• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Να βάλουμε περισσότερα απ’ όσα θα φάμε

Η Λεβερκούζεν πήρε ένα εύκολο «διπλό» στην Σκωτία εχθές συνεχίζοντας την κερδοφορία της στήλης.

Νέο κουπόνι, το τελευταίο πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις και η επιλογή της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

  • Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην La Liga Santander ανοίγει με το ντέρμπι των Βάσκων, ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Αλαβές. Η παράδοση των τελευταίων ετών γέρνει στην πλευρά της Αλαβές, η οποία έχει ηττηθεί μόλις 2 φορές στα 12 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Αθλέτικ (5-5-2).
  • Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι για την Κάλιαρι απέναντι στην νεοφώτιστη Βενέτσια, με την ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι να παραμένει μία από τις μόλις δύο ομάδες (η άλλη είναι η ουραγός Σαλερνιτάνα) στην κατηγορία δίχως νίκη (0-2-4). Την σεζόν 2006/2007 ήταν η τελευταία φορά που δεν κατόρθωσε να σημειώσει καμία νίκη στις 7 πρώτες αγωνιστικές.
  • Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Λάνς με την Ρεμς, με τους γηπεδούχους να στερούνται την στήριξη των οπαδών τους λόγω τιμωρίας μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι της Βόρειας Γαλλίας με την Λιλ. Είναι η 2η και τελευταία εντός έδρας τιμωρία, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στην πρώτη φάνηκε επηρεασμένη από το γεγονός και ηττήθηκε με 0-1 από το Στρασβούργο.
  • Με την ομάδα (Γκρόνιγκεν) όπου φόρεσε την φανέλα της (1982-1984), «έφτιαξε» το όνομά του ως προπονητής, έχοντας καθίσει στον πάγκο της για 8 σεζόν (2002-2010) και έζησε σπουδαίες στιγμές τίθεται αντιμέτωπος σήμερα ο τεχνικός της Τβέντε, Ρον Γιανς. Μάλιστα, διετέλεσε και αθλητικός διευθυντής για δύο χρονιές (2017-2019).

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από την 2η κατηγορία της Αυστρίας και την αναμέτρηση της FC Τζούνιος ΟΟ (ή Λίντσερ ΙΙ) με την Σεντ Πόλτεν.

Η FC Τζούνιος ΟΟ είναι μία ομάδα με επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Τα εντός έδρας παιχνίδια της γίνονται… ροντέο, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από τα 4 over3.5 σε ισάριθμες φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις (2-4, 5-2, 2-2, 2-2).

Η Σεντ Πόλτεν μετά το άσχημο ξεκίνημα, έχει καταφέρει να βρει επιθετικό ρυθμό και έρχεται από ευρεία νίκη που τόνωσε την ψυχολογία της και εύκολο μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της γηπεδούχου.

Επιλογή μας το g/g+over σε αποδόσεις άνω του 1.90.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:00FC Τζούνιος ΟΟ - Σεντ Πόλτενgoal/goal over @1.952 μονάδες
Κάβα10,64ROI120,46
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης