bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με δυάδα τετραπλασιασμού

Με δυάδα τετραπλασιασμού

Τρία στα τρία την Τρίτη, είχαμε ανάγκη ένα απόλυτο το οποίο συνοδεύτηκε με την επιβεβαίωση με το… βαρύ bet στην Πορτογαλία. Ένα σημείο που ανέβαινε αδικαιολόγητα πριν την έναρξή του και έφτασε μέχρι και το 6.00.

Η Πορτιμονένσε πήρε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος και αν δεν είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα στις αρχές του δεύτερου, πιθανότητα θα έπαιρνε την πρόκριση και στην κανονική διάρκεια.

Τα value στο ειδικά στοιχήματα της fonbet: «να σκοράρει μόνο η μία ομάδα» συνεχίζουν να… πληρώνουν στην Ιταλία, ενώ το Τούρκικο over επαληθεύτηκε εύκολα.

Προγνωστικά Κυπέλλου Πορτογαλίας

Μικρό πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη, αλλά προκύπτουν επιλογές. Στο Πορτογαλικό Κύπελλο έχω «κυκλώσει» το goal/goal στο Μάφρα – Μοριερένσε που παίζει νωρίς.

Σκοράρει εντός η Μάφρα, αλλά και δέχεται τέρματα. Η Μοριερένσε έχει νέο τεχνικό εδώ και λίγες εβδομάδες που αναζητά ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας και βλέπει σοβαρά την σημερινή αναμέτρηση.

Στο Ρίο Αβε – Μπελενένσες ο άσος θα είχε νόημα σε υψηλότερες αποδόσεις. Πλέον, στο 2.05 δεν έχει αξία. Ισως αξίζει το ρίσκο και εδώ στο αουτσάιντερ goal/goal. Και στα 4 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στην Προημιτελική φάση είχαμε γκολ εκατέρωθεν.

Προγνωστικά Β’ Πορτογαλίας

Στο Πόρτο Β’ – Πεναφιέλ μου αρέσει το αουτσάιντερ goal/goal. Η Πόρτο Β’ θέλει να κλείσει με νίκη την χρονιά, διαθέτει ποιότητα στην επίθεση και αποτελεί την μοναδική αήττητη έδρα στην κατηγορία. Σήμερα, ωστόσο, θα της λείψει και ο βασικότατος αμυντικός Ζοάο Μαρσέλο (13/3) που βρίσκεται στην αποστολή της μεγάλης ομάδας.

Η Πεναφιελ, από την άλλη πλευρά, εκτός έδρας έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια (6/7) αλλά μόλις στα 3 απ’ αυτά διατήρησε «καθαρά δίχτυα».

Προγνωστικά Τουρκίας

Παιχνίδι με γκολ «βλέπω» και στο Μπεσίκτας – Γκεζτεπέ. Η Μπέσι εντός έδρας συνήθως δίνει τρελό ρυθμό στα παιχνίδια της, προέρχεται από 7 σερί over και 8/9 φετινά της παιχνίδια.

Η Γκεζτεπέ είναι ομάδα που αν βρει χώρους μπορεί να κάνει ζημιά και εκτός έδρας έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια. Μάλιστα σε όλα επιβεβαιώθηκε το goal/goal (6/8 ήταν goal/goal+over).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Bet365

16:30 – Πόρτο Β’ – Πεναφιέλ: goal/goal (2.00):

19:00 – 19:00 – Μπεσίκτας – Γκεζτεπέ: goal/goal+over (2.05)

Στην δυάδα απόδοση 4,10 ποντάρισμα 15 μονάδων

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης