Η απορία για την Κύπρο και… Γερμανοί

Δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό η Εθνική μας ομάδα απέναντι στο Κόσοβο και έτσι με το σκορ να τελειώνει στο 0-2, δεν πληρωθήκαμε το ποντάρισμα μας στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Με προβλημάτισε πάρα πολύ η τεχνική ηγεσία της ομάδας (για μια ακόμα φορά) καθώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην αλλαγή τακτικής του αντιπάλου. Η απορία μου είναι το πως ένας προπονητής, μαζί με την ομάδα του, βοηθούς, γυμναστές, αναλυτές κλπ, έχει την «δύναμη» να βρίσκεται σε πάγκο επιπέδου εθνικής ομάδας, αλλά δεν ξέρει να αντιδράσει σε μια αλλαγή τακτικής – στρατηγικής του αντιπάλου. Αν ξέρει κάποιος την απάντηση ας μου την στείλει σε μήνυμα.
Το κακό σε αυτή την υπόθεση είναι πως όλοι όσοι εργάζονται για το «καλό» αυτής της ομάδας, θα μας στείλουν στην κατηγορία όπου έχουν την δύναμη να πανηγυρίσουν κάποια νίκη. Θα μας στείλουν στην 4η κατηγορία του Nations League για να δώσουμε «μάχες» με Λίχτενσταϊν, Σαν Μαρίνο, Μάλτα, Ανδόρα κλπ. Αυτό που βλέπω εγώ αλλά αυτά δεν θέλουν να δουν, είναι πως οι χώρες που προανέφερα έχουν δουλέψει πολύ περισσότερο από εμάς τα τελευταία χρόνια και ίσως μας αποδείξουν, κάτι που οι κύριοι που απαρτίζουν την εθνική, δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Μην φοβάστε όμως, έχουν πλάνο. Το πλάνο συμπληρώνει δεκαετία αλλά μοιάζει να μην ξεκίνησε ακόμη και φαίνεται να έμεινε στην ανακοίνωση.
UEFA Nations League
Πάμε και στο στοιχηματικό κομμάτι της ημέρας. Ξεχωρίζει ο αγώνας της Ιταλίας με την Γερμανία. Δύσκολη περίοδος για τους Ιταλούς. Δεν φτάνει που δεν προκρίθηκαν στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου, έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια απέναντι στην Αργεντινή για τον τελικό «Finalissma». Έξτρα κούραση για τους Ιταλούς λοιπόν. Πιο χαλαροί και με Γερμανική συγκέντρωση, η Εθνική Γερμανίας πάει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Μπολόνια και το «Stadio Renato Dall’Ara» για να πάρει τη νίκη. Με 0% γκανιότα στην Stoiximan, το διπλό αγγίζει τα 2,40 και είναι ένα σημείο που θέλω να βάλω στο παιχνίδι μου. Το θέλω γιατί οι Γερμανοί θα παρουσιαστούν όπως πρέπει και γιατί οι Ιταλοί να βρίσκονται στο σημείο που να θέλουν απλά να φύγουν για διακοπές.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας δεν ξεχώρισα κάτι άλλο που να αξίζει να μπει στις στοιχηματικές μας επιλογές. Είναι τα πρώτα ματς των ομάδων για το Nations League και δεν έχω εικόνα για το πόσο θα δείξουν ενδιαφέρον οι ομάδες αλλά και πόσες δυνάμεις διαθέτουν.
Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο. Εμείς θα τα πούμε και πάλι αύριο.
Το παιχνίδι μου
Μονό:
04/06, 21:45 – Ιταλία – Γερμανία: 2 @2.40 *40 μονάδες (Stoiximan)