bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Γιορτινές επιλογές σε σύστημα

Γιορτινές επιλογές σε σύστημα

Καλή χρονιά. Χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!

Κάποτε τέτοια ημέρα οι περισσότερες (αν όχι όλες) ευχές ηχούσαν στα αυτιά μας σαν κάτι συνηθισμένο, σαν κάτι που πρέπει να πούμε επειδή έτσι είναι το «σωστό» ή έτσι μας έμαθαν. Πέρυσι και φέτος, συνειδητοποιήσαμε ότι μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Οι ευχές άρχισαν να έχουν πραγματικό νόημα, να βγαίνουν από το στόμα με θέληση και να μας «αγγίζουν». Να τις γράφουμε και να πατάμε λίγο παραπάνω το μελάνι. Αυτό συμβαίνει όταν αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πως η πανδημία έχει αλλάξει τα πάντα γύρω μας και κυρίως εμάς τους ίδιους.

Ας ελπίσουμε πως το 2022 θα είναι η δική μας χρονιά. Η χρονιά που θα τα αφήσουμε όλα πίσω μας και θα ξεκινήσουμε από νέα αφετηρία. Ευτυχισμένο, δημιουργικό και κυρίως υγιές 2022!

Πάμε τώρα και στα δικά μας. Τα αμιγώς στοιχηματικά. Την περασμένη Πέμπτη η Χάντερσφιλντ με κυνική εμφάνιση «πέρασε» από το Νότιγχαμ επιβεβαιώνοντας ένα σημείο που έφτανε σχεδόν τις 4 μονάδες. Εν αντιθέσει με το Τουρκικο over3,5, το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε παρότι η απόδοση του γνώρισε πτώση.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Καλοπληρωμένο over το Πάλας-Γουέστ Χαμ. Η Πάλας με τον Βιεϊρά στον πάγκο της δεν είναι… δυσκοίλια όπως παλιότερα. Πλέον, παίζει πιο επιθετικά και σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση, έχοντας τον Εντουαρτ σε καλή φόρμα.

Από 4 διαδοχικά over εντός έδρας και απέναντι σε μία Γουέστ Χαμ που τα τελευταία της παιχνίδια ήταν αρκετά… χύμα, θεωρώ πως στο 2.02 μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα. Με μεγαλύτερο ρίσκο στο over3,5 του 3.40.

Προγνωστικά Β’ Αγγλίας

Η κατηγορία με τους περισσότερους διαθέσιμους για στοιχηματισμό αγώνες, καθώς Τσάμπιονσιπ και Α’ Αγγλίας έχουν… πληγεί από τον covid. Στο Μπάροου-Μπράντφορντ μπορούμε να κοιτάξουμε προς την ισοπαλία, την οποία θεωρώ ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα και σε αποδόσεις άνω του 3,00 αξίζει τον κόπο να… ρισκάρουμε.

Πρόκειται για δύο ομάδες με αρκετές ισοπαλίες στα παιχνίδια τους (1η η Μπράντφορντ με 11 σε 21 αναμετρήσεις στην σχετική λίστα). Κάπου κοντά και η Μπάροου με 8 σε 22, με την επισήμανση ότι οι περισσότερες ήρθαν εντός έδρας (5). Δεν έχουν μεγάλες διαφορές, μόλις 3 πόντοι τους χωρίζουν στον βαθμολογικό πίνακα ενώ αμφότερες μετράνε κάποιες απουσίες.

Σε τιμές αουτσάιντερ η φορμαρισμένη Σκάνθορπ κόντρα στην Καρλάιλ. Μάλλον ανάποδα θα έπρεπε να προσφέρεται το σετ των αποδόσεων. Άλλη ομάδα επί Χιλ η γηπεδούχος, που τρέχει το καλύτερο σερί της (1-4-0) και βρίσκει απέναντί της μία ομάδα που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον covid και σίγουρα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, ενώ εκτός έδρας είναι αρκετά αδύναμη. Ο άσος στο 2.87.

Συνολικά τρεις επιλογές (ένας άσος, μία ισοπαλία και ένα over3,5), σε ένα… εορταστικό Trixie.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie (σύστημα 2-3) Bet365*:

1/1 – 17:00 – Σκάνθορπ – Καρλάιλ: 1 (2,87)

1/1 – 17:00 – Μπάροου – Μπράντφορντ: Χ (3,10)

1/1 – 19:30 – Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ: over3,5 (3,40)

Με 5 μονάδες στις δυάδες και 2,75 στην τριάδα.

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

 

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης