bet365 logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Βραδιά για funbet σε Champions League και Copa Libertadores

Βραδιά για funbet σε Champions League και Copa Libertadores

Δεύτερη διαδοχική εβδομάδα Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με το Τσάμπιονς Λιγκ να κεντρίζει το ενδιαφέρον μας για το επόμενο διήμερο. Δράση και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, την αντίστοιχη διοργάνωση της Νότιας Αμερικής.

Αν έπρεπε να διαλέξω μία από τις επόμενες δύο βραδιές, σίγουρα αυτήν θα ήταν η σημερινή.

Μπορεί να συνεχίσει ότι ξεκίνησε στο «Ελ Μαδριγάλ» η Βιγιαρέαλ ή θα βγάλει αντίδραση αυτήν η σπουδαία ομάδα που λέγεται Μπάγερν Μονάχου; Θα δούμε ένα ακόμα… show από τον Μπενζεμά ή η Τσέλσι δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα;

Εύλογα ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στιγμές που δεν χρειάζεται να μπεις σ’ αυτήν τη διαδικασία ή δεν θες να το κάνεις. Να στύψεις το… μυαλό σου για το πως, τι και γιατί θα γίνει.

Τσάμπιονς Λιγκ

Κάπως έτσι νοιώθω σήμερα. Σύμφωνοι, οι περισσότεροι θα σκεφτούν: «Εχει 2 ματσάρες και θα είμαι σπίτι απόψε το βράδυ, ας ρίξω το κατιτίς μου για να έχει και λίγο… σασπένς».

Εδώ όμως υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Άλλο το funbet, άλλο το «κανονικό στοίχημα». Με βάση αυτό, δεν προκύπτει κάτι που να αξίζει να ποντάρεις και να ασχοληθείς σοβαρά.

Την βραδιά την χαρακτηρίζω περισσότερο ως «βραδιά ψυχαγωγίας». Κάθομαι και απολαμβάνω τα παιχνίδια για το θέαμα και γιατί μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο. Υπάρχει θέμα αν ψάχνεις να ποντάρεις (live) σε κάθε ματς που παρακολουθείς ή (pre game) σε αυτά που έχεις προγραμματίσει να παρακολουθήσεις.

Γι’ αυτούς που θέλουν – παρόλα αυτά – να παίξουν κάτι στο Τσάμπιονς Λιγκ, ως funbet, θα επέλεγα ένα ακόμα χατ-τρικ του Μπενζεμά. Τραβηγμένο; Ναι, καθώς έχει ήδη 2 συνεχόμενα στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά είναι σε… οίστρο και γι’ αυτό πληρώνει 21.00 στην Bet365!

Κόπα Λιμπερταδόρες

Περισσότερο σε funbet παραπέμπει και το επόμενο στοίχημα. Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα έχει πετύχει τα απίστευτα τους τελευταίους μήνες. Στο πρωτάθλημα όμως ξεκίνησε με ήττα και μάλιστα εντός έδρας από την Σεαρά.

Το πρόγραμμα αρκετά επιβαρυμένο, αναγκασμένη να παίζει παράλληλα σε 3 διοργανώσεις (Λιμπερταδόρες-πρωτάθλημα-Κύπελλο). Η αναμέτρησή της με την Ιντεπετιέντε Πετρολέρο δεν απαιτεί μεγάλη συζήτηση για το ποιος θα είναι ο νικητής. Οι Βολιβιανοί όσο δυνατοί είναι εντός (λόγω συνθηκών) τόσο αποδυναμώνονται εκτός έδρας.

Αναμένω, λοιπόν, να μπει δυνατά μετά την,,, σφαλιάρα από την Σεαρά για να καθαρίσει νωρίς και μετέπειτα να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Χαμηλά ο άσος από το ημίχρονο, δεν είναι άσχημο το -1 ασιατικό του α’ μέρους σε απόδοση 1.90 αλλά θα επιλέξω τα… κόρνερ!

Αμφότερες είναι ομάδες που στα παιχνίδια τους τα κόρνερ εμφανίζονται συχνά, γι’ αυτό και οι αποδόσεις στο over14,5 βρίσκονται τόσο χαμηλά. Η δική μου επιλογή είναι το over1,5 κόρνερ Παλμέιρας στο πρώτο 10λεπτο σε απόδοση 4,50.  

Δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παίξουν μαζική άμυνα οι Βολιβιανοί, ενώ η Παλμέιρας έβγαλε 2 κόρνερ πριν το 10’ και στην πρεμιέρα των ομίλων στην έδρα της Τάτσιρα. Το… άγγιξε (έβγαλε ένα στο 2’) η Εμελεκ στην Βολιβία απέναντι στην Πετρολέρο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

13/4 – 03:30 – Παλμέιρας – Ιντεπετιέντε Πετρολέρο: over1,5 κόρνερ Παλμέιρας στο πρώτο 10λεπτο (4.50) με 10 μονάδες στην Bet365

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης