novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Φιλοξενούμενοι σε φόρμα στην Αγγλία

Φιλοξενούμενοι σε φόρμα στην Αγγλία

Στο 38’ και με ένα σουτ από τα 30 μέτρα άνοιξε το σκορ στο Σιέρα Λεόνε – Ισημερινή Γουϊνέα, εκεί που όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα έληγε με 0-0. «Πόνεσε» λίγο είναι η αλήθεια, αλλά η Κασίμπασα ήρθε λίγο αργότερα να μειώσει την «ξενέρα». Ένα σημείο που προτάθηκε σχεδόν στο 5.00 (4.80 για την ακρίβεια).

Περνάμε γρήγορα-γρήγορα στα σημερινά παιχνίδια, καθώς ο χρόνος μας πιέζει. Ένα στοιχηματικό κουπόνι με αρκετές αναμετρήσεις. Μόλις τρεις ξεχώρισα που όπως θα δείτε παρακάτω συνθέτουν ένα σύστημα.

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ

Σε άνοδο το «διπλό» της φορμαρισμένης Χάντερσφιλντ που πλέον έφτασε το 2.50, τιμή στην οποία μπορούμε να κάνουμε κουβέντα. Αήττητη επί 7 διαδοχικά παιχνίδια (3-4-0) και αρκετά καλές πρόσφατες εκτός έδρας επιδόσεις (2-2-0), η πλειοψηφία αυτών απέναντι σε δυνατές ομάδες (Νότιγχαμ, Μπλάκμπερν).

Από την άλλη πλευρά η Ρέντινγκ βρίσκεται σε αποσύνθεση, μετρώντας 7 παιχνίδια δίχως νίκη, ενώ το 2022 έχει αγωνιστεί σε μόλις μία αναμέτρηση. Πολλά τα εσωτερικά της θέματα, με φυγές ποδοσφαιριστών και απουσίες.

Ευκαιρία για την Χάντερσφιλντ να αποδράσει με το «διπλό» από μία έδρα που έχει υποστεί 5 ήττες στα 8 τελευταία (0-3-5) και την φιλοξενούμενη να έχει συγκεντρώσει σχεδόν διπλάσιους πόντους από την γηπεδούχο (22 vs 41).

Προγνωστικά Λιγκ 2

Σε αποδόσεις αουτσάιντερ η Μπράντφορντ στην έδρα της Ρότσντεϊλ, με την τελευταία να είναι ντεφορμέ (4 ήττες στα 5 τελευταία) και αποδυναμωμένη από την μεταγραφική περίοδο.

Η Μπράντφορντ βρίσκεται στο ανέβασμα, ήταν αρκετά καλή απέναντι στην Σάλφορντ και με νίκη σήμερα μπαίνει ξανά στο κόλπο των πλέι οφ.

Και εδώ, όπως και στην περίπτωση της Χάντερσφιλντ η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού στην γηπεδούχο (μόλις ένα παιχνίδι στο νέο έτος) αναμένω να παίξει τον ρόλο της.

Προγνωστικά Νασιονάλ Λιγκ

Εντύπωση προκαλούν οι αουτσάιντερ τιμές της Τορκί -η οποία είναι σε καλή κατάσταση- στην έδρα της Ολτρινγχαμ.

Η τελευταία αγνοεί τη γεύση της νίκης στα 10 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 17 πιο πρόσφατα και αυτό απέναντι στην 21η Γουέιμαουθ.

Σημαντικό στοιχείο στην επιλογή του «διπλού» οι σημαντικές επιστροφές στην ομάδα της Τορκί, που σήμερα θα έχει στην διάθεση της τους κομβικούς μέσους Λιτλ (19/10, 1ος σκόρερ) και Λάπσλι (16/2).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie Bet365*:

22/1 – 17:00 – Ρέντινγκ – Χάντερσφιλντ: 2 (2.50)

22/1 – 17:00 – Ρότσντεϊλ – Μπράντφορντ: 2 (3.00)

22/1 – 17:00 – Ολτρινχαμ – Τορκί: 2 (2.75)

Με 15 μονάδες στις δυάδες και 5 στην τριάδα

* Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης