καλύψω εφόσον οι συνθήκες το απαιτούν και φυσικά σε ποσοστό τέτοιο που δεν με… «κατακλέβουν». Οποιοδήποτε ποσοστό επιστροφής πάνω από 90% είναι ικανοποιητικό, ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα σημεία.

Όπως (για παράδειγμα) το χθεσινό. Ένα στοίχημα απόδοσης 11.00. Στην κάβα δεν θα… γραφεί ποτέ, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την «τσέπη» μας. Για να το θέσω σωστά. Στην στήλη (κάβα) μπορεί να φαίνεται ως χαμένο στοίχημα, στην «τσέπη» μας όμως υπήρχαν τρόποι να φανεί ως κερδισμένο. Οσα χρήματα και να το έχουμε ποντάρει. Δεν έχει καμία σημασία.

Ποιος ήταν ο τρόπος κάλυψης στο χθεσινό bet (ισχύει γενικότερα στις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να κάνουμε cash out); Στο 2-1 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο 86’, η κάλυψη ερχόταν με ποντάρισμα στο Χ2 (διπλή ευκαιρία) που προσφερόταν σε υψηλές αποδόσεις.

Δεύτερος τρόπος το επόμενο γκολ της φιλοξενούμενης (προτείνεται έναντι του cash out). Ειδικά στην περίπτωση που προσφέρεται σε ίδια απόδοση με τη διπλή ευκαιρία (Χ2) – το επιλέγουμε διότι υπάρχει περίπτωση να πληρωθούμε και τα 2 στοιχήματα καθώς υπήρχε χρόνος στις καθυστερήσεις για ένα ακόμα τέρμα της Ντιναμό. Να σημειώσω (για όσους το είδαν) ότι διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 95’.

Γενικότερα, μην αφήνεται «απροστάτευτα» τα στοιχήματά σας σε περιπτώσεις που επιστρέφεται σχεδόν όλο το κέρδος (είτε με cash out – είτε με κάλυψη). Βλέπετε τι γίνεται, ένα σημείο του 29.00 (η Σκούπι) κατάφερε να σκοράρει στο 89’ ενώ 3’ νωρίτερα είχε δεχτεί την… ψυχρολουσία. Γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο άρχοντας των αθλημάτων. Γιατί ο μικρός μπορεί να κερδίσει τον μεγάλο. Ο ανίσχυρος τον ισχυρό. Συχνότερα από κάθε άλλο άθλημα στον κόσμο.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινάω με το Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν. Ανώτερη ποιοτικά η φιλοξενούμενη, αλλά δίχως επίσημα παιχνίδια στα «πόδια» της. Κάτι που έχει σε μεγάλο βαθμό η Ελσίνκι, της οποίας το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η επιλογή μου είναι το αουτσάιντερ goal/goal στο 1.94 της Ubet. Η γηπεδούχος μπορεί να επωφεληθεί την ετοιμότητά της και να σκοράρει, αλλά αμυντικά δίνει πολλά δικαιώματα.

Στα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα «είδε» την εστία της να παραβιάζεται και με βάση την ανωτερότητα των Τσέχων, δύσκολα θα αποφύγει το γκολ. Μόλις σε ένα φετινό δεν σκόραρε στην έδρα της.

Στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις επίσημες φετινές του υποχρεώσεις. Οι Ερυθρόλευκοι (δικαίως) είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς υπερτερούν σε κάθε επίπεδο των Ισραηλινών της Μακάμπι Χάιφα.

Δεν λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου την όχι και τόσο καλή εικόνα των «Ερυθρόλευκων» στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς ήταν μία περίοδος δοκιμών όπου δεν μπορούμε και δεν πρέπει να εξάγουμε απόλυτα συμπεράσματα.

Θεωρώ ότι θα δούμε μία πιο προσεκτική τακτική από πλευράς του Μάρτινς, που σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ισραήλ (ζέστη και υγρασία) δεν θα επιτρέψουν να «ανοίξει» το παιχνίδι. Ιδανικό σενάριο για τους «Ερυθρόλευκους» θα ήταν να καταφέρουν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και να ψάξουν ένα τέρμα μπροστά, εκμεταλλευόμενοι την ποιότητά τους. Επιλογή το no goal στο 1.89 της Ubet.

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Betsson

20/7 – 19:00 – Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν: goal/goal (1.94)

20/7 – 20:00 – Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: no goal (1.89)

Στη δυάδα απόδοσης 3.67 ποντάρισμα 7 μονάδων

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης