novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η φορμαρισμένη Οσάκα

Η φορμαρισμένη Οσάκα

Χαιρετώ! Δεν επιβεβαιώθηκε το GG ημιχρόνου της Εστέρ με την Βάστερας, έχοντας και οι δύο ομάδες από μία ευκαιρία σε κενή εστία στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε το γκολ η Εστέρ στα χασομέρια του πρώτου μέρους και ισοφάρισε στο 48 η Βάστερας. Ατυχία στο συγκεκριμένο ποντάρισμα όπως καταλαβαίνετε αλλά και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Μεσοβδόμαδα έχει αρκετές αναμετρήσεις Εθνικών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ από Παρασκευή επιστρέφουν επιτέλους τα πρωταθλήματα για έναν μήνα, μετά θα υπάρξει εκ νέου διακοπή.

Προσωπικά δεν θα εμπλακώ άλλο με Εθνικές, σαφέστατα θα υπάρξει ανάλυση όπου έχω βρει αξία αλλά στοιχηματκά το ενδιαφέρον μου κίνησε μια αναμέτρηση στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας.

Τελευταία ευκαιρία

Ελλάδα-Σουηδία: Η Ελλάδα πλήρωσε την αμυντική προσέγγιση του Φαν’τ Σχιπ παρά το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, δεχόμενη την ισοφάριση στο 92ο λεπτό από τους Κοσοβάρους.
Γενικότερα η ομάδα της Ελλάδας δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις αλλά στις λίγες που θα φτιάξει θα πετύχει γκολ, αφού έρχεται από 3 σερί ισόπαλα με 1-1 παιχνίδια.
Τελικός το παιχνίδι απέναντι στην Σουηδία αφού αν δεν το κερδίσει πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κυνηγήσει την δεύτερη θέση που ήταν και ο αρχικός στόχος.

Η Σουηδία σε μια καταπληκτική εμφάνιση κέρδισε τους Ισπανούς με 2-1 ενώ είχε ευκαιρίες και για παραπάνω τέρματα.
Έκλεισε σωστά τους χώρους παραχώρησε και χτύπησε στην αντεπίθεση το σύνολο του Λουίς Ενρίκε, έτσι φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με δύο παιχνίδια λιγότερα από την Φούρια Ρόχας.

Δεν παίρνει τον Φαν’τ Σχιπ να κατεβεί για το μηδέν, θεωρώ ότι θα δούμε ένα ανοιχτό ματς και με την ποιότητα που διαθέτει η Σουηδία, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν.

Από την στιγμή που ακόμα και τις λίγες ευκαιρίες του το Ελληνικό σύνολο μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκολ, το GG στο 2,05 δείχνει μία συνετή επιλογή.

Η ντεφορμέ Αμερική

Ονδούρα-Αμερική: Από δύο σερί ισοπαλίες έρχεται η Ονδούρα με καλές εμφανίσεις, ειδικά στο παιχνίδι με τον Καναδά θα μπορούσε να πάρει και την νίκη καθώς είχε τις διπλάσιες τελικές στην εστία από τον αντίπαλο της.

Η Αμερική κινείται στην μετριότητα έχοντας δύο σερί ισοπαλίες με κακές εμφανίσεις, ενώ ο αρχικός στόχος ήταν αυτή την στιγμή να έχει το απόλυτο. Έχει δείξει τεράστιο πρόβλημα στην δημιουργία τελικών προσπαθειών προς την αντίπαλη εστία, ενώ σκοράρει και με το σταγονόμετρο.

Εάν η Ονδούρα επαναλάβει τις εμφανίσεις απέναντι σε Καναδά και Ελ Σαλβαδόρ, μπορεί να αποφύγει την ήττα από τους φλύαρους επιθετικά Αμερικάνους, η διπλή ευκαιρία σε απόδοση 2,20 δείχνει μια αξιόλογη επιλογή.

Για μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί κάποιος να κοιτάξει και προς το 1DNB σε απόδοση 3,75.

Σε κακή κατάσταση το Σαπόρο

Σαπόρο-Σερέζο Οσάκα: Το Σαπόρο επιβεβαίωσε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και ένα μήνα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Τόκιο για το Κύπελλο. Εντός έδρας έχει 4 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια του ενώ για το πρωτάθλημα έρχεται από δύο σερί ήττες μέσα στο σπίτι του με κοινό παρονομαστή τις κακές εμφανίσεις.

Η Σερέζο είναι σε καλή κατάσταση πήρε πανηγυρική πρόκριση απέναντι στην Γκάμπα Οσάκα με 0-4 στον επαναληπτικό για τον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα δείχνει σοβαρότητα με μόλις δύο ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια της.

Σε αντίθετη φόρμα οι δύο ομάδες, το Σαπόρο άδειασε τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, ενώ στην Σερέζο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Στην κατάσταση που βρίσκονται τα δύο σύνολα το σετ το περίμενα αρκετά μοιρασμένο, βρίσκοντας την νίκη της Σερέζο σε αποδόσεις πάνω από 3,00, αυτόματα έχω αξία και θα μπει στο παιχνίδι μου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το παιχνίδι μου

Μονό(Bet365)

8/9 – 13:00 – Σαπόρο-Σερέζο Οσάκα – 2(3,10) επί 8,5 μονάδες.

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης