bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στήριξη στους φιλοξενούμενους και τα… γκολ

Στήριξη στους φιλοξενούμενους και τα… γκολ

Τα δύο γρήγορα τέρματα που δέχτηκε η Εμπολι στο Τορίνο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης, καθώς ακόμα και μετά την κόκκινη που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι, η ομάδα από την Τοσκάνη δεν κατόρθωσε να φέρει… τούμπα το παιχνίδι αν και υπήρχε χρόνος μετά την ισοφάριση (2-2).

Σάββατο σήμερα, με ένα αρκετά πλούσιο κουπόνι. Πάμε να δούμε τις επιλογές που ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Προγνωστικά A’ Αγγλίας

Αρκετά βελτιωμένη παρουσιάζεται με τον νέο τεχνικό, Σάιμον Γκρέισον, η Φλίτγουντ Τάουν. Μπορεί αυτή η βελτίωση να μην έχει αποτυπωθεί ακόμα στον πίνακα των αποτελεσμάτων, αλλά θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου.

Καλή ευκαιρία η σημερινή, κόντρα στην Ακρινγκτον η οποία έρχεται από… κάζο στο Λιγκ Τρόφι όπου παρατάχθηκε με βασική ενδεκάδα και αποκλείστηκε από τα δεύτερα της Γουίγκαν. Ενας αποκλεισμός που προκάλεσε εντάσεις, με τον τεχνικό της να τα βάζει με τους παίχτες.

Η Φλίτγουντ Τάουν δεν είχε μεσοβδόμαδο αγώνα, προετοιμάστηκε κατάλληλα και μπορεί να εκμεταλλευτεί το κακό κλίμα που επικρατεί στους γηπεδούχους και να πάρει τη νίκη.

Προγνωστικά Κυπέλλου Αγγλίας

Στην εξαιρετική εκτός έδρας φόρμα της (7 σερί νίκες και σερί 8-2-0) βασίζεται το bet στην Σουίντον που μεσοβδόμαδα ξεκούρασε τους βασικούς της για να τους έχει φρέσκους στην σημερινή αναμέτρηση.

Το «διπλό» γνώρισε πτώση κατά την διάρκεια της γραφής του άρθρου, όμως θεωρώ πως ακόμα και στο 2.75 μπορεί να γίνει κουβέντα, καθώς κατά την γνώμη μου το «διπλό» θα έπρεπε να παίζει κοντά στο 2.50.

Η Σουίντον είναι ανώτερη ομάδα, όπως άλλωστε μαρτυρά και ο βαθμολογικός πίνακας (4η η Σουίντον – 14η η Γουόλσολ) και πετυχαίνει την αντίπαλό της με μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία (1-1-4) και φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα (μόλις 2 γκολ στο ίδιο διάστημα).

Δεύτερη επιλογή από το Κύπελλο η Μάνσφιλντ. Και αυτηνής η απόδοση γνώρισε πτώση αυτό το διάστημα και πλέον προσφέρεται στο 2.87. Εντελώς οριακή τιμή, σε κάθε άλλη περίπτωση θα πήγαινα πάσο αλλά θέλω να πατήσω πάνω στο μομέντουμ αλλά και στην λατρεία που έχει ο τεχνικός της Κλαφ με τις Κυπελλικές διοργανώσεις.

Στην Ντονκάστερ πάνε όλα… στραβά (3 σερί ήττες και 4 παιχνίδια δίχως να σκοράρει), ενώ έχει και απουσίες. Η πρόσφατη απόλυση του Γουέλενς δεν θεωρώ πως θα έχει τόσο άμεση (θετική) επίδραση, ενώ η Μάνσφιλντ πέρα από φορμαρισμένη είναι και πιο ξεκούραστη.

Προγνωστικά Β’ Πορτογαλίας

Μ’ αρέσει αρκετά το over στο γειτονικό Πόρτο Β’ – Λεϊσόες. Αμφότερες έχουν πάνω από 2.80 μέσο όρο τερμάτων στα παιχνίδια τους, με την γηπεδούχο να βρίσκεται 4η στην σχετική λίστα (2.92) και την φιλοξενούμενη 6η με 2.83.

Αρκετά goal/goal εκτός έδρας η Λεϊσόες, επιθετική στην έδρα της η Πόρτο Β’, ενώ και η παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα μαρτυρά ένα παιχνίδια με τουλάχιστον 3 τέρματα (4 από τα 5 τελευταία ήταν over). Σε τιμές διπλασιασμού στην Fonbet. Κάπου στο 1.75 το δικό μου estimation.

Σκέφτηκα αρκετή ώρα τον άσο της Νασιονάλ Μαδέιρα απέναντι στην Εστρέλα η οποία την Δευτέρα έπαιζε με 9 παίκτες για περισσότερο από ένα μισάωρο και έχει απουσίες λόγω αυτού.

Βέβαια, η Νασιονάλ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, την στιγμή που στην Εστρέλα ίσως οι εξελίξεις της Δευτέρας να ενισχύσουν τον εγωισμό των παικτών.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie (σύστημα 2-3) Bet365*

4/12 – 17:00 – Ακριγκτον – Φλίτγουντ Τάουν: 2 (3.10)

4/12 – 17:00 – Γουόλσολ – Σουίντον: 2 (2.75)

4/12 – 17:00 – Ντονκάστερ – Μάνσφιλντ: 2 (2.87)

Με 6 μονάδες στις δυάδες και 2 στην τριάδα

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Μονό Fonbet:

4/12 – 17:30 – Πόρτο Β’ – Λεϊσόες: over (2.00) με 30 μονάδες

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης