novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προσφέρει value η Πορτογαλία

Προσφέρει value η Πορτογαλία

Ο κακός αγωνιστικός επηρέασε τις δύο ομάδες στο παιχνίδι που έκλεινε την αγωνιστική στην Β’ Πορτογαλίας, με την Τροφένσε να δέχεται το γκολ της ήττας στο τέλος, αν και είχε καλές στιγμές για να σκοράρει κατά την διάρκεια του αγώνα.

Κάπως έτσι πήγε… στράφι στο no goal στο Μπενφίκα Β’ – Βιλαφρακουένσε σε ένα bet με αρκετή αξία, το οποίο ενδεχομένως θα έπρεπε να έχω ποντάρει ως μονό.

Αφήνουμε πίσω μας τα χθεσινά και πάμε στο σήμερα όπου έχουμε εμβόλιμη στην Serie A, αναμετρήσεις για την La Liga και αγώνες Κυπέλλου.

Προγνωστικά Serie A

Στην Serie A oμολογώ πως μου αρέσει αρκετά το «να σκοράρει μόνο η Γιουβέντους» στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι. Η Κάλιαρι στα τελευταία της παιχνίδια κέρδισε μόνο την κατώτερη Τσιταντέλα στο Κύπελλο, με το σερί της στην Ιταλική λίγκα να φτάνει τα 10 παιχνίδια δίχως νίκη.

Η Γιουβέντους δείχνει βελτίωση αμυντικά, έχοντας διατηρήσει το μηδέν στα ¾ τελευταία της παιχνίδια, γεγονός που σε συνδυασμό ότι η Κάλιαρι πέτυχε μόλις ένα τέρμα στα 6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας (2η χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με 5 γκολ σε 8 αναμετρήσεις) με οδηγεί στο συγκεκριμένο bet.

Προγνωστικά Τουρκίας

Σε αγωνιστική άνοδο η Μπασάκσεχιρ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Εμρέ, με τον οποίο στο τιμόνι παραμένει αήττητη μετά από 9 αγώνες. Στην έδρα της παίζει επιθετικά και σκοράρει με σχετική ευκολία (5/6 τελευταία ήταν over – στα 6/7 πιο πρόσφατα σκόραρε τουλάχιστον 2 φορές).

Η Γκιρένσουσπορ είναι σε φόρμα, με 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια για όλους τους θεσμούς. Το σημαντικότερο είναι ότι βρήκε ρυθμό επιθετικά, με την τριάδα Μπαλντέ-Ντιαμπατέ-Σουλεϊμάνοφ να είναι ιδιαίτερα ικανή και να προκαλεί προβλήματα σε κάθε άμυνα (πριν ένα μήνα σκόραρε 4 φορές στην έδρα της Μπεσίκτας). Το over σε αποδόσεις άνω του 1.75 έχει αξία.

Προγνωστικά Κυπέλλου Πορτογαλίας

Διαφωνώ με τον φαβοριτισμό στης Φαμαλικάο στον αγώνα Κυπέλλου με την Πορτιμονένσε.

Η Πορτιμονένσε είναι μία από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της χώρας, με σερί 5-1-1 σε 7 αγώνες μέχρι στιγμής και τις καλύτερες εκτός έδρας αμυντικές επιδόσεις (μόλις 4 τέρματα παθητικό). Η ίδια έχει σχεδόν ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή, στα 6 τελευταία ηττήθηκε μόνο από την ανώτερη Πόρτο και βλέπει με θετικό μάτι μία καλή πορεία στο Κύπελλο καθώς κυνηγά την πρόκριση στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια!

Η ντεφορμέ Φαμαλικάο που στην έδρα της απογοητεύει (0-3-4), βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και παραμένει η μοναδική στο πρωτάθλημα δίχως εντός έδρας νίκη ενώ έχει δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια.

Το «διπλό» στο 4.00 της Fonbet κρίνεται ως value, καθώς κατά την γνώμη δεν θα έπρεπε να προσφέρεται πάνω από 3,00 και αυτό καθώς η Φαμαλικάο είχε μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από την αντίπαλό της. Επίσης, με την ίδια λογική αξίζει το 2.65 στην πρόκριση της Πορτιμονένσε Fonbet.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Mονό Fonbet:

21/12 – Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε: Πρόκριση Πορτιμονένσε (2.65) με 35 μονάδες

Δυάδα Fonbet:

21/12 – 16:00 – Μπασακσεχίρ – Γκιρένσουσπορ: over (1.95)

21/12 – 21:45 – Γιουβέντους – Κάλιαρι: «να σκοράρει μόνο η Γιουβέντους» (1.88)

Στην δυάδα απόδοσης 3.67 ποντάρισμα 10 μονάδων.

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης