novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Formula 1: Το μυαλό της Mercedes μας δίνει ποντάρισμα σε απόδοση 25,00

Formula 1: Το μυαλό της Mercedes μας δίνει ποντάρισμα σε απόδοση 25,00

Πίστα: Red Bull Ring

Ώρα Έναρξης Προκριματικών: 18:00

Τηλεοπτική Μετάδοση: Cytavision Sports 6

Ημέρα Sprint η σημερινή και στην “Red Bull Ring” ο Max Verstappen θα εκκινήσει πρώτος έχοντας στην 2η και 3η θέση τις δύο Ferrari. Ο Sergio Perez ήταν ο οδηγός που έγραψε τον 4ο ταχύτερο γύρο στα προκριματικά χθες αλλά έλαβε ποινή και θα εκκινήσει από την 13η θέση σήμερα. Έτσι λοιπόν θα δούμε τον George Russell να παίρνει την 4η θέση.

Πριν προχωρήσουμε στο στοιχηματικό κομμάτι της σημερινής ημέρας, να εξηγήσουμε τι είναι το Sprint, πως λειτουργεί και τι βαθμούς δίνει σε κάθε οδηγό. Στα Grand Prix όπου θα έχουμε Sprint θα βλέπουμε τα προκριματικά να γίνονται Παρασκευή και τα Σάββατο θα βλέπουμε ένα «μίνι αγώνα» 100 χιλιομέτρων χωρίς υποχρεωτικές στάσεις είτε κάποια αλλαγή ελαστικών.

Στα προκριματικά της Παρασκευής, ο κάθε οδηγός θα έχει την θέση εκκίνησης στο Grid του Sprint ανάλογα με το τι θέση πήρε. Το Sprint θα καθορίζει την θέση εκκίνησης των οδηγών για τον αγώνα της Κυριακής. Οι πρώτες 8 θέσεις στο Sprint δίνουν βαθμούς στους οδηγούς αλλά και τους κατασκευαστές (πέρσι έπαιρναν βαθμό μόνο οι πρώτοι 3 οδηγοί). Έτσι λοιπόν ο πρώτος του Sprint θα πάρει 8 βαθμούς, ο δεύτερος θα πάρει 7 βαθμούς, ο τρίτος 6 βαθμούς κ.ο.κ…

Επιλογές με αξία σε Practice 2 και Sprint

Φαβορί για να κερδίσει το Sprint είναι ο Max Verstappen με απόδοση 1,55. Ναι, ο Max είναι το φαβορί αλλά… δύο Ferrari έρχονται με μεγάλη ταχύτητα. Η διαφορά στην ταχύτητα τους χθες ήταν μόλις στα 0,02 δευτερόλεπτα από τον Leclerc και στα 0,08 από τον Sainz. Είναι πολύ κοντά σε ταχύτητα οι τρεις τους και γι’ αυτό σήμερα, σε τόσο χαμηλές αποδόσεις, απαγορεύεται να κάνουμε παιχνίδι. Να σημειώσουμε πως η Ferrari είναι ταχύτερη στις ευθείες ενώ στις αργές ταχύτητες η Red Bull είναι καλύτερη. Έτσι λοιπόν κάπου ισοσταθμίζει το όλο πράγμα, αλλά σε αυτή την πίστα η Red Bull παίζει εντός έδρας.

Υπάρχει μια απόδοση που αξίζει στο Sprint και έχει να κάνει με τον Fernando Alonso. Η Alpine έχει πολλά να δώσει και αυτό φαίνεται ειδικά μετά από την αναβάθμιση στα μονοθέσια της. Ο Alonso θα εκκινήσει από την 8η θέση σήμερα και το να τερματίσει στους πρώτους 6 του Sprint πληρώνει 3,25 στην Bet365 και αξίζει την προσοχή μας.

Αν δούμε και την ανάλυση από την επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1 τότε θα δούμε και το πως ο Alonso μπορούσε να είναι ακόμα ψηλότερα σε σχέση με την ταχύτητα που είχε χθες.

Εκτός από το Sprint αποφάσισα να ασχοληθώ και με το Practice 2, το οποίο είναι στις 13:30. Προσπαθώ να μπω λίγο στο μυαλό της Mercedes. Χθες βγήκαν εκτός πίστας και τράκαραν τα μονοθέσια τους και οι δύο οδηγοί της ομάδας. Η Mercedes λοιπόν δεν κατάφερε να γράψει αυτό που ήθελε χθες σε θέμα χρόνου και ταχύτητας και σίγουρα θα θέλει να το τεστάρει σήμερα και πολύ πιθανό με τον George Russell, ο οποίος στο Practice 1 δεν πίεσε και πολύ σε θέμα ταχύτητας καθώς έμεινε με τα medium ελαστικά για αρκετή ώρα. Άρα ίσως στην σημερινή «προπόνηση» να δώσει λίγο έξτρα ταχύτητα πριν από το Sprint. Στα 25,00 που είναι η απόδοση του Russell, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ποντάρω υπέρ του για να είναι ο ταχύτερος στο Practice 2.

Το παιχνίδι μου

FORMULA 1 ROLEX GROSSER PREIS VON ÖSTERREICH 2022

Νικητής Practice 2: George Russell @25.00 *10 μονάδες (Stoiximan)

Top 6 – Sprint: Fernando Alonso @3.25 *20 μονάδες (Bet365)

Αρχική Κάβα: 1000 μονάδες

Επιστροφές: 70.00 μονάδες

Υπόλοιπο: 835.00 μονάδες

Ανοιχτά πονταρίσματα: 30.00 μονάδες

ROI: 65.63%

Σήφης

Σήφης

WLLLLLLLWLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+255.65822173.654.35127.58%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης