bet365 logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δίχως περιθώρια για απώλειες στη μάχη των πλέι οφ

Δίχως περιθώρια για απώλειες στη μάχη των πλέι οφ

Η Φαμαλικάο πίεσε ασφυκτικά την Μποαβίστα, μείωσε σε 1-2 με το καλημέρα της επανάληψης (48’) και είχε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στο τέλος.

Στο 1-1 έμεινε το Βάαλβαϊκ – Ουτρέχτη, με την ακύρωση του 1-0 πολύ νωρίς να επηρεάζει τον ρυθμό και την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Όπως τόνισα και εχθές, βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο για εκτιμήσεις Σαββατοκύριακο, όπου οι ομάδες είναι εμφανώς επηρεασμένες από τη διακοπή και βλέπουμε αρκετά «περίεργα» αποτελέσματα.

Προγνωστικά Ιταλίας

Πολύ δύσκολο το ανάγνωσμα των δύο μεγάλων ντέρμπι στην Ιταλία, που ενδέχεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Οι αποστολές των Νάπολι και Ιντερ είναι εξαιρετικά δύσκολες και σε περίπτωση που αφήσουν βαθμό ή βαθμούς, η Μίλαν σε ενδεχόμενη νίκη τη Δευτέρα θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του 19ου τίτλου της (ο πρώτος μετά το 2011)!.

Βέβαια, στο Γιουβέντους – Ιντερ μπορεί να γίνει λόγος για το goal/goal. Ετσι, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα θεωρώ πως στο… κάδρο για αμφότερες μπαίνει η νίκη. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου. Διαθέτουν ισχυρά επιθετικά όπλα, από την μία Βλάχοβιτς-Ντιμπαλά-Μοράτα και από την άλλη Τζέκο-Μαρτίνες. Ολοι τους έχουν σκοράρει από τουλάχιστον 8 φορές φέτος, ενώ και η παράδοση δείχνει goal/goal,

Το καλύτερο σημείο της ημέρας στο Ιταλικό πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι το αμφίσκορο στο Σαμπντόρια – Ρόμα. Η Σαμπντόρια έχει σκοράρει στα 13/15 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ σε μόλις δύο κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Ουτε η Ρόμα φημίζεται για τις αμυντικές της επιδόσεις, αλλά σκοράρει σταθερά το τελευταίο διάστημα ενώ θα έχει στο μυαλό της και τον μεσοβδόμαδα αγώνα για το ECL.

Βοηθά η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Εϊμπραχαμ στους Ρωμαίους, ενώ οι χειμερινές προσθήκες των Σένσι, Ρινκόν και Σαμπίρι έχουν προσθέσει ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων.

Προγνωστικά Βελγίου

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και την ισοπαλία στο Οστάνδη-Σερένγκ, έκλεισε το θέμα της παραμονής, με την Εουπεν να έχει σωθεί οριστικά και να ταξιδεύει δίχως κανένα άγχος στην έδρα της καιόμενης και ανώτερης Γκενκ.

Οι γηπεδούχοι αν κάνουν το 2/2, πράγμα όχι αρκετά δύσκολο (Εουπεν/Σερένγκ), πιθανότατα θα είναι στα πλέι οφ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την Σεντ Τρούιτεντ.

Σήμερα, επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ Ονουάτσου και θα ψάξει ένα… ξέσπασμα για να φτιάξει την ψυχολογία της. Η απελευθερωμένη Εουπεν μπορεί να βοηθήσει σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό. Το combo: 1 + over στο 1.87.

Τα… πλέι οφ τίτλου περνάνε από την έδρα της Σερλκ Μπριζ για την Γάνδη. Αν θέλει να είναι στην 4αδα, μετά και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, οφείλει να κερδίσει την αδιάφορη Σερλκ Μπριζ.

Στο πρωτάθλημα βρισκόταν σε καλή φόρμα πριν τη διακοπή, με σερί νικών (7) με κάποιες απ’ αυτές να έρχονται σε πολύ δυσκολότερες έδρες (όπως της Μπριζ).

Στην Σερλκ βυθίστηκαν στο πένθος μετά το άκουσμα του θανάτου του τερματοφύλακά τους και δεν ξέρω κατά πόσο είναι σε θέση να σκεφτούν ένα αδιάφορο παιχνίδι αυτήν την στιγμή.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Stoiximan:

03/04 – 17:00 – Σερλκ Μπριζ – Γάνδη: 2 (1.98)

03/04 – 22:00 – Γκενκ – Εουπεν: 1 + over (1.87)

Δυάδα σε απόδοση 3.70 με ποντάρισμα 30 μονάδων.

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης