novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με ένα καλοπληρωμένο combo bet

Με ένα καλοπληρωμένο combo bet

Καλημέρα! Διακοπή για Εθνικές καθώς δεσπόζουν τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να ‘παγώνουν’ πλην μικρών κατηγοριών Αγγλίας, Βραζιλίας και MLS.

Προσωπικά δεν είμαι τόσο fan να ποντάρω Εθνικές εν μέσω προκριματικών, καθώς δεν υπάρχει σταθερή φόρμα των ομάδων οπότε η μελέτη είναι αποκλειστικά πάνω στα ρεπορτάζ και του τι έχουμε δει προ διμήνου-τριμήνου.

Δίνεται έτσι η ευκαιρία να ψαχτώ σε πρωταθλήματα πιο underground με βάση φυσικά την αξία, αφού αυτή είναι ο οδηγός στην επιλογή σημείων.

Προφανώς και θα υπάρξει ανάλυση και παιχνιδιών των Εθνικών όπου υπάρχει λάθος, ενώ σύνηθες είναι το φαινόμενο να βρίσκουμε αξία κυρίως στα γκολ σε αυτή την φάση.

Η φορμαρισμένη Ρεγκάτας

Κονφιάνκα-Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας: Πέμπτη σερί ήττα για την Κονφιάνκα αυτή την φορά από την Γκόϊας, σε ένα παιχνίδι που για άλλη μια φορά κινήθηκε στην μετριότητα. Εντός έδρας σχεδόν πάντα βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει αλλά οι αμυντικές της επιδόσεις είναι τραγικές έχοντας δεχτεί 11 τέρματα σε 5 παιχνίδια.

Η Ρεγκάτας φέτος δείχνει να έχει την σοβαρότητα που δεν είχε τις προηγούμενες σεζόν για να κυνηγήσει το όνειρο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.
Είναι 11 σερί ματς αήττητη και έρχεται από το ισόπαλο χωρίς τέρματα παιχνίδι με την Κρουζέϊρο, σε μία αναμέτρηση μοιρασμένη με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Εκτός έδρας μετρά 3 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχοντας παραβιαστεί η εστία της 4 φορές.

Σωστό φαβορί η Ρεγκάτας που αν κάνει απλά τα βασικά θα φύγει με το τρίποντο από το Αρακαζού, με την αντίπαλο της να μην δείχνει ικανή αυτή την στιγμή να κοιτάξει στα μάτια ομάδες της οκτάδας, πόσο μάλλον την τρίτη της βαθμολογίας.

Από την στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα βρίσκει δίχτυα εύκολα ενώ η Ρεγκάτας κράτησε ανέπαφη την εστία της μόλις σε 1 εκτός από τα τελευταία 5 της στην συζήτηση μπαίνει και το καλοπληρωμένο αμφίσκορο στο 2,00.

Με βάση τα παραπάνω μεγάλη αξία στα μάτια μου έχει το combo bet Ρεγκατάς και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 4,85.

Προϋποθέσεις για γκολ στο Καζακστάν

Καζακστάν-Ουκρανία: Με την πρώτη θέση του ομίλου πιθανότατα να πηγαίνει στην Γαλλία, οι υπόλοιπες 4 ομάδες (Ουκρανία-Καζακστάν-Βοσνία-Φινλανδία) θα δώσουν την μάχη τους για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Το Καζακστάν έχει μόλις ένα βαθμό και αυτόν απέναντι στην σημερινή του αντίπαλο στο ματς που διεξήχθη στην Ουκρανία, όντας κατά πολύ κατώτερο σε εκείνη την αναμέτρηση. Γενικότερα στηρίζεται στην Αστάνα Αρένα για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και θα κυνηγήσει εξαρχής το γκολ που θα το βάλει σε ρόλο οδηγού.

Οι Ουκρανοί έχουν 3 σερί ισοπαλίες όλες με το ίδιο σκορ(1-1) με πολύτιμη φυσικά αυτή απέναντι στους Γάλλους εκτός έδρας τον περασμένο Μάρτιο. Δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και θα παλέψει για την δεύτερη θέση μέχρι τέλους.

Όπως είδαμε και στο πρόσφατο Euro, η ομάδα της Ουκρανίας είναι μια ομάδα που διαθέτει αρκετό ταλέντο μεσοεπιθετικά αλλά αμυντικά έχει αρκετά θέματα και δέχεται σταθερά γκολ.
Οι Καζάκοι δεν θα χαριστούν αφού στην παραμικρή ευκαιρία που θα κάνουν διαθέτουν τους παίκτες να την μετουσιώσουν σε γκολ.

Το αμφίσκορο σε απόδοση 2,25 έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, με την προϊστορία να είναι επίσης ένα θετικό στοιχείο, αφού στα 4 από τα 5 παιχνίδια μεταξύ τους επιβεβαιώθηκε το GG.

Τρίτη φορά ο Φαν Χάαλ στους Ορανιέ

Νορβηγία-Ολλανδία: Όμιλος φωτιά ο συγκεκριμένος με τρεις ομάδες να διεκδικούν την πρωτιά(Τουρκία-Ολλανδία-Νορβηγία) και σφήνα να δείχνει να έχει μπει και το Μαυροβούνιο με 2 νίκες στα 3 παιχνίδια που έδωσε.

Η Νορβηγία αν εξαιρέσουμε την κακή εμφάνιση απέναντι στην Τουρκία και την ήττα με 0-3 έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο, με το wonder kid της Μπορούσια Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι ασταμάτητος και να έχει ξεκινήσει την φετινή χρονιά με εξαιρετικά νούμερα (6 γκολ και 3 ασίστ).

Η Ολλανδία μετά το πρόσφατο Euro και τον αποκλεισμό της από τους Τσέχους έλυσε την συνεργασία της με τον Φρανκ Ντε Μπουρ, προχωρώντας στην πρόσληψη του Φαν Χάαλ, ο οποίος ντεμπουτάρει για τρίτη φορά στον πάγκο των Ορανιέ.

Άπαντες στο στρατόπεδο της Νορβηγίας γνωρίζουν ότι σε ενδεχόμενο ήττας το πράγμα θα δυσκολέψει πολύ για πρόκριση, οπότε περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι πλούσιο σε ευκαιρίες αλλά και γκολ, αφού είναι δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία.

Με βάση τα παραπάνω το GG σε απόδοση 1,80 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Το παιχνίδι μου

Μονά (Stoiximan)

2/9 – 01:00 – Κονφιάνκα-Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας(CRB) – 2+GG(4,85) επί 10 μονάδες. (μέσω του combo bet)

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης