novibet logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μίξη Τσάμπιονς Λιγκ και Πορτογαλίας

Μίξη Τσάμπιονς Λιγκ και Πορτογαλίας

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα με την με την πρώτη τετράδα των (επαναληπτικών) αγώνων της φάσης των «16». Δύο παιχνίδια σήμερα και δύο αύριο, με αυτήν της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν να ξεχωρίζει καθώς η πρόκριση παραμένει ανοιχτή.

Ανοιχτή, βέβαια, παραμένει και αυτήν ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Σάλτσμπουργκ μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στην Αυστρία και είναι η μία από τις δύο που διεξάγεται σήμερα, μαζί με το Λίβερπουλ-Ιντερ.

Παρά την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, στους πρώτους αγώνες κυριάρχησαν τα under με 6/8 παιχνίδια να ολοκληρώνονται με λιγότερα από τρία τέρματα. Κάτι στο οποίο θεωρώ πως θα υπάρχει διόρθωση στους επαναληπτικούς, με το ποσοστό των over να αυξάνεται. Με τις τιμές, ωστόσο, αρκετά χαμηλά και στα 4 παιχνίδια του διημέρου δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα.

Σε αντίθεση με τις αγορές τερμάτων, οι ειδικές αγορές προσφέρουν επιλογές.

Προγνωστικά Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ

Ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε Μπάγερν και Σάλτσμπουργκ να σκοράρουν στο Μόναχο. Παραδοσιακά τα παιχνίδια τους έχουν τέρματα, η Σάλτσμπουργκ δεν θεωρώ πως θα το… φοβηθεί, καθώς το ότι βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι από μόνο του μία μεγάλη επιτυχία.

Η Μπάγερν δεν πατάει ιδιαίτερα καλά τελευταία, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην άμυνα και την εστία της να παραβιάζεται στα 6/7 πιο πρόσφατα. Ακόμα και απέναντι στην ουραγό και χειρότερη ομάδα της Bundesliga δεν τα κατάφερε.

Προγνωστικά Λίβερπουλ – Ιντερ

Μου αρέσει αρκετά το over1,5 τάκλιν του Σκρίνιαρ στην αναμέτρηση του «Ανφιλντ». Θεωρώ πως οι γρήγοροι μεσοεπιθετικοί της Λίβερπουλ θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ να χρειαστεί να επέμβει τουλάχιστον 2 φορές με ένα… τάκλιν!

Κάτι που χρειάστηκε να κάνει 4 φορές στην πρώτη αναμέτρηση του Μιλάνου με τους «Κόκκινους», 2 κόντρα στην Σασουόλο για το πρωτάθλημα, 3 απέναντι στην Μίλαν για το Κύπελλο και μία στην τελευταία αναμέτρηση με την αδύναμη Σαλερνιτάνα.

Στο 2.00 της Bet365 η συγκεκριμένη επιλογή.

Κομβικό βήμα ανόδου

Στην 2η κατηγορία της Πορτογαλίας περίμενα λίγο παρακάτω από το 1.90 της Stoiximan τον άσο της φορμαρισμένης πρωτοπόρου, Κάσα Πία.

Η Κάσα Πία με νίκη απέναντι στην αδιάφορη και δίχως τον αρχηγό της και πρώτο σκόρερ Gui Ferreira (22/7) αυξάνει την απόσταση στους 4 πόντους από τους διώκτες της 9 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

8/3 – 22:00 – Λίβερπουλ – Ιντερ: over1,5 τάκλιν Σκρίνιαρ (2.00) με 40 μονάδες Bet365

8/3 – 22:00 – Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ: goal/goal (1.70) με 20 μονάδες Parimatch

8/3 – 22:15 – Κάσα Πία – Μάφρα: 1 (1.90) με 20 μονάδες Stoiximan

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης