novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σε καλύτερο μομέντουμ η Χετάφε

Σε καλύτερο μομέντουμ η Χετάφε

Κάπου ήταν λογικό πως θα ερχόταν μία καλή ήττα μετά από ένα διάστημα με αρκετά μεγάλο κέρδος.

Η Εστορίλ μπήκε πολύ νωθρά, η άμυνά της πελαγοδρομούσε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έμοιαζε με ερασιτεχνικής ομάδας.

Η Μπράγκα πήρε εύκολα προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά μετά την κόκκινη κάρτα θα έλεγα πως στάθηκε τυχερή καθώς η Εστορίλ την έκλεισε στην περιοχή της, είχε σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών δοκάρι και ένα πέναλτι που ο ρέφερι το… πήρε πίσω λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Αν κάπου εκεί κατά το 75’ γινόταν το 2-1, με παίκτη παραπάνω και την Μπράγκα σε φάση άμυνας όλα μπορούσαν να συμβούν.

Η Σταμπάεκ ηττήθηκε πέρα για πέρα δίκαια, ενώ στη δυάδα με τα γκολ ο Παναθηναϊκός είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ενώ η Σεντ Γκάλεν έπαιζε με 10 παίκτες από το 20’.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές εχθές, πάμε τώρα να δούμε τι μας επιφυλάσσει το σημερινό πρόγραμμα.

Προγνωστικά Ιταλίας

Στο «Πάμε Ιταλία» (που έκανε 2/2 στο πινακάκι αυτής της αγωνιστικής) υπάρχουν αναλύσεις και για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις. Στο Εμπολι-Ουντινέζε θεωρώ πιθανό το goal/goal, με βάση την επιθετική φιλοσοφία της γηπεδούχου αλλά και την πρόσφατη καλή επαφή των επιθετικών της Ουντινέζε με τα αντίπαλα δίχτυα (4 φορές σκόραρε στην έδρα της Λάτσιο).

Βέβαια, αυτό αναμένουν και οι bookmakers προσφέροντας το goal/goal σε τιμές κοντά στο 1.70.

Στο Κάλιαρι – Τορίνο, η «Τόρο» έρχεται από 6 σερί under εκτός έδρας, κάτι σε συνδυασμό με την προσπάθεια για αμυντική βελτίωση της Κάλιαρι η οποία παρατάχθηκε με αμυντικές βλέψεις στην έδρα της Βερόνα με ωθούν στο under του 1.80.

Προγνωστικά Ισπανίας

Αδικείται από το 3.67 της Parimatch η φορμαρισμένη Χετάφε (2-2-1 στα 5 τελευταία), που στην έδρα της έρχεται από 2 καθαρές νίκες και πετυχαίνει την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 6 σερί παιχνίδια δίχως τρίποντο (0-3-3) ενώ φαίνεται να αντιμετωπίζει και πρόβλημα στο σκοράρισμα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

Η Χετάφε είχε παραπάνω ημέρες ξεκούρασης (στο Κύπελλο αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς) από την αντίπαλό της, η οποία μάλιστα προέρχεται από ένα παιχνίδι υψηλής έντασης στο «Μπερναμπέου» με αντίπαλο την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό ποντάρισμα Parimatch:

6/12 – 22:00 – Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1 (3.67) με 10 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης