novibet logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
G/G στο Κόπα Αφρικα, under στο Κύπελλο Βελγίου

G/G στο Κόπα Αφρικα, under στο Κύπελλο Βελγίου

Η Πορτογαλική ισοπαλία «χάλασε» προς το τέλος της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μην συνεχιστεί το καλό σερί της στήλης. Ένα αποτέλεσμα που θα έφερνε καλό κέρδος, ενώ στη δυάδα η Μάνσφιλντ έμεινε στο μηδέν στην έδρα της Χάρογκεϊτ δίχως να έχει καλή απόδοση μετά από ένα διάστημα όπου μετρούσε σερί νίκες.

Πάντως, η Αγγλική ισοπαλία στο Γουίμπλεντον-Τσέλτεναμ επέστρεψε το 75% του πονταρίσματος της Τρίτης, μετριάζοντας κατά πολύ την χασούρα (μόλις 10,5 μονάδες).

Πέμπτη σήμερα, σε ένα κουπόνι με λίγες αναμετρήσεις που αφορούν κυρίως αγώνες Κυπέλλου. Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το Ατρόμητος-Λαμία.

Προγνωστικά Κόπα Αφρικα

Ένα βήμα πριν τον τελικό βρίσκονται Καμερούν και Αίγυπτος, εκεί όπου τους περιμένει η Σενεγάλη η οποία κέρδισε εχθές την Μπουρκίνα Φάσο. Δύο ομάδες με μεσοεπιθετική ποιότητα και παίχτες αξίας όπως οι Σαλάχ και Ελνένι από την Αίγυπτο και οι Αμπουμπακάρ και Τόκο Εκαμπί από το Καμερούν.

Μέχρι στιγμής τα δείγματα των δύο αντιπάλων διαφέρουν κατά πολύ. Το Καμερούν παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράρει πιο συχνά, αλλά και δέχεται περισσότερα τέρματα. Η Αίγυπτος σκοράρει λιγότερο, αλλά και δέχεται σαφώς λιγότερα τέρματα.

Μπορεί η αναμέτρηση να είναι ιδιαίτερα κομβική και να κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά παρόλα αυτά θεωρώ πως το αμφίσκορο είναι πιθανό ακόμα και σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις, υπάρχει ποιότητα οι λίγες απ’ αυτές να καταλήξουν σε γκολ.

Φυσικά, την κουβέντα αυτήν δεν θα την κάναμε αν το goal/goal προσφερόταν στο 2,30, αλλά στο 2.60 που το βρίσκω στην Fonbet δεν μπορώ να κάνω τα… στραβά μάτια. Πιθανό σκορ το 1-1.

Προγνωστικά Κυπέλλου Βελγίου

Στο Κύπελλο Βελγίου βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση όπου οι αγώνες είναι διπλοί και ανάμεσα σε Εουπεν και Αντερλεχτ, το μεγάλο όνομα και φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι.

Διαφωνώ με τις τιμές του under, καθώς αμφότερες τελευταία έχουν θέμα στο σκοράρισμα και σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση αναμένω το κίνητρο και η τακτική να υπερισχύσει, κάτι που πιθανότατα θα οδηγήσει σε χαμηλό τέμπο.

Χαρακτηριστικά είναι και τα πρόσφατα αποτελέσματα των ομάδων, με την Εουπεν να έρχεται από 5 διαδοχικά under και την Αντερλεχτ από 4 στην σειρά.

Το under2,5 στο 2,15 της Fonbet αποτελεί την επιλογή μου.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά Fonbet:

3/2 – 21:00 – Καμερούν – Αίγυπτος: goal/goal (2.60) με 15 μονάδες

3/2 – 21:45 – Εουπεν – Αντερλεχτ: under (2.15) με 25 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης