bet365 logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κίνητρο επιβίωσης, ειδησεογραφία και μομέντουμ

Κίνητρο επιβίωσης, ειδησεογραφία και μομέντουμ

Η Λέστερ μολονότι είχε τις καλύτερες στιγμές και μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι, εντέλει δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των Ολλανδών, οι οποίοι παρουσίασαν ένα πλάνο παιχνιδιού κόντρα σ’ αυτό που τους έχουμε συνηθίσει.

Κάπως έτσι μπήκε ένα τέλος στο μίνι θετικό σερί των τελευταίων ημερών, ωστόσο επιστρέφουμε με στόχο να το… πιάσουμε από εκεί που το αφήσαμε.

«Στρογγυλοκάθεται» στην τετράδα η Τότεναμ

Δίκαιο φαβορί η Τότεναμ στην έδρα της Αστον Βίλα. Οι «Πετεινοί» είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, με 5 τρίποντα στα 6 τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε αντίθεση με την Αστον Βίλα, που στα τελευταία της παιχνίδια βγάζει αρκετές παθογένειες (3 σερί ήττες). Σημείο φόρμας (όπως εξηγήσαμε) αλλά και κινήτρου, καθώς η Τότεναμ «σκαρφάλωσε» για 1η φορά φέτος στην τετράδα και διεκδικεί την έξοδο στο CL.

Με αλλαγές η Κέμπριτζ

Η Μόρκαμ πήρε μία σημαντική νίκη μεσοβδόμαδα απέναντι στην Οξφορντ (ομάδα των πλέι οφ), τόσο από βαθμολογικής απόψεως όσο και από άποψη ψυχολογίας.

Μάλιστα, ήρθε με ανατροπή και τρομερή πίεση στα τελευταία λεπτά, δείγμα των τεράστιων ψυχικών αποθεμάτων των παικτών του Ανταμς. Ένα τρίποντο που την έθεσε (έστω και οριακά) εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Σήμερα ταξιδεύει στο Κέμπριτζ, όπου θα αντιμετωπίσει μία αδιάφορη ομάδα, η οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της θα παραταχθεί με αλλαγές (θα δώσει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε παίκτες).

Η Κέμπριτζ πραγματοποίησε κάτι αντίστοιχο μεσοβδόμαδα, όπου ηττήθηκε με 1-4 από την Γουίκομ, με το σκορ να μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερο (3 δοκάρια η Γουίκομ στο α’ μέρος).

Διπλό κινήτρου, φόρμας και ειδησιογραφίας σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Με έναν μόλις πόντο είναι στα πλέι οφ

Στην Σκωτία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και γίνεται ο κακός… χαμός για 3 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Μία από αυτήν υπάρχει δυνατότητα να τσεκαριστεί από την Νταντί Γιουνάιτεντ δίχως να χρειάζεται να έχει το.. αυτί στις άλλες αναμετρήσεις.

Ενας πόντος είναι αρκετός για τους γηπεδούχους και πολύ πιθανό να αφήσει ικανοποιημένους και τους φιλοξενούμενους (θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού στα πλέι άουτ), με την λογική ότι πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι (δίχως έχθρα). Αλλωστε, αμφότερες έρχονται από 3 ισοπαλίες στα 5 τελευταία τους παιχνίδια και η παράδοση δεν είναι αρνητική.

Overομάδα η Τουλούζ

Η πρωτοπόρος Τουλούζ είναι η ομάδα με τον υψηλότερο μέσο όρο τερμάτων/παιχνίδι στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας (3.16). Προέρχεται από 4 διαδοχικά over και 8/11 πιο πρόσφατα, κάτι αρκετά μεγάλο για μία τέτοια κατηγορία.

Η Γκινγκάμπ βρίσκεται κάπου στην μέση του σχετικού πίνακα, αλλά η καλή της φόρμα και η έλλειψη ουσιαστικών στόχων ενδέχεται να την κάνουν πιο επιθετική.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα Bet365*:

9/4 – 17:00 – Νταντί Γ. – Νταντί: Χ (3.25) με 30 μονάδες

9/4 – 17:00 – Κέμπριτζ – Μόρκαμ: 2 (2.90) με 15 μονάδες

Και 6 μονάδες στη δυάδα τους

Δυάδα Stoiximan

9/4 – 16:00 – Γκινγκάμπ – Τουλούζ: over (2,15)

9/4 – 19:30 – Αστον Βίλα – Τότεναμ: 2 (2,12)

Στη δυάδα απόδοσης 4.55 ποντάρισμα 20 μονάδων

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης