novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Πολλά ντέρμπι και μια δεκάδα για ποντάρισμα

Πολλά ντέρμπι και μια δεκάδα για ποντάρισμα

Καλημέρες. Βλέπω το κουπόνι να έχει τόσα πολλά ντέρμπι και δεν ξέρω τι να κάνω σήμερα, ποιο να καθίσω να δω, που να το δω, με ποιους να το δω, δεν ξέρω… έχω μπερδευτεί! Είναι από τα Σαββατοκύριακα πάντως που συμπίπτουν όλα τα ντέρμπι μαζί.

Σήμερα για παράδειγμα έχουμε να δούμε Τσέλσι – Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα, Ρόμα – Λάτσιο και Γιουβέντους – Νάπολι στην Σέριε Α και Ρεάλ – Ατλέτικο στην Λα Λίγκα. Αύριο έχουμε Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Γι’ αυτό σας λέω ότι για σήμερα έχω μπερδευτεί, εμ με τόσα ντέρμπι πως να είμαι καλά, χε χε!

Ας αφήσουμε όμως τα τηλεοπτικά παιχνίδια και ας πάμε στα στοιχηματικά…

Κύπρος

Στην Κύπρο λόγο του Σούπερ Καπ δεν έχουμε αγωνιστική και έτσι δεν υπάρχει κάτι για ποντάρισμα από την 1η κατηγορία. Έχω σταμπάρει όμως δύο σημεία από την 2η Κατηγορία. Τα διπλά του Ονήσιλου Σωτήρας και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας έχουν μπει στο στόχαστρο και με τις αποδόσεις που βρίσκω έχουν αξία. Η ομάδα του Ονήσιλου έχασε με 5-2 στο πρώτο παιχνίδι από την ομάδα του Άρη Λεμεσού αλλά στο επόμενο του παιχνίδι απέναντι στον Οθέλλο έδειξε ότι έχει ικανότητες ως ομάδα κερδίζοντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Σήμερα απέναντι στην ομάδα του ΑΣΙΛ θα έχει ξανά πολύ δύσκολο έργο αλλά όχι τόσο δύσκολο όσο ήταν απέναντι στον Οθέλλο. Το διπλό στα 4,60 είναι αρκετά μεγάλο.

Το άλλο διπλό που ανέφερα, αυτό της ΠΑΕΕΚ είναι ξεκάθαρο λάθος από τους μπουκ καθώς η ΠΑΕΕΚ ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα, κέρδισε ΑΣΙΛ και Ολυμπιακό με 2-0 σκορ και έδειξε να ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Το ματς απέναντι στην Καρμιώτισσα είναι δύσκολο αλλά το διπλό στα 4,00 ξεφεύγει και έπρεπε το σετ να είναι πολύ πιο ισορροπημένο.

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ

Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί στο Μάντσεστερ αλλά από ότι καταλαβαίνω ως προπονητής που είμαι αλλά και ως ποδοσφαιρόφιλος είναι ότι ο Μουρίνιο έχει χάσει τα αποδυτήρια. Φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές του να έχουν βαρεθεί αυτό το στυλ ποδοσφαίρου. Έχουν τα δίκια τους βέβαια γιατί βλέποντας το ρόστερ της Γιουνάιτετ νιώθεις ότι η ομάδα βγαίνει στο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές είναι δεμένη με κάποιο τρόπο και δεν μπορούν να αφεθούν και να δείξουν το ταλέντο τους. Σήμερα η Γιουνάιτετ φιλοξενείτε από την Γουέστ Χαμ. Τα «Σφυριά» είναι στο στρίψιμο και αυτό φαίνεται από τα τελευταία τους αποτελέσματα. Η ομάδα βρήκε ρύθμο, έχει αποκτήσει χημεία και αν σήμερα προσέξει μπορεί να «σκοτώσει» την Μάντσεστερ. Ο άσσος στα 4,00 που είναι δεν έχει και πολύ αξία αλλά τα εξωαγωνιστικά με κάνουν να τον θέλω στο παιχνίδι μου.

Σκέφτηκα αρκετά και το διπλό της Γουότφορντ αλλά νομίζω ότι η Άρσεναλ είναι καλή αυτή την περίοδο. Θα το δω στο live αυτό. Επίσης θα κρατήσω και ένα over από την Πρέμιερ Λιγκ. Νιουκαστλ και Λέστερ με το over να είναι στα 2,25 και βλέποντας τα εντός της μιας και τα εκτός αποτελέσματα της άλλης βρίσκεις ότι έχει αξία.

Αγγλία – Τσάμπιονσιπ

Δείχνει μεγάλο το διπλό της Ρέντινγκ στα 7,50. Είναι πιθανό στην Μπρέντφορντ να βγάλουν και κούραση από το ματς με την Άρσεναλ για το κύπελλο. Εντός έδρας όμως δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για κόντρα και έτσι θα το αφήσω. Έχει αξία πάντως για όποιον θέλει να το τολμήσει.

Κοίταξα και τον άσσο της Ρόδεραμ στα 3,80 αλλά δεν μπορώ να εμπιστευτώ την επίθεση της καθώς σκόραρε μόλις 6 γκολ σε 9 αγώνες. Και πάλι όμως η Στόουκ δεν είναι και στα καλύτερα της για να είναι τόσο φαβορί.

Και από την Τσάμπιονσιπ ξεχώρισα ένα over. Πρέστον και Γουέστ Μπρομ μπορούν να το επιβεβαιώσουν καθώς στην έδρα της πρώτης βλέπουμε αρκετά γκολ. Στα 1,80 είναι η απόδοση.

Αγγλία – Λιγκ 1

Πολύ μεγάλο το διπλό της Τσάρλτον στα 4,33. Για 3,10 το είχα εγώ και θα το επιλέξω. Είναι σε φόρμα η Τσάρλτον, μετράει 4 σερί νίκες σκοράρωντας τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε μια από αυτές. Η Λούτον είναι αρκετά καλή ομάδα αλλά μην τρελαθούμε κιόλας με τον άσσο στα 1,90!

Την Πόρτσμουθ την κύκλωσα προχθές στα 2,60 γιατί είχε μια μικρή αξία το διπλό. Σήμερα την έχω στα 2,80 και πλέον μπορώ να την κοιτάξω πιο σοβαρά. Η Ρότσντεϊλ δεν είναι φαβορί σήμερα και οι μπουκ έχουν κάνει λάθος.

Αγγλία – Λιγκ 2

Βλέπω τον άσσο της Νιούπορτ στα 2,30 και βρίσκω αξία. Ξέρω ότι στα χαρτιά η Κέιμπτριτζ έχει καλύτερο υλικό αλλά επειδή εδώ είναι Αγγλία δεν μετράνε αυτά. Η Νιούπορτ στο χορτάρι είναι αρκετά καλύτερη ενώ μετά την εξάρα που δέχτηκε απέναντι στην Γέοβιλ, ο προπονητής της ομάδας, Μάικ Φλιν, κράτησε την ίδια αμυντική διάταξη με τους ίδιους αμυντικούς και τον ίδιο τερματοφύλακα δείχνοντας έτσι εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του. Στο επόμενο ματς οι ίδιοι που ποδοσφαιριστές που δέχτηκαν 6 γκολ κράτησαν ανέπαφη την εστία τους δικαιώνοντας τον προπονητή τους. Άσσος ψυχολογίας και φόρμας στα 2,30!

Γερμανία – Μπουντεσλίγκα

Βλέπω το 0 στα 5 της Σάλκε, μετά βλέπω το διπλό της Μάιντζ στα 5,50 έ δεν το πολυσκέφτομαι και πολύ. Ξεκάθαρη αξία έχουμε εδώ.

Σε καλή απόδοση είναι και το διπλό της Βέρντερ απέναντι στην Στουτγάρδη. Στα 2,60 που το βρίσκω μπορώ να το κουβεντιάσω. Η Στουτγάρδη δεν έχει ακόμα νίκη ενώ από την άλλη η Βέρντερ είναι αήττητη με 2 στα 2 εκτός έδρας.

Ισπανία – Λα Λίγκα

Το ντέρμπι της Μαδρίτης είναι από τα αγαπημένα μου ποδοσφαιρικά ζευγάρια και σήμερα με τις αποδόσεις που έχω θα του δώσω ένα έξτρα ενδιαφέρον ποντάροντας σε αυτό. Το διπλό της Ατλέτικο στα 4,05 έχει αξία. Είναι σε καλύτερη φάση από την Ρεάλ η Ατλέτικο αυτή την στιγμή και αν παρουσιαστεί σοβαρή τότε θα μπορέσει να «κλέψει» το παιχνίδι.

Αρκετά σημεία έχουν φτάσει στις τελικές επιλογές, συνολικά 11 σημεία έξω αυτά που ήδη ανέφερα χωρίς να φτάσουν μέχρι εδώ. Εσείς δείτε και αυτά που άφησα έξω, έχουν και αυτά το «κάτι» τους!

Είναι δύσκολη η δουλειά πάντως τώρα, έχω πολλά, πρέπει να επιλέξω σωστά και να μου βγει και το «δέσιμο» των σημείων. Αποφάσισα τα σημεία της Β’ κατηγορίας της Κύπρου να πάνε σε μονά και δυάδα. Μετά θα κρατήσω σε ένα yankee με μονά τα άλλα τέσσερα μεγάλα που έχω, Γουεστ Χαμ, Τσάρλτον και Μάιντζ. Θα αφήσω εκτός το όβερ στο Πρέστον – Γουέστ Μπρομ γιατί είναι στα 1,80 και έτσι θα κάνω δυάδα το όβερ στο Νιούκαστλ με τον άσσο της Νιούπορτ. Μου έμειναν Πόρτσμουθ και Βέρντερ, θα τις βάλω και αυτές σε μία δυάδα με υψηλές αποδόσεις.

Το παιχνίδι μου

Yankee (1-2-3-4):
29/9, 14:30 – Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γ.: -1- 4,00 *5 μονάδες
29/9, 17:00 – Λούτον – Τσάρλτον: -2- 4,33 *4,7 μονάδες
29/9, 16:30 – Σάλκε – Μάιντζ: -2- 5,50 *3,7 μονάδες
29/9, 21:45 – Ρεάλ – Ατλέτικο M.: -2- 4,05 *5 μονάδες
Επί 2,7 μονάδες στην κάθε δυάδα
Επί 1,2 μονάδες στην κάθε τριάδα
Επί 0,6 μονάδες στην τρετράδα
Συν. Ποντάρισμα: 40 μονάδες

Μονά και δυάδα:
29/9, 16:00 – ΑΣΙΛ Λύσης – Ονήσιλος: -2- 4,60 *8,4 μονάδες
29/9, 16:00 – Καρμιώτισσα – ΠΑΕΕΚ: -2- 4,00 *10 μονάδες
Επί 5,8 μονάδες στην δυάδα
Συν. Ποντάρισμα: 24,2 μονάδες

Δυάδα:
29/9, 17:00 – Ρότσντεϊλ – Πόρτσμουθ: -2- 2,80
29/9, 16:30 – Στουτγκάρδη – Βέρντερ: -2- 2,60
Επί 8 μονάδες η δυάδα

Δυάδα:
29/9, 17:00 – Νιούκαστλ – Λέστερ: -Over2.5- 2,25
29/9, 17:00 – Νιούπορτ Κάουντι – Κέμπριτζ: -1- 2,30
Επί 12 μονάδες η δυάδα

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1874,53 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 84,20 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης