bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τένις, Μπάσταντ: Με το χάντικαπ του Φρανσίσκο Σερούντολο

Τένις, Μπάσταντ: Με το χάντικαπ του Φρανσίσκο Σερούντολο

Το Σάββατο αποτελεί συνήθως μέρα ημιτελικών για τα τουρνουά που δεν είναι Grand Slam και εκεί, σε έναν συγκεκριμένο θα επικεντρωθούμε. Με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, αλλά αυτήν τη φορά θα τον δούμε στο κορτ κόντρα σε έναν διαφορετικό Αργεντίνο, τον Φρανσίσκο Σερούντολο, για τον ημιτελικό του Μπάσταντ.

Ο Σερούντολο έγινε ευρέως γνωστός για την εμφάνισή του κόντρα στον Ναδάλ, στο κεντρικό κορτ του Wimbledon για τον 1ο γύρο. Απέναντι στον Ισπανό κατάφερε να πάρει και σετ μάλιστα, έχοντας πάρα πολύ καλά περάσματα με το forehand του, ενώ οι κινήσεις του στο κορτ έμοιαζαν αέρινες.

Ο ίδιος βέβαια αρέσκεται πολύ περισσότερο να αγωνίζεται στο χώμα και στο Μπάσταντ πραγματοποιεί τουρνουά καριέρας, καθώς μετά τον Σόουζα, απέκλεισε τον φιναλίστ του Roland Garros, Κάσπερ Ρούουντ και τον Ασλάν Καράτσεφ. Ο Σερούντολο είναι ένας τενίστας που αμύνεται πολύ καλά στη βασική του γραμμή και μέλημά του είναι να δυσκολεύει διαρκώς τα χτυπήματα των αντιπάλων του.

Για τον Καρένιο Μπούστα είπαμε και χθες αρκετά. Σίγουρα αποτελεί καλύτερο σέρβερ (78% των πόντων του κέρδισε στο πρώτο σερβίς με τον Σβάρτσμαν) από τον αντίπαλό του, όμως ο Σερούντολο καλείται να κάνει ό,τι δεν έκανε ο συμπατριώτης του, να αμυνθεί δηλαδή καλύτερα στις φλατ μπάλες του Ισπανού και πιέσει ακόμα περισσότερο στο δεύτερο σερβίς.

Ειδικότερα αν ο Μπούστα δεν ξεπεράσει το 69-70%, που σπάνια πράττει, τότε για τον Σερούντολο είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει ένα βήμα στις επιστροφές και να αυξήσει το βάρος της μπάλας του. Δεν είναι ο καλύτερος Ισπανός χωματάς, αλλά δεν αρκεί να το λέμε όσο ο ίδιος κάνει εμφατικές νίκες. Μπορεί να αποκλείσει τον Σερούντολο; Ναι και για αυτό είναι το φαβορί της αναμέτρησης (2.75 έναντι 1.45 αυτήν τη στιγμή στη Stoiximan), αν και εγώ συνεχίζω να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Μπορεί ο Σερούντολο να ανταποκριθεί καλύτερα στο match up; Επίσης ναι και για αυτόν τον λόγο επιλέγουμε να ποντάρουμε στο handicap των +2.5 games υπέρ του στη Stoiximan χωρίς να χρειαστεί να κοντράρουμε μέχρι τέλους.

Η λογική μας λέει πως ο Σερούντολο θα καταφέρει να πάρει ένα σετ και να γεμίσει δεδομένα το άλλο ένα ή τα άλλα δύο. Αν ξέρει κάτι να κάνει καλά ο Σερούντολο είναι να κρατάει την μπάλα στο κορτ και ο Μπούστα, παρότι έμπειρος, δεν είναι και ο ικανότερος για να βγει αψεγάδιαστος από μία τέτοια διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος για overbetting, άλλωστε έρχονται τελικοί και εκεί είναι που φορτσάρουμε…

Betmarket Επιλογές Τένις

Μονό Stoiximan

16/7 – 14:00 – Σερούντολο – Μπούστα: Σερούντολο +2.5 games (2.15)

Share Διαβαστε επισης