bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κάτι τους διαφεύγει

Κάτι τους διαφεύγει

Σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγωνιστικό χώρο, γεμάτο χιόνι και με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες ήταν αρκετά δύσκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο στην Τρίπολη, κάτι που όπως είχα τονίσει και εχθές θα αύξανε τις πιθανότητες για ένα χαμηλό σκορ.

Ετσι και έγινε, με τον Αστέρα να παίρνει τη νίκη με τέρμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Επιβεβαιώθηκε το under & no goal στο οποίο είχαμε επενδύσει αρκετές μονάδες.

Νέο κουπόνι, με Αγγλικές αναμετρήσεις κατά βάση αλλά και κάποια σκόρπια πρωταθλήματα, όπως το Βέλγικο το οποίο και θα μας απασχολήσει.

Ανώτερη η Αντβέρπ

Ξεκινάω με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση, αυτήν ανάμεσα σε Αντβερπ και Σεντ Τρούιτεντ. Η άνοδος του άσου με οδηγεί στην επιλογή του σε τιμές που πλησιάζουν τον διπλασιασμό.

Η 3η Αντβερπ επιλέχτηκε και στο σημείο ημέρας της Παρασκευής, όπου επικράτησε στην έδρα της Οστάνδης με ανατροπή και έκανε το 2/2 το 2022.

Αντικειμενικά διαθέτει ανώτερο σύνολο (όπως δείχνει και η βαθμολογία) από την 11η Σεντ Τρούιτεντ η οποία «ανάσανε» βαθμολογικά μετά την δύσκολη νίκη επί της ντεφορμέ Σεραϊνγκ. Η Αντβέρπ στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή, μετρώντας σερί 7-2-1 στα 9 τελευταία.

Η μοναδική της ήττα από την Σταντάρ Λιέγης σε ένα «μαγικό» παιχνίδι, στο οποίο απλά η μπάλα ήθελε την ομάδα της Λιέγης νικήτρια (η Αντβερπ προηγούνταν με 2-1 ως το 87’ παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα από το ημίχρονο).

Η Σεντ Τρούιτεντ έρχεται από 4 σερί εκτός έδρας ήττες, στις οποίες σκόραρε μόλις μία φορά, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση αν αναλογιστούμε ότι έχει σκοράρει μόλις 8 φορές μετά από 11 αγώνες (χειρότερη εκτός έδρας επίθεση). Μάλιστα, η γηπεδούχος είχε μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης, κάτι που σε ένα συμπιεσμένο πρόγραμμα (3ο παιχνίδι σε 10 ημέρες) παίζει τον ρόλο του.

Στο 1.90 ο άσος στον Pamestoixima.gr αποτελεί επιλογή, με τη δική μου εκτίμηση να τον τοποθετεί στο 1.70.

«Γυμνή» επιθετικά η Σαρλερουά

Η φυγή του Νίκολσον (18/13) έχει δημιουργήσει σοβαρά επιθετικά θέματα στην Σαρλερουά, κάτι που φαίνεται και από τα τρία παιχνίδια όπου έμεινε «άσφαιρη» δίχως τον 24χρονο Τζαμαϊκανό φορ.

Σήμερα, η ανησυχία της αυξάνεται αν στην εξίσωση προσθέσουμε και την απουσία του Ιρανού εξτρέμ Γκολιζαντέχ (22/7). Δύο παίκτες που μαζί σκόραραν τα μισά τέρματα της Σαρλερουά μέχρι στιγμής.

Από την άλλη πλευρά η Κορτράικ, ξεκίνησε με 2 ισοπαλίες στο 2022, παρότι άξιζε τη νίκη με την Εουπεν στο τελευταίο. Σε πολύ καλή κατάσταση και αήττητη στα 5 τελευταία (3-2-0) της παιχνίδια, μάλλον οι bookmakers δεν την πιστεύουν όσο θα έπρεπε σήμερα, για μία ομάδα με μόλις δύο ήττες στα 15 τελευταία παιχνίδια της και αυτές κόντρα στις ομάδες της Μπρυζ, με την Κλαμπ να είναι 2η στην βαθμολογία και την Σερλκ εξαιρετικά φορμαρισμένη!

Στο 1.95 το +0.5 ασιατικό χάντικαπ της Κορτράικ έχει αξία στην bet365, αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε το πόσο καλά γνωρίζει ο τεχνικός της την Σαρλερουά όπου δούλεψε για 2 χρόνια στο πρόσφατο παρελθόν (2019-2021).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

25/1 – 19:45 – Αντβέρπ – Σεντ Τρούιτεντ: 1 (1.88) με 20 μονάδες Meridianbet

25/1 – 22:00 – Σαρλερουά – Κορτράικ: +0.5 Κορτράικ (1.95) με 20 μονάδες Bet365

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης