novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Διπλό πρωταθλήματος, άσος Κυπέλλου

Διπλό πρωταθλήματος, άσος Κυπέλλου

Πέρασαν τρεις ημέρες από την τελευταία φορά που τα είπαμε, ένα διάστημα όπου προτίμησα να απέχω για να «καθαρίσει» το μυαλό και να ξεκινήσουμε από νέα αφετηρία.

Η διαχείριση μιας κακής περιόδου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον παίκτη (και τον tipster), καθώς την στιγμή που βλέπει ότι όλα πηγαίνουν στραβά, μπορεί να υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του και να πραγματοποιήσει διαδοχικά λάθη.

Στοίχημα παίζουμε όλο τον χρόνο, υπάρχουν εβδομάδες που αυτό μπορεί και να συμβαίνει καθημερινά οπότε ένα μικρό διάστημα αποχής είναι απαραίτητο και φυσικά κάτι που το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους βιώνουν ανάλογες καταστάσεις.

Δεν παίζουμε απλά για να παίξουμε, παίζουμε για να κερδίσουμε και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πότε πρέπει να πατήσεις το γκάζι και πότε το φρένο. Αυτά ως έναν μικρό πρόλογο και πάμε τώρα στις σημερινές αναλύσεις.

Προγνωστικά Βελγίου

Εμφανώς ντεφορμέ η Γκενκ, δεν είναι απλά ότι δεν μπορεί να κερδίσει αλλά κυρίως ότι δεν αποδίδει καλά. Ενάμιση μήνα πριν η τελευταία της επικράτηση, συνολικά 9 διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-5). Ειδικότερα στα 3 τελευταία έχει «σιγήσει» επιθετικά, έχοντας σκοράρει μόνο μία φορά, κάτι που είναι και το δυνατότερο όπλο της.

Από την άλλη μεριά, ο 30χρονος Εντουαρτ Στιλ κάνει καταπληκτική δουλειά στην Σαρλερουά και εντελώς αθόρυβα την έχει μετατρέψει σε ομάδα πλέι οφ. Δέκα περισσότεροι πόντοι από την σημερινή της αντίπαλο, με επιδόσεις 8-5-4 στα 17 αναμετρήσεις πρωταθλήματος και ιδιαίτερα καλές εκτός έδρας ικανότητες (4-3-1).

Πέρα απ’ όλα αυτά, στην εξίσωση προσθέτω τα… βαριά πόδια της γηπεδούχου, η οποία σε διάστημα 16 ημερών θα αγωνιστεί σε 5ο παιχνίδι υψηλής έντασης (και τα 5 κόντρα σε αξιόλογες ομάδες), έχοντας κιόλας και μία παράταση στην… πλάτη της.

Σε αντίθεση με την Σαρλερουά που στο ίδιο ακριβώς διάστημα αγωνίστηκε μόλις σε μία αναμέτρηση, στην οποία επικράτησε της Οστάνδης. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο στην έδρα της Σαρλερουά, η ομάδα του Στιλ επικράτησε με 2-0 της Γκενκ η οποία παρατάσσεται και με 2-3 καλές απουσίες στην άμυνά της.

Το «διπλό» φτάνει σχεδόν το 4.00 στην Betshop και θα είναι στο παιχνίδι μου.

Προγνωστικά Κυπέλλου Ολλανδίας

Βρίσκω αρκετούς λόγους για τον άσο της Καμπούρ στο Κύπελλο με αντίπαλο την Ναϊμέγκεν. Ενας απ’ αυτούς οι 2 ημέρες παραπάνω ξεκούρασης στους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα με 6 νίκες σε 7 αναμετρήσεις.

Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία για νεοφώτιστη και σχεδόν έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής. Θεωρώ πως δεν έχει λόγο να μην κοιτάξει σοβαρά το Κύπελλο, που θα δώσει μία έξτρα γλύκα στην σεζόν και απέναντί της βρίσκει μία Ναϊμέγκεν με σημαντικές απουσίες, το μυαλό περισσότερο στο πρωτάθλημα και την οποία κέρδισε εκτός έδρας πριν 20 ημέρες.

Αποδεκτός ο άσος στο 1,925 της Bet365.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

16/12 – 19:00 – Καμπούρ – Ναϊμέγκεν: 1 (1,90) με 15 μονάδες στην Bet365 (Π.Π)

16/12 -22:00 – Γκενκ – Σαρλερουά: 2 (3,90) με 10 μονάδες στην Fonbet

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης