novibet logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Παιχνίδι με Premier League & SuperLeague

Παιχνίδι με Premier League & SuperLeague

Η Μπλάκπουλ παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της, δεχόμενη το τέρμα της ισοφάρισης σε κομβικό σημείο (42’). Η Μόρκαμ αιφνιδιάστηκε από την Λίνκολν στο ξεκίνημα και παρά την καλή της εμφάνιση ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ενώ η Ρόμα για άλλη μία φορά αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Κουπόνι Πέμπτης σήμερα, με τις περισσότερες αναμετρήσεις να αφορούν τον θεσμό του Κυπέλλου. ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι προγραμματισμένη η εξ’ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και Λαμία για την SuperLeague Interwetten.

Προγνωστικά SuperLeague

Ταλαιπωρήθηκαν από… covid το τελευταίο διάστημα Ατρόμητος και Λαμία, οι οποίοι προέρχονται από αγωνιστική απραξία σχεδόν 15 ημερών. Αμφότεροι θα παραταχθούν με απουσίες, σε ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι κυρίως για τους Περιστεριώτες.

Η Λαμία παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία της παιχνίδια, ενώ ηττήθηκε μόλις μία φορά στα 7 πιο πρόσφατα και αυτήν από την ανώτερη ΑΕΚ.

Πιθανή η ισοπαλία στο ημίχρονο, λόγω των παραπάνω δεδομένων αλλά και της σημασίας του αγώνα, σε αποδόσεις 1.95 στην Fonbet, με την Λαμία να έχει επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στα 6/8 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Η Λίβερπουλ ενισχύεται με την επιστροφή του αρχισκόρερ Σαλάχ (20/16) μετά από απουσία 40 ημερών λόγω Εθνικών υποχρεώσεων στο Κόπα Αφρικα.

Κάκιστη παράδοση για τις «Αλεπούδες» στο Λίβερπουλ (2 ισοπαλίες – 8 ήττες στα 10 τελευταία), με το τελευταίο «διπλό» να καταγράφεται το μακρινό 2000!

Ο άσος βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, αν και αρκετά πιθανός. Η Λίβερπουλ βγάζει αρκετά κόρνερ, ειδικά στο πρώτο μέρος και το over5,5 κόρνερ στο α’ ημίχρονο θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή στο 2,00 της Stoiximan.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια βγήκαν: 6 με Μπρέντφορντ και Νιούκασλ, 8 με Αστον Βίλα, 5 με Σαουθάμπτον, 4 με Κάρντιφ (Κύπελλο), 7 με Αρσεναλ (Λιγκ Καπ), 6 με Σριούσμπερι (Κύπελλο) και 6 με Λέστερ (Λιγκ Καπ).

Δυνατές επιστροφές στην αποστολή της Αρσεναλ. Καθώς εξέτισαν την τιμωρία τους οι μέσοι Πάρτεϊ και Τσάκα, ενώ επέστρεψαν από το Κόπα Αφρικα οι Πέπε (εξτρέμ) και Ελνένι (μέσος). Παρόλα αυτά, το «διπλό» στο 2.20 κρίνεται χαμηλό.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

10/2 – 17:15 – Ατρόμητος – Λαμία: Χ ημίχρ. (1.95) με 10 μονάδες στην Fonbet

10/2 – 21:45 – Λίβερπουλ – Λέστερ: over5,5 κόρνερ στο α’ μέρος (2.00) με 10 μονάδες στην Stoiximan

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης