novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η νέα Μπαρτσελόνα και η πίστη των «Ερυθρόλευκων»

Η νέα Μπαρτσελόνα και η πίστη των «Ερυθρόλευκων»

Πέμπτη με Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον σε ένα αρκετά ενδιαφέρον και γεμάτο στοιχηματικό κουπόνι.

Ξεκινάω από τον Ολυμπιακό την σημερινή μου αναφορά, ο οποίος είχε καλή παρουσία για ένα ημίχρονο στην Ιταλία και αν ήταν πιο προσεκτικός στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να έχει αποδράσει με την ισοπαλία.

Άλλο παιχνίδι αναμένουμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την σημαντική διαφορά ότι οι «Ερυθρόλευκοι» θα έχουν την στήριξη των οπαδών τους. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία σε Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και έχει… λυγίσει πολύ ισχυρότερες ομάδες από την Αταλάντα στην έδρα του.

Μάλιστα, στην σημερινή αναμέτρηση αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο ο οποίος θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, ειδικά στην γραμμή της επίθεσης, Πέρα από τον αρχισκόρερ Σαπάτα, εκτός τέθηκε και ο Μουριέλ, ενώ λείπει και ο Ιλισιτς.

Η ομάδα του Μάρτινς θέλει νίκη με ένα γκολ για να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, δύο για να προκριθεί απευθείας. Θεωρώ ότι μπορεί να επιβεβαιώσει τουλάχιστον την πρώτη συνθήκη, με τον άσο να βρίσκεται στο 3.50 στην Parimatch.

Δίνει ταυτότητα ο Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει να μετατρέπεται σε ομάδα του Τσάβι. Πίεση ψηλά, καλύτερη δημιουργία και μετακίνηση της μπάλας, ενώ η προσθήκη του Ομπαμεγιάνγκ εγγυάται το σκοράρισμα.

Η Νάπολι είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά ταλαιπωρείται από αγωνιστικά προβλήματα. Παράλληλα, δυσκολεύεται να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ σχεδόν πάντα βρίσκει τρόπο να σκοράρει.

Δίνω προβάδισμα στους «Μπλαουγκράνα», με το «διπλό να βρίσκεται σε τιμές κοντά στο 2.60. Με δεδομένο ότι και η Μπάρσα δεν έχει ιδιαίτερα συμπαγή άμυνα, το 2 σε συνδυασμό με το G/G ανεβάζει την απόδοση στο 4.75.

Σημαντική η απουσία του Οπεντά

Στο Φιτέσε – Ραπίντ Βιέννης μπορούμε να ψάξουμε την έκπληξη. Η Ολλανδική ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αγνοώντας τη νίκη στα 6 τελευταία, όπου ηττήθηκε 5 φορές και μάλιστα στις 4/6 η εστία της παραβιάστηκε τουλάχιστον 3 φορές.

Η Ραπίντ ξεκίνησε δυνατά τη νέα χρονιά, την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο μέρος. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 2ο λόγω της αποβολής της και σήμερα θεωρώ πως ο ρυθμός της αναμέτρησης θα είναι προς όφελός της.

Οι Ολλανδοί είναι ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις και ένα τέρμα από πλευράς Αυστριακών θα πλήξει την αυτοπεποίθησή τους και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σε θέση να αντιδράσουν δίχως τον γκολτζή Οπεντά (15 τέρματα σε 31 συμμετοχές).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

24/2 – 19:45 – Ολυμπιακός – Αταλάντα: 1 (3.50) με 10 μονάδες στην Parimatch

24/2 – 22:00 – Νάπολι – Μπαρτσελόνα: 2 + G/G (4.75) με 10 μονάδες στην Bet365

24/2 – 22:00 – Φιτέσε – Ραπίντ Βιέννης: 2 (4.75) με 10 μονάδες στην Bet365

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης