novibet logo
  • ΑΓΓΤΠρέστον14:00Μπλάκμπερν
    Over 2.5 @ 2.06
  • ΣΟΥ1Βάρναμο15:00Βάστερας
    Over 2.5 @ 1.91
  • ΙΣΠ1Αθλέτικ Μπιλμπάο17:15Θέλτα
    Over 2.5 @ 1.75
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • ΕΛΛ1Παναθηναϊκός18:00Πανσερραϊκός
    1 @ 1.20
  • ΑΓΓΠΜάντσεστερ Σίτι18:30Άρσεναλ
    1 @ 1.80
  • ΙΤΑ1Ρόμα19:00Ουντινέζε
    2 @ 5.70
  • ΑΡΓ1Ουρακάν20:30Λανούς
    1 @ 1.98
  • ΕΚΟ1Μακάρα21:00Ιμπαμπούρα
    Over 2.5 @ 2.05
  • ΒΡΑ1Βάσκο Ντε Γκάμα22:00Παλμέιρας
    Over 2.5 @ 2.05
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Euro Γυναικών: Ποντάρισμα πάνω στο αουτσάιντερ του Αγγλία – Νορβηγία

Euro Γυναικών: Ποντάρισμα πάνω στο αουτσάιντερ του Αγγλία – Νορβηγία

Η Γαλλία ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις το… ταξίδι της στο Euro2022 των γυναικών, «ξεσπώντας» στην Ιταλία την οποία κέρδισε με 5-1. Η Renard (θηλυκός Φαν Ντάικ) μπορεί να μην σκόραρε, αλλά είχε σημαντική παρουσία και βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με αλάνθαστες μεταβιβάσεις. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την Katoto, η οποία άνοιξε λογαριασμό και μας πλήρωσε μόλις στο 12’..

Τα προγνωστικά στοιχήματος στο Euro2022 των γυναικών μπορεί να μην βρίσκονται στις (βασικές) προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος, αλλά αποτελεί μία διοργάνωση που μπορεί να δώσεις κέρδος σε συνδυασμό με τις λανθασμένες εκτιμήσεις των στοιχηματικών sites. Εδώ που τα λέμε είναι απολύτως λογικό να υπάρχει αμφιβολία για καθετί νέο που εισέρχεται στην σκηνή και απαιτεί χρόνο για να συγκεντρώσει την απαραίτητη προσοχή.

Από το ξεκίνημά του Euro2022 μιλήσαμε για την άνθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου και το πόσο θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Η ποιότητα του γυναικείου ποδοσφαίρου μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, κάτι που μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και μέσα από τα highlights. Το (2ο) τέρμα της Geyord στο 40’ της χθεσινής αναμέτρησης (1.15 στο video που ακολουθεί) αποτελεί μία τρανταχτή απόδειξη.

Βάζουμε μία άνω τελεία στον πρόλογο και όλα όσα μας έχει δείξει η πρώτη μας επαφή με το γυναικείο ποδόσφαιρο και προχωράμε στις σημερινές αναλύσεις/προτάσεις.

Aγγλία Γυναίκες – Νορβηγία Γυναίκες

Το πρώτο σοβαρό τεστ της Αγγλίας που είναι το νο1 φαβορί για την κατάκτηση, καθώς η Νορβηγία βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα (6 σερί νίκες). Στην πρεμιέρα, οι Αγγλίδες επικράτησαν με 1-0 της αδύναμης Αυστρίας έχοντας αρκετές καλές στιγμές για να σκοράρουν (16 τελικές – 5 στον στόχο).

Η Νορβηγία είχε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία, την οποία κέρδισε με 4-1 έχοντας συνολικά 21 τελικές και 10 σουτ στον στόχο. Αμφότερες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση, με τη Νορβηγία να έχει υπέρ της τη διαφορά τερμάτων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, μένει μονάχα να δούμε ποιος θα πάρει την πρωτιά. Κάτι που ενδεχομένως να μην παίξει μεγάλο ρόλο, καθώς όλα δείχνουν ότι η επόμενη τους αντίπαλος στα προημιτελικά θα είναι μία εκ των Ισπανία η Γερμανία (αμφότερες ανήκουν στην ελίτ – οπότε η 1η ή 2η θέση δεν προσφέρει στην ουσία κάποια διευκόλυνση).

Η Αγγλία θα αγωνιστεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο (σχεδόν 32.000 κόσμου αναμένεται να παρευρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου της Μπράιτον), γεγονός που σε συνδυασμό με την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται (13-2-0 με την Βίγκμαν στον πάγκο) πιθανότατα θα της δώσει ώθηση και καλό ρυθμό. Η Νορβηγία δεν είναι από τις ομάδες που θα κλειστεί και θα παίξει άμυνα, οπότε αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με το over, ωστόσο, να προσφέρεται σε… ψυλλιασμένες τιμές (1.80 με πτωτικές τάσεις).

Εκεί που μπορούμε όμως να κάνουμε παιχνίδι είναι τα σουτ. Τα συνολικά σουτ που αναμένουν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι τουλάχιστον 22 (εντός και εκτός στόχου) και δεν θα διαφωνήσω ιδιαίτερα. Μιλήσαμε πάνω για το σκεπτικό ενός ανοιχτού παιχνιδιού. Εκεί, όμως που βρίσκω αξία είναι στο over3,5 σουτ στο τέρμα για το αουτσάιντερ στην Fonbet.

Η Νορβηγία είχε 10 σουτ ον τάργκετ στην πρεμιέρα, ενώ η Αγγλία δέχτηκε 8 τελικές με 2 σουτ στο τέρμα της από την αδύναμη Αυστρία. Με το σκεπτικό ότι οι Νορβηγίδες είναι σε ανώτερο επίπεδο, το over3,5 στα on target σουτ τους είναι μία πιθανή εξέλιξη.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Fonbet:

11/7 – 22:00 – Αγγλία Γ – Νορβηγία Γ: over3,5 σουτ στο τέρμα Νορβηγία (2.25) με 10 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης