novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κυριακή με 5 στοιχηματικές επιλογές

Κυριακή με 5 στοιχηματικές επιλογές

Η χθεσινή εξέλιξη του αγώνα Καμπούρ – Φορτούνα Σιτάρντ αποτυπώνει επ’ ακριβώς όσα συμβαίνουν μέσα στον τρέχοντα μήνα. Ιδανικό ξεκίνημα (0-1 στο 20’) για την παρέα των Σάμαρη και Σιόβα, 0-2 στο 31’ για ένα σημείο με πρώιμη πληρωμή και εκεί που λες πως επιτέλους δείχνει να γυρνάει, έρχεται ο ρέφερι να «ανακαλύψει» φάουλ στην αρχή της φάσης. Σαν να μην έφτανε αυτό, 2’ αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Αντί για 0-2… 1-1!

Καμιά φορά κάθεσαι και παρακολουθείς όσα συμβαίνουν, κόντρα σε εσένα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, απλά το διαχειρίζεσαι. Στην τελική δεν εξαρτάται από εσένα, αν ένας διαιτητής, ένα δοκάρι, ένας top class παίκτης αλλάζει τα δεδομένα τελευταία στιγμή. Είναι σκληρό, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Τους αποδέχεσαι και προχωράς παρακάτω.

Προγνωστικά SuperLeague 

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες του Δικεφάλου, η κόπωση από τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις αλλά και η αγωνιστική άνοδος του Ιωνικού με στρέφουν στο αουτσάιντερ under.

Περισσότερες πιθανότητες από αυτές που θεωρούν οι στοιχηματικές (με βάση τις προσφερόμενες αποδόσεις) πιστεύω πως έχει το goal/goal στο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι «Πράσινοι» έχουν την ευκαιρία με νίκη να «κλειδώσουν» μία θέση στα πλέι οφ, ενώ η ΑΕΚ που έχει τσεκάρει μία θέση σ’ αυτά δεν θέλει να χάσει την επαφή με την 2η θέση, την στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Ο.Α.Κ.Α.

Προγνωστικά Ισπανίας

Σε φόρμα η Μπάρσα, που με την προσθήκη του Ομπαμεγιάνκ σκοράρει με σαφώς μεγαλύτερη συχνότητα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μεσοβδόμαδα στη Νάπολη.

Αντίπαλός της η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία ποντάρει πολλά στο Κύπελλο (μεσοβδόμαδα ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Βαλένθια) και αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές σήμερα.

Σωστό φαβορί οι «Μπλαουγκράνα» στο 1.70, αν συνδυάσουμε τον άσο με το over1,5 η απόδοση «σκαρφαλώνει» κοντά στο 1.95.

Προγνωστικά Ιταλίας

Αξία βρίσκω στο αουτσάιντερ goal/goal (1.98 στην Betshop) του Τορίνο – Κάλιαρι, κάτι που η ομάδα από την Σαρδηνία επιβεβαίωσε στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και η Τορίνο στα 4/5 τελευταία.

Αμφότερες προέρχονται από σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι σε… μεγαθήρια (Γιουβέντους και Νάπολι) και άξιζαν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Η αγωνιστική άνοδος της Κάλιαρι το 2022 (3-3-1) είναι εμφανής, ενώ ισχυρή παρουσιάζεται εντός η Τορίνο.

Προγνωστικά Δανίας

Στη Δανία πλησιάζουμε στην λήξη της κανονικής περιόδου και κάθε πόντος είναι σημαντικός για τους στόχους των ομάδων. Στο Αάλμποργκ-Σίλκεμποργκ ενδεχομένως ένας πόντος να μην… κακοπέσει σε καμία, καθώς θα τις φέρει πιο κοντά στα πλέι οφ.

Η σκέψη αυτήν αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν η μία από τις δύο ομάδες, πιο συγκεκριμένα η Σίλκεμποργκ, είναι η «βασίλισσα» των ισοπαλιών στην κατηγορία (10 σε 18 αγώνες) και ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει ο συνδετικός κρίκος εν ονόματι Νίλσεν (τεχνικός Σίλκεμποργκ), ο οποίος κάθισε για 5 χρόνια στον πάγκο των γηπεδούχων (2010-2015) και μάλιστα μαζί του κατέκτησαν τον τελευταίο τους τίτλο πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Stoiximan:

27/2 – 15:00 – Αάλμποργκ – Σίλκεμποργκ: Χ (3.30) με 10 μονάδες

Δυάδα1 Parimatch:

27/2 – 13:30 – Τορίνο – Κάλιαρι: goal/goal (2.02)

27/2 – 22:00 – Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο: 1 + over1,5 (1.88)

Με 10 μονάδες

Δυάδα2 Parimatch:

27/2 – 17:15 – ΠΑΟΚ – Ιωνικός: under (1.93)

27/2: 19:30 – Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: goal/goal (1.94)

Με 10 μονάδες

Και 3 μονάδες στην τετράδα απόδοσης 14,21 στην Betshop

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης