novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Eνα από Γιουρόπα και ένα από Κόνφερενς

Eνα από Γιουρόπα και ένα από Κόνφερενς

Χαιρετώ! Η Σέριφ επιβεβαίωσε το τεσσάρι παίζοντας έξυπνα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Αρκετά καλή στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο πιέστηκε αρκετά αλλά είχε την τύχη με το μέρος της αφού στην πρώτη αξιόλογη κόντρα που έβγαλε έκανε το 2-0.

Χορτάσαμε μπάλα με το Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα θα μας απασχολήσει το Γιουρόπα και το Κονφερενς Λιγκ. Σκάναρα τα ζευγάρια, η αλήθεια είναι ότι από αρκετά σύνολα επειδή έπαιζαν και προκριματικά έχω ήδη μια ιδέα του τι να περιμένω, οπότε εστίασα κυρίως στις ομάδες που δεν μου είναι τόσο άγνωστες.

Αδικείται η Σελτικ

Μπέτις-Σέλτικ: Η Μπέτις του Πελεγκρίνι φέτος δεν μου αρέσει και τόσο, παρόλο που διαθέτει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν την ζημιά, όπως ο Φεκίρ, ο Ινγκλέσιας και ο Γουίλιαν Ζοσέ. Πρώτη της νίκη έλαβε χώρα την Δευτέρα στο Ανδαλουσιανό ντέρμπι με την Γρανάδα, που για άλλο ένα ματς δέχτηκε αρκετές φάσεις.

Η Σέλτικ με τον Ποστέκογλου μου αρέσει, έχει βρει τα πατήματα της σκοράρει κατά ριπάς. Εκτός από το ατού των παραπάνω ημερών ξεκούρασης, έχει και πολλά παιχνίδια στα πόδια της αφού η Σκωτία ξεκίνησε νωρίτερα αλλά έπαιζε και προκριματικά στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Θεωρώ λάθος τις τιμές στο 6,00 που κυκλοφορούν για την νίκη των Σκωτσέζων και θα ρίξω μια τουφεκιά στο υψηλό διπλό.

Κακές επιδόσεις εκτός έδρας για την Γάνδη

Φλοράν Ταλίν-Γάνδη: Η Ταλίν είναι πρωτάρα στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, αλλά έχει ενθουσιασμό και την απαραίτητη δίψα για διάκριση, ενώ διαθέτει και μία έδρα φρούριο, με μόλις μία ήττα σε 15 ματς εντός και εκτός συνόρων.

Η Γάνδη όπως είχα πει και στα προκριματικά που την είχα συχνά πυκνά στην διαλογή για κόντρα, δεν μου γεμίζει το μάτι εκτός συνόρων μακριά από το σπίτι της. Μεγάλη κατοχή μπάλας, ταλέντο επιθετικά αλλά αμυντικά οι επιδόσεις της είναι κάτω του μετρίου, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχω ‘φωτογραφίσει’.

Οι Βέλγοι εκτός έδρας στα προκριματικά είχαν σερί 1-0-2 και κάπου εδώ έρχεται το ερώτημα, με αυτά τα στατιστικά βάζοντας στην εξίσωση και το ανώτερα ποιοτικά ρόστερ τους αλλά και την Ευρωπαϊκή εμπειρία είναι για 1,40 το διπλό;

Στα δικά μου μάτια όχι, ο άσσος με βάση το δικό μου estimation έπρεπε να βρίσκεται κάπου στο 5-5,50 εκεί όπου βρίσκω το DNB!
Χωρίς δεύτερη σκέψη ποντάρω στον άσσο με κάλυψη της γηπεδούχου ομάδας.

Προϋποθέσεις για γκολ

Λοκομοτίβ Μόσχας-Μαρσέϊγ: Σύγκρουση δύο ομάδων με πολύ ταλέντο επιθετικά αλλά αμυντικά συχνά πυκνά κάνουν παιδαριώδη λάθη.

Η Μαρσέιγ μετά την νίκη της στο ντέρμπι με την Μονακό πάει με άλλο αέρα στην αναμέτρηση, ενώ μετρά 3 οβερ 3,5 στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις της.

Η Λοκομοτίβ έχει παίξει δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, αφού αντιμετώπισε στα τελευταία 4 παιχνίδια της 3 καλές ομάδες, με κοινό χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε όλα σκόραρε αλλά δέχτηκε και γκολ.

Περιμένω ένα πλούσιο ματς σε ευκαιρίες και γκολ, με τις δυο ομάδες να κυνηγάνε από το πρώτο λεπτό το τέρμα που θα τις βάλει σε ρόλο οδηγού με το GG ημιχρόνου στο 4,50 να αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή.

Σκέφτηκα αρκετή ώρα αν θα συμπεριλάβω και το GG ημιχρόνου στο παιχνίδι μου, τελευταία στιγμή και για λόγους καθαρά διαχείρισης θα το αφήσω και θα πορευτώ με τα άλλα δύο παιχνίδια.

Το παιχνίδι μου

Μονά

16/9 – 19:45 – Μπέτις-Σέλτικ – 2(6,00) επί 5 μονάδες (Bet365) / Σε ισχύ ΠΠ

16/9 – 19:45 – Φλοράν Ταλίν-Γάνδη –  1DNB(5,20) επί 5 μονάδες (Meridianbet)

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης