novibet logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σουτάρουν οι Ιταλοί, σκοράρουν οι Ινδονήσιοι

Σουτάρουν οι Ιταλοί, σκοράρουν οι Ινδονήσιοι

Στο Πλίμουθ – Τσέλτεναμ χάθηκαν τα… άχαστα (ακυρωθέν γκολ, απόκρουση πάνω στην γραμμή, εξ’ επαφής χαμένη ευκαιρία για την Πλίμουθ) για να μείνει στο 2-0 (14’, 42’) μία αναμέτρηση που είχε συνολικά 33 τελικές προσπάθειες.

Αυτός ήταν ο λόγος που… αστόχησε η δυάδα με τα γκολ, καθώς την Τετάρτη οι Αυστραλοί παρά τις πολλές απουσίες επιβεβαίωσαν εύκολα το goal/goal+over.

Οσον αφορά την Χάλιφαξ, «έπεσε» πάνω στην εξαιρετική ημέρα της Ρέξαμ και ηττήθηκε δίκαια με 3-1. Πάμε στο σήμερα, όπου το κουπόνι μας είναι γεμάτο αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Προκριματικά Μουντιάλ – Ευρώπη

Γκραν φαβορί οι Ιταλοί απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία, η οποία ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί από τους παίκτες του Μαντσίνι καθώς θα παίξει δίχως άγχος ούσα ήδη επιτυχημένη που έφτασε ως εδώ.

Φυσικά, οι ποιοτικές διαφορές είναι μεγάλες και οι Ιταλοί θα πρέπει να τα κάνουν όλα λάθος για να μην καταφέρουν να περάσουν στον τελικό των πλέι οφ όπου πιθανότατα θα συναντήσουν τους Πορτογάλους (αγωνίζονται εντός με τους Τούρκους). Οι απουσίες των Ελμάς και Γιάχοβιτς μειώνουν ακόμα περισσότερο τις (μικρές) πιθανότητες των φιλοξενούμενων, ειδικά αυτήν του Ελμάς θεωρείται κομβική.

Οι Ιταλοί θα ασκήσουν πίεση από νωρίς για να «καθαρίσουν» την πρόκριση, μιας και σε λίγες ημέρες από σήμερα (σε περίπτωση που περάσουν) θα έχουν τον τελικό με Πορτογάλους η Τούρκους. Χαμηλές οι αποδόσεις στα γκολ, όπως και σε αγορές όπως το 1/1 και τα combo. Ετσι, στρέφομαι σε πιο ειδικές αγορές, όπως αυτήν με τα σουτ στο τέρμα υπέρ των Ιταλών.

Με Ινσίνιε, Ιμόμπιλε και Μπεράρντι στην επιθετική τριπλέτα οι Ιταλοί θεωρώ πιθανό να έχουν τουλάχιστον 7 σουτ στην εστία σε απόδοση 2.03 στην Fonbet., μιας και Ινσίνιε και Μπεράρντι είναι παίκτες που δοκιμάζουν τα… πόδια τους, ενώ ο Ιμόμπιλε κάνει εκπληκτική σεζόν και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Serie A με 21 τέρματα σε 25 εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Βόρεια Μακεδονία με ισχυρότερους αντιπάλους δέχτηκε 9 σουτ στο τέρμα από τους Γερμανούς (εντός), 6 από τους Ολλανδούς (εντός) και 7 από τους Αυστριακούς (εκτός) στα τελευταία της παιχνίδια.

Προγνωστικά Ινδονησία

Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την Ινδονησία και ο λόγος που με ώθησε είναι ότι σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική. Η αρχική μου μελέτη είχε να κάνει με την αναμέτρηση Σεμαράνγκ με την Περσιπούρα λόγω του μονόπλευρου κινήτρου της φιλοξενούμενης.

Εντούτοις, η μεγάλη πτώση του «διπλού» που άνοιξε σε αποδόσεις άνω του @3.00 και πλέον προσφέρεται στο 1.70-1.80, αλλά κυρίως η πιθανότητα να διατηρεί την τύχη στα χέρια της για την σωτηρία. Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται με βάση τα αποτελέσματα και η Περσιπούρα είναι πρακτικά πεσμένη εφόσον κέρδισε νωρίτερα η Μπαρίτο Πουτέρα και αυτή την ώρα κερδίζει η Σλίμαν.

Εκεί, όμως, που θα κάνω στάση είναι στο Περσικάμπο – Αρέμα. Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να προσφέρεται τόσο υψηλά το over σε μία αδιάφορη αναμέτρηση, όπου η γηπεδούχος μετά την εξασφάλιση του στόχου της σωτηρίας προέρχεται από 3 διαδοχικά over3,5 (3-2, 0-4. 5-0) και η φιλοξενούμενη από 4 σερί goal/goal+over.

Αν σ’ αυτά τα δεδομένα προσθέσουμε ότι αμφότερες διαθέτουν από έναν παίκτη που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα των σκόρερς της κατηγορίας και σε πολύ καλή φόρμα (Ciro – 20 γκολ & Carlos Fortes – 18 γκολ), αλλά και ότι θα θελήσουν να κλείσουν την σεζόν με μία νίκη, αυτόματα το over στο 2.50 αποκτά αξία.

Επίσης, με την σκέψη ενός ανοιχτού παιχνιδιού με πολλές φάσεις ανάμεσα σε δύο ομάδες δίχως άγχος θα δοκιμάσω και το g/g στο 1ο ημίχρονο που προσφέρεται σε απόδοση 5.00 από την Fonbet.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

24/3 – 21:45 – Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία: over6,5 σουτ στο τέρμα Ιταλία (2.03) με 15 μονάδες Fonbet

24/3 – 15:30 – Περσικάμπο – Αρέμα over (2.50) με 35 μονάδες Bet365

24/3 – 15:30 – Περσικάμπο – Αρέμα: g/g 1ου μέρους (5.00) με 10 μονάδες Fonbet

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης