novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Ασος φόρμας στην 3η Γερμανίας

Στην ισοπαλία έμεινε την Παρασκευή η Γουόντερερς από την Ιρλανδία, με την κάλυψη του άσου μέσου του DNB να αποδεικνύεται σωστή τακτική καθώς επιστράφηκε το ποντάρισμά μας.

Νέα εβδομάδα, σε ένα κουπόνι με λίγες αναμετρήσεις. Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε πριν ποντάρετε και την επιλογή της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

  • Ενισχυμένη ταξιδεύει στο Μπόλτον η Μπέρτον, καθώς στην αποστολή της ενσωματώθηκαν τα νέα αποκτήματα που απέκτησε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
  • Τα 5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα σε Ουέσκα και Οβιέδο (ανεξαρτήτου έδρας) ολοκληρώθηκαν με goal/goal.
  • Μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία της παιχνίδια έχει κατορθώσει να πετύχει η ουραγός στην Β’ Σουηδίας Βαστέρας (αγωνίζεται στην έδρα της Εστερ), καμία στα 6 πιο πρόσφατα μακριά από την έδρα της (0-1-5).
  • Με under ολοκληρώθηκαν όλα τα φετινά παιχνίδια της Αρχεντίνος Τζούνιορ στην Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινης. Από 4 διαδοχικά προέρχεται και η σημερινή της αντίπαλος, Εστουδιάντες.

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της Δευτέρας έρχεται από την 3η κατηγορία της Γερμανίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Οσναμπρικ και Βικτόρια Κολωνίας.

«Χτύπησε» φόρμα η γηπεδούχος ομάδα, καθώς έρχεται από 2 «καθαρές» διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και μία ισοπαλία.

Η Βικτόρια Κολωνίας πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο τους ερασιτέχνες της Φράιμπουργκ (3-1).

Βέβαια, το τρίποντο ήρθε εντός έδρας μετά από μεγάλη προσπάθεια, αλλά το μεγαλύτερο… αγκάθι της παραμένουν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις. Εκεί, όπου μετά από 3 αγώνες μετρά 3 ισάριθμες ήττες δεχόμενη τουλάχιστον 2 τέρματα σε καθέναν.

Επίσης, αν εξαιρέσουμε την ουραγό και νο1 φαβορί για τον υποβιβασμό Χαβέλσε, η Βικτόρια Κολωνίας έχει τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις στην κατηγορία.

Γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτές της Οσναμπρικ που με μόλις 5 τέρματα παθητικό έπειτα από 6 αγωνιστικές αποτελεί την ομάδα με την καλύτερη αμυντική λειτουργία στο πρωτάθλημα. Ο άσος παίζει σε αποδόσεις διπλασιασμού, που σημαίνει λίγο πάνω από το δικό μας estimation και αποτελεί την πρόταση της ημέρας.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
21:45Οσναμπρικ - Βικτόρια Κολωνίας[email protected]1 μονάδες
Κάβα6,09ROI140,23
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης