bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με Ισπανικό παιχνίδι

Με Ισπανικό παιχνίδι

Καλημέρα! Δεν περίμενα τόσο κακή την Χαμ Καμ, όχι απλά δεν επιβεβαίωσε την συμπεριφορά της στα προηγούμενα παιχνίδια όσων αφορά τα πολλά τέρματα, αλλά δεν κατάφερε ούτε να κερδίσει το ματς, μένοντας στο 0-0.

Από ένα ημίχρονο για Λάχτι και Ούλου δίκαιη ισοπαλία σε γενικές γραμμές, ενώ η Ζούλτε έμεινε από το 9ο λεπτό με δέκα παίκτες και δυσκόλεψε πολύ το έργο όσων αφορά τα γκολ της, παρόλα αυτά είχε αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που βρήκε το δοκάρι σε κενή εστία. Ίσως αν εκεί είχε πάρει κεφάλι στο σκορ να ήταν διαφορετικό το δεύτερο μέρος.

Μικρότερη η σημερινή μου διαλογή, ενώ αφού ακολουθεί εμβόλιμη μεσοβδόμαδα ήδη το βλέμμα μου είναι εκεί. Πιο χαλαρά σήμερα θα το πάω για λόγους καθαρά διαχείρισης της κάβας.

Αφιλόξενο το Μεστάγια για την Βασίλισσα

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπορδαλάς έχει περάσει την φιλοσοφία του στις νυχτερίδες, έδεσε την άμυνα με την επίθεση και πλέον η Βαλένθια θυμίζει ομάδα. Έρχεται από δύο σερί νίκες σκοράροντας μίνιμουμ 3 γκολ ενώ δεν δέχεται εύκολα φάσεις, φαίνεται αυτό αφού έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ.

Η Ρεάλ με τον Ανσελότι παίζει πιο χύμα ποδόσφαιρο, έχει τις μονάδες να το υποστηρίξει κάτι τέτοιο εξάλλου. Το θέμα είναι ότι έρχεται από το κουραστικό ταξίδι στην Ιταλία, όπου παρά την νίκη η εμφάνιση της ήταν αρκετά μέτρια για τα δεδομένα της Βασίλισσας. Πιθανό να χρειαστεί λίγο χρόνο να δέσουν και τα καινούρια αποκτήματα, ενώ στο Μεστάγια παραδοσιακά τα βρίσκει μπαστούνια με μόλις μία νίκη στις τελευταίες 4 επισκέψεις της.

Με βάση τα δεδομένα που έχω στα χέρια μου ο άσσος πάνω από 3,50 παίζεται, τον βρίσκω στο 3,80 και θα μπει στο παιχνίδι μου.

Πάντα υπολογίσιμη η Μπρεστ

Κλερμόν-Μπρεστ: Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν η Κλερμόν με μόλις μία ήττα σε 5 παιχνίδια και αυτή από την Παρί Σεν Ζερμέν. Όσο εύκολα σκοράρει άλλο τόσο εύκολα δέχεται και γκολ, αφού έχει δεχτεί συνολικά 9 τέρματα.

Η Μπρεστ δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά είναι από τις ύπουλες ομάδες της κατηγορίας με τον τρόπο που αγωνίζεται. Αν βρει χώρους μπορεί να σμπαραλιάσει οποιαδήποτε αμυντική γραμμή στην αντεπίθεση.

Η διακοπή συνήθως βοηθάει ομάδες που ήταν ντεφορμέ να βρουν τα πατήματα τους, ενώ κόβει τον ρυθμό συνόλων που ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Κάτι τέτοιο ίσως συνέβει και στην Κλερμόν που σε γενικές γραμμές ήταν κακή απέναντι στην Παρί, αλλά δεν παύει να αντιμετώπισε το μεγαθήριο της κατηγορίας.
Από την άλλη η Μπρεστ μου άρεσε με την Ανζέ, λίγο πιο προσεκτική να ήταν στα μετόπισθεν ίσως έπαιρνε το πρώτο της τρίποντο.

Η Κλερμόν μην ξεχνάμε είναι νεοφώτιστη ομάδα και η νίκη της έπρεπε να προσφέρεται ψηλότερα, παρά την γενικά καλή εικόνα της. Θα βρει χώρους από στο χύμα παιχνίδι της γηπεδούχου ομάδας η Μπρεστ και μπορεί να κάνει την ζημιά, με το διπλό να κυκλοφορεί στο 4,50.

Από κοντά και το 1.5 της Μπρεστ σε απόδοση 3,00 από την στιγμή που τα παιχνίδια της Κλερμόν ξεφεύγουν σε σκορ.

Αδικείται η Χιχόν

Εϊμπάρ-Χιχόν: Η Εϊμπάρ έρχεται από την καλή εμφάνιση και την νίκη με 3-2 απέναντι στην νεοφώτιστη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β. Έτσι έφτασε τα 3 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, διορθώνοντας τις δύο σερί ήττες που έκανε στο ξεκίνημα. Θα λείψουν εκ νέου τα δύο βασικά της στόπερ.

Η Χιχόν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν, είναι αήττητη και έχει 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της. Μοναδική μέτρια εμφάνιση αυτή πριν ένα μήνα απέναντι στο εκτός έδρας με την Τενερίφη που και πάλι είχε τις ευκαιρίες να πάρει το τρίποντο.

Σίγουρα το Ιπουρούα δεν είναι εύκολη έδρα για κανέναν αντίπαλο, από την άλλη χωρίς τα δύο βασικά της στόπερ η Εϊμπάρ θα έχει τρομερά θέματα στο αμυντικό τρανζίσιον από ένα καλά δουλεμένο σύνολο όπως είναι η φιλοξενουμένη.

Περίμενα το διπλό κοντά στο 3,20, το βρίσκω στο 4,00 και εκεί δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια.

Το παιχνίδι μου

Μονό(Bet365)

19/9 – 19:15 – Εϊμπάρ-Χιχόν – 2(4,00) επί 8,5 μονάδες.

19/9 – 22:00 – Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης – 1(3,80) επί 10 μονάδες.

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης