novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με έναν Σουηδικό άσσο

Με έναν Σουηδικό άσσο

Καλημέρα! Κοζέντσα και Πονφεραντίνα επιβεβαίωσαν τους υψηλούς άσσους και η στήλη επανήλθε στα ταμεία μετά από δύο σερί άσφαιρες.

Για Δευτέρα έχει πάρα πολλά παιχνίδια το κουπόνι είναι η αλήθεια, αύριο ρίχνονται οι ομάδες και στην μάχη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων οπότε υφίσταται προσοχή.

Παρακάτω θα δείτε τι ξεχώρισα ενώ έχει παιχτεί από χθες η Έλτσε, μπορείτε να δείτε την ανάλυση εδώ.

Ευρώπη

Θα ξεκινήσω από Σουηδία εκεί όπου η Βάσαλουντ υποδέχεται την Σούντσβαλ, με την γηπεδούχο να καίγεται για νίκη. Δεν παίζει άσχημα ενώ έχει εύκολο το γκολ μέσα στο σπίτι της(10 έχει πετύχει στην τελευταία τριάδα αγώνων της), το αντίθετο δηλαδή από την Σούντσβαλ που εκτός σκοράρει με το σταγονόμετρο(1 στα τελευταία 4 παιχνίδια της με 3 ήττες σε αυτά).

Είδα Σούντσβαλ και με Έργκριτε ήταν πολύ κακή, νωθρή χωρίς όρεξη μπορούσε να φάει και 3-4 γκολ αν η αντίπαλος της ήταν πιο εύστοχη.
Με βάση τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς πως ο άσσος δεν είναι για 3,00.

Επόμενη στάση στην Ρωσία εκεί όπου η Ρουμπίν των πολλών απουσιών(αμφίβολος ο στράικερ Ντεσπότοβιτς και ο ηγετικός εξτρέμ Κβαρατσχέλια) υποδέχεται ένα σκληροτράχηλο σύνολο όπως είναι η Ουράλ, που πριν την διακοπή δεν είχε γευτεί ακόμα το νέκταρ της νίκης μετρώντας 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Προχώρησε σε ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής η φιλοξενούμενη και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ρουμπίν με το αμυντικό παιχνίδι της, ενώ έχει καλή παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα με μόλις μία ήττα τις τελευταίες 4 επισκέψεις της. Το διπλό στο 5,00 χωράει και κάλυψη με DNB σε απόδοση 3,50.

Τέλος στην Τουρκία η Αντάλιασπορ έχει εύκολο το γκολ( έχει πετύχει 4 σε τρία ματς) ενώ η αντίπαλος της Γκαντζιαντέπ ψάχνει να βρει τα πατήματα της με τον Μπουλούτ στον πάγκο της, βιώνοντας μια επιθετική ξηρασία(άσφαιρη στα δυο τελευταία της). Το ενδεχόμενο να πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα σε απόδοση 2,62 λιγάκι τσιμπημένο στα μάτια μου.

Λατινική Αμερική

Στην Χιλή έχουμε του ντέρμπι του Σαντιάγο ανάμεσα στην Ουνιόν Εσπανιόλα και την Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από δυο σερί πολύ κακές εμφανίσεις, ειδικά στο τελευταίο τους απέναντι στην αδύναμη Λα Σερένα θα μπορούσαν να χάνουν στο ημίχρονο με 0-3.

Η Εσπανιόλα είναι στο ανέβασμα έχει 3 σερί νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις και τα αρχικά τριάρια του άσσου την αδικούσαν, πλέον όμως το σετ διορθώθηκε, με τον άσσο των γηπεδούχων να παίζει στο 2,70 οπότε εκεί η τιμή είναι fair.

Στην Κολομβία η Κίνδιο υποδέχεται την φορμαρισμένη Πάστο, με τους γηπεδούχους ναι μεν να έρχονται από δύο σερί νίκες αλλά να είναι περισσότερο συγκυριακές, αφού πέτυχε την Αμέρικα Κάλι εν μέσω των Κυπελλικών αναμετρήσεων με την Ντεπορτίβο Κάλι και την Κάλντας σε αγωνιστική ύφεση.

Η Πάστο με τον νέο κόουτς έχει βρει τον χαμένο της εαυτό, έρχεται από 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της με γκολ 11-6 και οι αποδόσεις στα 4αρια του διπλού την αδικούν, αλλά μέσα στην βδομάδα έχει Κύπελλο οπότε οι όποιες σκέψεις κόντρας πάνε περίπατο.

Θα πορευτώ μόνο με τον υψηλό άσσο της Βάσαλουντ αφού μεσοβδόμαδα έχει και Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και δεν θέλω να ανοιχτώ παραπάνω.

Το παιχνίδι μου

Μονό(Bet365)

13/9 – 20:00 – Βάσαλουντ-Σούντσβαλ – 1 (3,00) επί 9,6 μονάδες.

Ανοιχτά(Bet365)

13/9 -20:00 – Χέταφε-Έλτσε – 2 (5,00) επί 5 μονάδες (πρώιμη πληρωμή)

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης