bet365 logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αδικαιολόγητο άνοιγμα της «ψαλίδας» των αποδόσεων

Αδικαιολόγητο άνοιγμα της «ψαλίδας» των αποδόσεων

Το γρήγορο προβάδισμα της Φόρεστ Γκριν άλλαξε τα δεδομένα του χθεσινού tip, με αποτέλεσμα να μην επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη για τα κόρνερ της, παρά τα όποια υπέρ μας στατιστικά.

Τρίτη σήμερα, σε ένα πρόγραμμα αρκετά «φτωχό» όσον αφορά τα παιχνίδια και κατ’ επέκταση τις πιθανές επιλογές μας. Πάμε να δούμε αυτά (τα λίγα) που ξεχώρισαν.

Προγνωστικά Λιγκ 1 Αγγλίας

Μόλις μία αναμέτρηση στο πρόγραμμα της Αγγλικής Λιγκ 1 για σήμερα, με την Πλίμουθ να είναι σε πολύ καλή φόρμα έχοντας συμπληρώσει 5 σερί νίκες και μάλιστα δίχως να δεχτεί γκολ (γεγονός που μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο μιας και δέχεται αρκετές τελικές).

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις και έχουν το μομέντουμ ώστε να συνεχίσουν τις καλές επιθετικά εμφανίσεις τους.

Η Τσέλτεναμ, από την άλλη μεριά, μετρά 3 νίκες στα 4 τελευταία δείχνοντας να έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της, το οποίο έχει γίνει σαφώς πιο επιθετικό μετά και την επιβεβαίωση της σωτηρίας της. Μάλιστα, μετράει 5 διαδοχικά over και 6 στα 7 τελευταία, με 5 απ’ αυτά να είναι και over3,5.

Με αυτά τα δεδομένα είναι πιθανό να έχουμε έναν αγώνα με φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες και το over μπαίνει στο… κάδρο.

Προγνωστικά Νασιονάλ Αγγλίας

Δύσκολα κλείνεις τα μάτια στην απόδοση της φορμαρισμένης Χάλιφαξ στην 5η κατηγορία της Αγγλίας. Σε τόσο χαμηλές κατηγορίες, οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το μεγάλο άνοιγμα της ψαλίδας των αποδόσεων.

Οι bookmakers είναι δεδομένο πως… παίζουν πάνω στο όνομα και την φανέλα της Ρέξαμ, προεξοφλώντας (λανθασμένα) την έκβαση της αναμέτρησης.

Αλλωστε, έχουμε δύο ομάδες με παρόμοια φόρμα (αμφότερες με σερί 5-1-0 στα 6 τελευταία) και βρίσκονται πολύ κοντά βαθμολογικά (3η η Χάλιφαξ – 4η η Ρέξαμ), γεγονός που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το 1.75 του άσου. Στο 4.90 της Fonbet το «διπλό», σαφέστατα και αξίζει την επιλογή μας.

Προγνωστικά Αυστραλίας

Τουλάχιστον δίκαιο το combo bet: goal/goal+over στο αυριανό πρωινό παιχνίδι ανάμεσα σε Μπρισμπρεϊν και Μέλμπουρν Σίτι.

Η γηπεδούχος έχει σκοράρει στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, τρία απ’ αυτά επιβεβαίωσαν το παραπάνω combo, ενώ η πρωτοπόρος Μέλμπουν Σίτι διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αλλά παράλληλα είναι αφελής αμυντικά (3η χειρότερη άμυνα).

Ενδεικτικό είναι ότι 8/10 και 11/14 τελευταία της παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με goal/goal&over, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 1.95 στην Bet365.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Bet365:

22/3 – 21:45 – Πλίμουθ – Τσέλτεναμ: over (1.925)

23/3 – 10:35 – Μπρίσμπρεϊν Ρόαρ – Μέλμπουρν Σίτι: goal/goal+over (1.95)

Στη δυάδα απόδοσης 3.74 ποντάρισμα 20 μονάδων

Moνό Fonbet:

23/3 – 21:45 – Ρέξαμ – Χάλιφαξ: 2 (4.90) με 10 μονάδες

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης