novibet logo
  • ΠΑΡ1Σπορτίβο Αμελιάνο03:00Τσέρο Πορτένο
    1 @ 5.50
  • ΜΕΞ1Μοντερέι04:00Μασατλάν
    1 @ 1.59
  • ΙΣΠ2Καστεγιόν17:15Σανταντέρ
    2 @ 4.33
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Value σε Σκωτσέζικα over

Value σε Σκωτσέζικα over

Στην κακή χημεία αποδίδεται η χθεσινή ήττα, με τις δύο δυάδες να έχουν από μία σωστή πρόβλεψη. Στο Νασιονάλ Μαδέιρα-Πόρτο Β’, η κόκκινη κάρτα στο 1’ για την φιλοξενούμενη άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Στο Ακαδέμικα-Λεϊσόες, η πτώση του άσου που ανέφερα τελικά ήταν σωστό «μήνυμα», αλλά δεν συνδυάστηκε και με το over σε ένα παιχνίδι όπου και εκεί εμφανίστηκε η κόκκινη κάρτα.

Στην Ελβετία, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της Βασιλείας και με τον άσο να γνωρίζει πτώση, η Λουκέρνη γνώρισε ακόμα μία ήττα και έκανε ακόμα δυσκολότερη την θέση της.

Προγνωστικά Δευτέρας

Κλασικό κουπόνι Δευτέρας, με λίγες αναμετρήσεις και αυτήν του Παρισιού ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Νις για το Κύπελλο Γαλλίας να αναμένεται να είναι η πιο συναρπαστική.

Προγνωστικά Γαλλικού Κυπέλλου

Στο Κύπελλο Γαλλίας βρισκόμαστε στην φάση των «16» του θεσμού, με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει κατακτήσει τον τίτλο τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Η Νις του Γκαλτιέ είναι μία συμπαγής, φορμαρισμένη και ανερχόμενη ομάδα (6 σερί νίκες) και αναμένεται να βάλει δύσκολα στους «Παριζιάνους».

Ειδικά, από την στιγμή που οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σημαντικές απουσίες (κυρίως μεσοαμυντικά) και το τελευταίο διάστημα δεν πείθουν ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις τους παρά τις νίκες.

Μία μονομαχία ανάμεσα στην 1η και 2η ομάδα του Γαλλικού πρωταθλήματος, με τις αποδόσεις να χρήζουν καυτό φαβορί την Παρί Σεν Ζερμέν. Το «διπλό» της Νις σε τιμές που αγγίζουν το 6.00 είναι τραβηγμένο, αλλά σε μία μονή αναμέτρηση Κυπέλλου το ρίσκο είναι αυξημένο.

Στα γκολ μία σκέψη είναι το αμφίσκορο στο 1.80, με την Παρί να έχει απουσίες στην άμυνα, δυνατή επίθεση (Μέσι, Ικάρντι, Εμπαπέ) αλλά και την Νις μεσοεπιθετική ποιότητα.

Εκεί όμως που θα σταθώ είναι τα κόρνερ, θεωρώντας εφικτό να ξεπεραστεί το line στο over9,5. Η Νις παραχωρεί αρκετά κόρνερ στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (14 με την Μπρεστ, 11 με την Ρεν), ενώ και η Παρί στο πιο πρόσφατο με την Μετς πήγε… 14 φορές στο σημαιάκι του κόρνερ, όπως και 9 με την Μπρεστ.

Θετική και η προϊστορία, καθώς στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια υπήρξαν τουλάχιστον 10 κόρνερ.

Προγνωστικά Σκωτίας Β’

Χαμηλότερα από το 1.80 περίμενα το over στο Φόρφαρ-Εδιμβούργο. Δύο ομάδες με υψηλούς μέσους όρους τερμάτων στην κατηγορία, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ομάδες.

Χαρακτηριστικά, το Εδιμβούργο έρχεται από 5 σερί over (τα 4 ήταν και over3,5) και 11 στα 14 τελευταία της παιχνίδια (9/11 και over3,5), ενώ στο τελευταίο της εκτός έδεας… ταξίδι σκόραρε 2 φορές στην έδρα της πρωτοπόρου Κέλτι Χαρτς (2-2).

Η Φόρφαρ σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, αλλά παράλληλα δεν αποφεύγει τα αμυντικά λάθη, έχοντας καταγράψει 7 over στα 9 πιο πρόσφατα, εκ των οποίων τα 4/5 τελευταία ήταν over3,5.

Μάλιστα, στα 9/10 φετινά παιχνίδια στην έδρα της σκόραρε τουλάχιστον 2 φορές, ενώ το Εδιμβούργο σκοράρει εδώ και 7 σερί εκτός έδρας παιχνίδια (τα 6 τελευταία ήταν g/g και 5/6 over).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

31/1 – 21:45 – Φόρφαρ – Εδιμβούργο: over (1.80) με 50 μονάδες Stoiximan

31/1 – 21:45 – Φόρφαρ – Εδιμβούργο: over3.5 (2.87) με 20 μονάδες Parimatch

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης