bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Value διπλά και δυάδα τετραπλασιασμού

Value διπλά και δυάδα τετραπλασιασμού

Γιορτινές ημέρες αυτές που διανύουμε, ελπίζω και εύχομαι να περνάνε ευχάριστα για εσάς και τις οικογένειές σας. Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία.

Μπορεί τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε χειμερινή διακοπή, ωστόσο οι Αγγλοι μας κρατούν συντροφιά όπως είθισται κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες.

Μπορεί η boxing day να πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων λόγω πολλών αναβολών που προκάλεσε ο covid, αλλά οι Αγγλοι δεν το… βάζουν κάτω. Συνολικά έχουν αναβληθεί 25 παιχνίδια στις 4 πρώτες κατηγορίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου, με τα περισσότερα σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2.

Οσον αφορά τα δικά μας, η στήλη βρίσκεται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες ημέρες με διαδοχικά απόλυτα στις επιλογές. Συνολικά την τελευταία εβδομάδα επαληθεύτηκαν 8 στα 9 προτεινόμενα σημεία.

Πάμε να δούμε τις επιλογές που ξεχώρισα, ενώ να σημειώσω πως αγωνιστική μέσα στα Χριστούγεννα έχουν και οι Βέλγοι.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Σηκώνουν κουβέντα τα 4ρια του «διπλού» της Μπρέντφορντ στην έδρα της Μπράιτον. Σε διαρκές ντεφορμάρισμα η Μπράιτον, η οποία αγνοεί τη νίκη στα 12 τελευταία, εκ των οποίων ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι ηττήθηκε μόλις στα 3 (η μία από την πρωτοπόρο Σίτι).

Αυτό είναι που με κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το «διπλό», με την Μπρέντφορντ να έρχεται από θετικό σερί 2-2-1 αλλά και αυτήν μακριά από την έδρα της φέρνει αρκετά «Χ» το τελευταίο διάστημα (2-4-2).

Πιο συνετή επιλογή μοιάζει το Χ2 ή το +0.50 ασιατικό χάντικαπ υπέρ της Μπρέντφορντ που σχεδόν διπλασιάζει.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες της Τσέλσι σε συνδυασμό με την βελτίωση της Αστον Βίλα με τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της είναι εύλογο να δημιουργούν σκέψεις κόντρας.

Μέσα σε όλα και η κούραση των «Λονδρέζων», οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 5ο παιχνίδι το τελευταίο 15νθημερο και 8ο του Δεκεμβρίου, σε αντίθεση με την Αστον Βίλα η οποία είναι πολύ πιο… φρέσκια, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά πριν ένα 10ημερο και το σημερινό θα είναι το 4ο μέσα στον Δεκέμβρη (τα μισά παιχνίδια δηλαδή από την Τσέλσι).

Στο 5.25 ο άσος, υπάρχει χώρος για να ψάξει κανείς την έκπληξη εδώ, με την Τσέλσι εκτός έδρας να δυσκολεύεται αρκετά εσχάτως. Επίσης, μπορεί κάποιος να επιλέξει και την διπλή ευκαιρία (1Χ) στο 2.22.

Προγνωστικά Νασιονάλ Λιγκ

Παρουσιάζει ενδιαφέρον το 3.21 στο «διπλό» της φορμαρισμένης Γέοβιλ στην έδρα της ντεφορμέ Τορκί. Η Γέοβιλ έρχεται από 4 διαδοχικές νίκες και παραμείνει αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια της (9-2-0) ενώ εκτός έδρας οι επιδόσεις της είναι εντυπωσιακές (5-1-2) έχοντας την 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.

Η Τορκί εκεί που έδειχνε να επανέρχεται (2 σερί νίκες), ηττήθηκε με βασική ενδεκάδα στην έδρα μιας ομάδας που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία και μάλιστα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στην κατηγορία της.

Ομάδα που την χαρακτηρίζει η αστάθεια, κάτι που φαίνεται και από τις εντός έδρας επιδόσεις της όπου έχει κερδίσει σε 5 παιχνίδια και έχει ηττηθεί σε 4 σε συνολικά 9 αγώνες.

Προγνωστικά Βελγίου

Η πρόσφατη παράδοση «δείχνει» πολλά γκολ στο Οστάνδη-Γκενκ, για το οποίο ήμουν θετικός όσον αφορά το goal/goal ημίχρονο. Βέβαια, οι τελευταίες ειδήσεις που θέλουν τον πρώτο σκόρερ της Γκενκ, Ονουάτσου (12 τέρματα) να μένει εκτός αποστολής έδιωξαν τις όποιες σκέψεις.

Σκέφτηκα ακόμα και την κόντρα της φιλοξενούμενης, με την Οστάνδη ωστόσο να έχει και αυτήν σημαντικές απουσίες στην μεσοαμυντική της γραμμή.

Προγνωστικά Τουρκίας

Στο Γκεζτεπέ – Αδάνα Ντερμισπόρ το σετ των αποδόσεων θα έπρεπε να δίνεται ανάποδα, με φαβορί στο 2.35 την Αδάνα και αουτσάιντερ την Γκεζτέπε.

Από τρεις σερί ήττες η ουραγός Γκεζτέπε, η οποία μάλιστα αγωνιζόταν την Τετάρτην στην δύσκολη έδρα της Μπεσίκτας, ενώ αποτελεί την ομάδα με τις περισσότερες εντός έδρας ήττες (6 σε 9 αγώνες).

Στην άλλη μεριά έχουμε μία ομάδα που… σφύζει από υγεία και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ως νεοφώτιστη. Με ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ (Μπαλοτέλι, Βαργκας, Μπιάναρσον, Σνβένσον, Σταμπουλί, Ινλέρ), τεχνικό που βλέπει την δουλειά ως μία ευκαιρία να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο (Μοντέλα) και το κυριότερο σε τοπ φόρμα (5-1-1). Τελευταία της επιτυχία απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, την περασμένη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει δύο ημέρες παραπάνω ξεκούρασης από την Γκεζτέπε.

Για να μην τα πολυλογώ, πρόκειται για ένα εξόφθαλμο value αλλά εδώ είναι που… χτυπάνε καμπανάκια, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα όπως το Τούρκικο. Τρεις λύσεις υπάρχουν: 1. Να παραβλέψω τις υποψίες μου με κίνδυνο να φάω τα… μούτρα μου. 2. Να το αφήσω στην ησυχία του. 3. Να πάω σε μία μέση λύση, ποντάροντας πιο χαμηλά σε σύγκριση με το ύψος του πονταρίσματος που θα έκανα σε ένα πιο… καθαρό πρωτάθλημα. Μετά από σκέψη κατέληξα ότι θα πάω στην 3η λύση.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Bet365:

26/12 – 19:30 – Αστον Βίλα – Τσέλσι: 1Χ (2.20)

26/12 – 22:00 – Μπράιτον – Μπρέντφορντ: Χ2 (1.97)

Στη δυάδα απόδοσης 4.33 ποντάρισμα 15 μονάδων

Μονά/δυάδα Meridianbet:

26/12 – 15:00 – Γκεζτεπέ – Αδάνα Ντερμισπόρ: 2 (2.87) με 15 μονάδες

26/12 – 17:00 – Τορκί – Γιόβιλ: 2 (3.21) με 15 μονάδες

Και 5 μονάδες στη δυάδα τους.

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης