novibet logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Μία κάρτα για το 3.20

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Μία κάρτα για το 3.20

Σπουδαία Ευρωπαϊκή βραδιά, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στην «Τούμπα» την Μαρσέιγ και να… φλερτάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του με τα ημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου στο «Βελοντρόμ» και οι σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζουν οι Γάλλοι δημιουργούν προσδοκίες. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα (ακόμα και χωρίς τους 3-4 βασικούς) και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να γραφτεί ιστορία!

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ

Κατά την ταπεινή μου άποψη μου, η άμυνα είναι αυτήν που θα κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα και κατ’ επέκταση την πρόκριση. Αν η ομάδα του Λουτσέσκου κατορθώσει να περιορίσει τα επιθετικά «όπλα» των Γάλλων -παίκτες ποιότητας όπως οι Ντιμίτρι Παγιέ, Γκεντζουζί και Μπακαμπού- τότε οι πιθανότητες για πρόκριση θα αυξηθούν σημαντικά.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραδοσιακά καταφέρνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να σκοράρει στα μεγάλα ραντεβού της Τούμπας. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα, σε μία εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν σχεδόν 30.000 οπαδοί του.

Δύσκολη η εκτίμηση του σημείου (κάτι σε 1-0 ή 2-1 «βλέπω» αλλά είναι περισσότερο έμπνευση παρά εκτίμηση).

Ειδικό στοίχημα

Μπορεί να μην προκύπτει σημείο από την «Τούμπα», αλλά προκύπτει ειδικό στοίχημα από την αγορά των καρτών. Και αφορά τον Μαροκινό, Ομάρ Ελ Καντουρί.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, στην λίστα υπάρχουν 8 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο όριο των καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν το επόμενο παιχνίδι: Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Λύρατζης, Σβαμπ, Μιτρίτσα, Τσόλακ, Μπίσεσβαρ και Κούρτιτς.

Ο Μαροκινός δεν είναι στην λίστα, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να κάνει και ένα φάουλ για να αποτρέψει κάποια επικίνδυνη κατάσταση. Με την λογική ότι πρόκειται για έναν ευέξαπτο ποδοσφαιριστή σε μία τόσο κρίσιμη αναμέτρηση δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να κιτρινιστεί.

Μάλιστα, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, το ρεπορτάζ τον θέλει να ξεκινά βασικός σήμερα μετά και το τέρμα που πέτυχε στην Γαλλία. Μέσα σε όλα υπάρχει και το ενδεχόμενο να βγάλει την φανέλα του έχοντας πετύχει ένα ιστορικό τέρμα για την ομάδα του!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Stoiximan:

14/4 – 22:00 – ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Να δεχτεί κάρτα Ελ Καντουρί (3.20) με 15 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης