novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ένα σημερινό και δύο αυριανά

Ένα σημερινό και δύο αυριανά

Καλημέρα! Κάκιστες εμφανίσεις τόσο από την Σερένα όσο και από την Λοντρίνα και δίκαιες ήττες στις χθεσινές μου επιλογές.

Σήμερα εκτός από τις αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, εμβόλιμη έχουν τόσο οι μικρές κατηγορίες Σουηδίας-Νορβηγίας όσο και το MLS. Στην σημερινή στήλη θα συμπεριλάβω και δύο αναμετρήσεις από το αυριανό πρόγραμμα στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς πιστεύω ότι θα έχουμε πτώση αποδόσεων.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Στο Γιουβέντους-Τσέλσι η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτή των προηγούμενων ετών, μέτριες εμφανίσεις ακόμα και στις νίκες της, ενώ δέχεται πολύ εύκολα τέρματα. Αντίθετα η ομάδα του Τούχελ αν εξαιρέσουμε την αναμέτρηση με την Σίτι και την ήττα με 0-1 το Σάββατο παίζει σταθερά καλά, διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη και εύκολα ή δύσκολα θεωρώ ότι θα επιβεβαιώσει το διπλό του 1,90.

Η Μπενφίκα ίσως έχει μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της για να κερδίσει την Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα παρά την επιστροφή Φάτι δεν είναι σε καλή κατάσταση, με την Μπαγερν δεν έκαναν ούτε τελική στον στόχο ένα ολόκληρο 90λεπτο και όσο να ναι τα τριάρια στον άσσο χτυπάνε στο μάτι. Οι αετοί σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία και μπορούν να βάλουν δύσκολα στην προβληματική άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Προσοχή θέλει η αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Βιγιαρεάλ στο Ολντ Τράφορντ. Το σύνολο του Έμερι διατηρεί αήττητο σε 7 επίσημες αναμετρήσεις ενώ η παρέα του Ρονάλντο έρχεται από δύο σερί νίκες με πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον αλλά και στο σκοράρισμα(άσφαιρη έμεινε και στα 2 τελευταία παιχνίδια της). Μεγάλο το 6,50 στο διπλό το οποίο χωρά και κάλυψη με DNB σε απόδοση 4,50.

Προγνωστικά Σκανδιναβίας

Στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας δεν καταλαβαίνω τον τον φαβοριτισμό της Γιόνσεπινγκ στην έδρα της Ακρόπολις. Η γηπεδούχος παίζει κάθε ματς σαν ναι τελικός και έχει 3 νίκες στα τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια της. Αντίθετα η φιλοξενούμενη ζορίζεται αισθητά μακριά από το σπίτι της με μόλις 2 νίκες στις τελευταίες 7 εκτός έδρας επισκέψεις της. Στα θετικά για την Ακρόπολις ότι έρχεται από επικράτηση με 0-1 στο ντέρμπι με την Βάασαλουντ που της έδωσε εξτρά ψυχολογία και ώθηση.
Με βάση τα παραπάνω ο άσσος δεν έπρεπε να παίζει πάνω από τις 3 μονάδες.

Στην Νορβηγία η Στρόμεν τίθεται αντιμέτωπη με την φορμαρισμένη ΚΦΟΥΜ, με τους γηπεδούχους να αγνοούν την νίκη εδώ και 11 παιχνίδια και να βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η φιλοξενούμενη με το σερί που έχει χτίσει είναι στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία, με τα 2 από τα τελευταία 4 παιχνίδια της να λήγουν Over 4,5.
Δεν παίρνει την Στρόμεν να κατεβεί με αμυντικές διαθέσεις καθώς τα περιθώρια στενεύουν, περιμένω ένα ματς με πλούσιο σε φάσεις αλλά και γκολ με το GG ημιχρόνου να βρίσκεται στο εξαιρετικό 3,75.

Προγνωστικά MLS

Το Πόρτλαντ τρέχει ένα εξαιρετικό σερί, έχοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία στην τελευταία εξάδα αγώνων ενώ έχει δεχτεί μόλις 4 τέρματα. Από την άλλη το Λος Άντζελες έρχεται από δύο σερί ήττες και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τα πλέι οφ αλλά οι απουσίες του δείχνουν να πονάνε, με κύρια αυτή του ηγετικού επιθετικού Βέλα.
Δεν έχει κανένα λόγο η φιλοξενούμενη ομάδα να χαριστεί ενώ φέτος και στις δύο αναμετρήσεις που έδωσαν το Πορτλαντ ήταν αυτό που χαμογέλασε. Τα πεντάρια στο διπλό ξεφεύγουν και αξίζει μια τουφεκιά.

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

Δύο αναμετρήσεις ξεχώρισα εδώ και επειδή θεωρώ ότι θα έχουμε πτώση αποδόσεων θα μπουν στο παιχνίδι μου από σήμερα.

Αρχικά θα κοντράρω εκ νέου την Μπέτις, το έκανα με την Σέλτικ το πληρωθήκαμε χάρη στο γρήγορο 0-2 της φιλοξενούμενης ομάδας αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τους Ισπανούς να κάνουν πάρτι.
Η Μπέτις διαθέτει εξαιρετική επιθετική γραμμή(Φεκίρ,Ζοσέ) αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη όπως είδαμε και στην αναμέτρηση με την Σέλτικ στο 4-3, αφού δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Αντίθετα οι Ούγγροι δείχνουν να μην λογαριάζουν από αντιπάλους και όπως έδειξαν απέναντι στην Λεβερκούζεν στην Γερμανία(ήττα με 2-1) θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Στα θετικά ότι διαθέτουν μία καυτή έδρα και με όπλο τον δωδέκατο παίκτη(τον κόσμο τους) μπορούν να επιβεβαιώσουν τα πεντάρια στον άσσο.

Τέλος η φορμαρισμένη Άντβερπ που ζόρισε αισθητά τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων(ήττα με 2-1 με το γκολ λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης), αντιμετωπίζει την ντεφορμέ Άιντραχτ η οποία αγνοεί την νίκη έξι σερί παιχνίδια, με ισάριθμες ισοπαλίες. Οι Βέλγοι διαθέτουν έμπειρους παίκτες στο ρόστερ τους όπως ο Ναϊγκολάν και είναι ικανοί να προβληματίσουν τους Γερμανούς, που κακά τα ψέματα είναι και αρκετά τυχεροί. Στην αναμέτρηση με την Φενέρ η φιλοξενούμενη ομάδα έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις για να κλέψει το παιχνίδι, ενώ με την Κολωνία ισοφάρισαν κόντρα στην ροή του αγώνα. Κάπου η τύχη θα τελειώσει και με τον άσσο να προσφέρεται στο 3,85 δεν μπορώ να μην εμπλακώ στοιχηματικά.

Το παιχνίδι μου

Μονά

30/9 – 05:30 – Λος Άντζελες-Πόρτλαντ – 2(5,10) επί 5 μονάδες. (Stoiximan)

30/9 – 19:45 – Άντβερπ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης – 1(3,85) επί 6,10 μονάδες. (Stoiximan) (2 και.. ταμείο)

30/9 – 22:00 – Φερεντσβάρος-Μπέτις – 1(5,25) επί 5 μονάδες. (Bet365) (πρώιμη πληρωμή)

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης