bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Για μία ακόμα Κυπελλική έκπληξη

Για μία ακόμα Κυπελλική έκπληξη

Λίγα παιχνίδια στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι που η πλειοψηφία τους αφορά την διοργάνωση του Κυπέλλου, αλλά προκύπτουν επιλογές για παιχνίδι.

Πέρα όμως απ’ αυτές, υπάρχουν και κάποιες σκόρπιες αναμετρήσεις πρωταθλήματος και μ’ αυτές θα ξεκινήσουμε τις σημερινές μας αναλύσεις.

Προγνωστικά SuperLeague Interwetten

Από «διπλό» σωτηρίας στην Ριζούπολη προέρχεται ο Ατρόμητος, από ισοπαλία που αύξησε (ακόμα περισσότερο) την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη ο Βόλος.

Σαφώς το κίνητρο είναι με την μεριά των γηπεδούχων, οι οποίοι με νίκη αυξάνουν την διαφορά στο +5 από την προτελευταία Λαμία.

Σημαντικός παράγοντας εδώ η κούραση, με τον Ατρόμητο να έρχεται από ένα απαιτητικό παιχνίδι προ τριών ημερών, ενώ ο Βόλος είχε 2 ημέρες παραπάνω ξεκούρασης.

Δεν θα πάω στο προφανή άσο, αλλά στο goal/goal που προσφέρεται κοντά σε τιμές διπλασιασμού. Ο Ατρόμητος δέχτηκε φάσεις ακόμα και από την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (2 ακυρωθέν τέρματα είχε ο Απόλλων), ενώ επιθετικά λειτουργεί σαφώς καλύτερα υπό τις οδηγίες του Ουαλλού τεχνικού, Κόλεμαν.

Στο Περιστέρι δυσκολεύεται αρκετά να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του (δέχτηκε γκολ στα 9/11 φετινά), ενώ και ο Βόλος σκοράρει με πολύ καλή συχνότητα μακριά από την έδρα του (10/12 φετινά).

Προγνωστικά Ελβετίας

Από τον Βόλο… στον Αμπασκάλ, με τον πρώην τεχνικό των Βολιωτών να αναλαμβάνει πρόσφατα ως πρώτος τεχνικός την Βασιλεία (ήταν βοηθός του Ράχμεν που απολύθηκε πρόσφατα). Το εξάμηνο διάστημα που παρέμεινε στον πάγκο του Βόλου ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό για να μας γνωστοποιήσει την επιθετική του φιλοσοφία, την οποία εφάρμοσε ακόμα και στις δυσκολότερες αποστολές.

Το πρώτο του δείγμα ως βασικός τεχνικός με την νέα του ομάδα (Ζυρίχη – Βασιλεία: 4-2) μαρτυρά ότι παραμένει πιστός στην φιλοσοφία του, παρά την απόλυσή του από τον Βόλο.

Με αυτό ως δεδομένο, αλλά και την επιθετική ορμή και φόρμα της Σεντ Γκάλεν, η οποία το 2022 έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία (κάτι που οφείλεται στην μεταγραφική της ενίσχυση) δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για άλλο ένα «γεμάτο» παιχνίδι.

Το goal/goal+over στο 1.82 της Fonbet, καλές τύχες δίνω και στο g/g του 1ου μέρους σε απόδοση 3.75, στατιστικό που έχει επιβεβαιώσει στα ¾ τελευταία της παιχνίδια η γηπεδούχος.

Προγνωστικά Κυπέλλου Πορτογαλίας

Στο Τοντέλα – Μάφρα έχω λόγους να στραφώ στο αουτσάιντερ «διπλό» (παρά το ότι οι αναμετρήσεις είναι “διπλές” σ’ αυτήν την φάση), με την «μικρή» του ζευγαριού να έχει ήδη «πετάξει» εκτός διοργάνωσης δύο ομάδες της Primeira Liga (Μορϊερένσε/Πορτιμονένσε).

Στο πρωτάθλημα η Μάφρα είναι αδιάφορη, το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της σεζόν και η συγκυρία είναι ιδανική για μία ακόμα έκπληξη (κάτι που προβλέπουν και οι στοιχηματικές προσφέροντας φαβορί και σε τιμές κοντά στο 1.60 την πρόκριση της Μάφρας), με την Τοντέλα πέρα από ντεφορμέ (4 σερί ήττες), να έχει το «μυαλό» της στο ντέρμπι παραμονής με την Μπελενένσες την προσεχή Δευτέρα.

Red Thursday προσφορά
Red Thursday προσφοράΠάρε το Μπόνους

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα:

3/3 – 21:30 – Βασιλεία – Σεντ Γκάλεν: g/g HT (3.75) με 10 μονάδες στην Bet365

3/3 – 22:15 – Τοντέλα – Μάφρα: 2 (3.41) με 10 μονάδες στην Meridianbet

Και 5 μονάδες στη δυάδα τους απόδοσης 12.00 στην Bet365

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης