novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δύο… βουνά και κόρνερ!

Δύο… βουνά και κόρνερ!

Κύριοι αποδείχτηκαν οι Ιταλοί, που σε μία συναρπαστική αναμέτρηση έφεραν ένα ωραίο «Χ». Φοβερή η διακύμανση του σκορ, σε μία ημέρα που έφερε κέρδος.

Στο «Μάντσεστερ», η Γιουνάιτεντ έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Μπρούνο Φερνάντες για να επιβεβαιώσει το «goal/goal», ενώ είχε συνολικά 28 τελικές προσπάθειες. Πέναλτι έχασε και η Ιντερ στο 86’ για το 3-2, με το οποίο πιθανότατα θα έπαιρνε τη νίκη.

Προγνωστικά Κυριακής

Λίγο καλύτερο το σημερινό πρόγραμμα, με κάποιες περιπτώσεις ομάδων που οι αποδόσεις τους… προκαλούν. Τα πρωταθλήματα με τα οποία θα ασχοληθεί η στήλη είναι η Ελληνική SuperLeague, η Βέλγικη Jupiler Pro League και η Βραζιλιάνικη Serie A.

Προγνωστικά SuperLeague Interwetten

Πρώτη στάση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Οι αποδόσεις των στοιχηματικών είναι βγαλμένες με βάση τις φανέλες και όχι την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός δεν αποδίδει καλά, έχοντας κερδίσει μονάχα τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα παιχνίδι που πριν σκοράρει το πρώτο τέρμα αντιμετώπισε προβλήματα.

Αντιθέτως, ο Βόλος είναι από τις ομάδες που εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα, την δεδομένη χρονική στιγμή ίσως είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην χώρα με τρομερή οργάνωση, αυτοματισμούς και γνωρίζοντας τι ζητάει στο γήπεδο.

Μέχρι το 4.00 θα μπορούσα να δεχτώ τη νίκη του, στο 5.75 όμως δεν μπορώ να μην πάρω το ρίσκο για μία ομάδα με 3 σερί νίκες και σαφώς ικανή για την… ζημιά.

Στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί μία δύσκολη αναμέτρηση λίγα εικοσιτετράωρα πριν το ταξίδι στην Τουρκία (Φενέρμπαχτσε) για το Europa League.

Δύσκολη εκτίμηση, όσο και αν θεωρώ τον Ολυμπιακό φαβορί, το 1.55 δεν αποτυπώνει την δυσκολία του αγώνα. Εκεί, όμως που θα σταθώ είναι τα κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει την ίδια σταθερότητα στην άμυνα και οι αμυντικοί του παραχωρούν πιο εύκολα κόρνερ σε σύγκριση με άλλες σεζόν, ειδικά εκτός έδρας.

Στην Λαμία παραχώρησε 7, στην Μπρατισλάβα 5, στην Βουλγαρία με την Λούντογκόρετς 6 και στο Μπακού 7.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ομάδα που συνηθίζει να αναπτύσσεται από τα πλάγια και απέναντι στον ΠΑΟΚ πήγε 8 φορές στο σημαιάκι του κόρνερ και άλλες 7 στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Το over3.5 κόρνερ Αστέρας προσφέρεται στο 2.37 και το over4.5 στο 3.90 από την Stoiximan.

Προγνωστικά Βελγίου

Εντυπωσιακή η πορεία της νεοφώτιστης Ουνιόν Σιλουάζ, που χαίρει της εκτίμησης των στοιχηματικών και σχεδόν πάντα προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί και απέναντι σε δυνατές ομάδες.

Στην σημερινή αναμέτρηση με την Αντβέρπ ισχύει κάτι αντίστοιχο, καθώς το «διπλό» της ομάδες με το 2ο μεγαλύτερο μπάτζετ στην χώρα φτάνει το 4.75.

Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα, θεωρώ πως δεν χρειάζονται περαιτέρω επιχειρήματα για να συνειδητοποιήσεις που είναι το λάθος.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Patent:

26/9 – 14:30 – Ουνιόν Σιλουάζ – Αντβέρπ: 2 (5.30) με 10 μονάδες Stoiximan

26/9 – 16:00 – Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: over4.5 κόρνερ Αστέρας (3.90) με 10 μονάδες Stoiximan

26/9 – 16:00 – Παναθηναϊκός – Βόλος: 2 (5.75) με 10 μονάδες (ΠΠ) Bet365

Με 4 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα στην Stoiximan όπου ο Βόλος προσφέρεται στο 5.10.

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης