bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ποιος θα περάσει στον τελικό;

Ποιος θα περάσει στον τελικό;

Καλημέρα σας. Κερδισμένοι βγήκαμε από την φάση των «8» καθώς το διπλό του Βελγίου απέναντι στην Βραζιλία μας πλήρωσε και έφερε πίσω περισσότερες μονάδες από όσες είχαν πονταριστεί συνολικά.

Απόψε ξεκινάνε οι ημιτελικοί, με πρώτο αυτό που ακούει στο όνομα Γαλλία – Βέλγιο. Κάτι σαν τελικός δηλαδή, ενώ το ζευγάρι του τελικού διαμορφώνεται αύριο με τον αγώνα Κροατίας και Αγγλίας.

Γαλλία – Βέλγιο

Ένας σπουδαίος αγώνας αναμένεται να γίνει απόψε καθώς Γαλλία και Βέλγιο έδειξαν πως είναι πολύ καλές ομάδες και πως μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Το Βέλγιο, το οποίο πόνταρα απέναντι στην Βραζιλία στο περασμένο ματς με δικαίωσε μεν αλλά δέχτηκε πολλές φάσεις δε. Ήταν εξαιρετικό στις επιθέσεις του όταν έβρισκε χώρο, ο Αζάρτ ήταν ασταμάτητος και ο Λουκάκου με τις κινήσεις του στα πλάγια έσπαγε την άμυνα και άνοιγε χώρους. Αυτό που δεν μου άρεσε όμως ήταν πως όταν η Βραζιλία πλαγιοκοπούσε το Βέλγιο είχε πρόβλημα. Σε αυτό φταίει ο σχηματισμός του Βελγίου μιας και το 3-4-3 που χρησιμοποιεί ο Μαρτίνεζ έχει κάποια κενά. Απόψε πιστεύω πως με την απουσία του Μενιέρ θα αλλάξει σχηματισμό και θα πάει σε ένα 4-3-3, σύστημα που πιστεύω πως του πάει πολύ του Βελγίου. Για να δούμε αν εγώ και ο Μαρτίνεζ σκεφτόμαστε το ίδιο.

Η Γαλλία μέχρι στιγμής ήταν πολύ καλή. Έχει πλάνο, έχει στρατηγική, δίνει χώρο στον αντίπαλο και μετά τον… «σκοτώνει». Έτσι θα παίξει και απόψε ο Ντεσάμπς κατ’ εμέ. Θα δώσει χώρο στο Βέλγιο και μετά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις εξαιρετικές του αντεπιθέσεις. Εδώ όμως έχω μια ένσταση. Αν δώσεις χώρο στο Βέλγιο να μπορεί να σε πιέσει και να στέλνει μπάλα στο κουτί τότε πιθανό να έχεις τεράστιο πρόβλημα!

Το ποντάρισμα μου σε αυτό το ματς θα πάει στο over1.5 του Βελγίου σε απόδοση 2,75. Μόνο απέναντι στην Αγγλία που έπαιζε με αλλαγές δεν σκόραρε 2 γκολ το Βέλγιο και νομίζω μπορεί να το κάνει και απόψε. Θα πήγαινα στο διπλό του Βελγίου αλλά με φοβίζει λίγο η αμυντική του λειτουργία.

Κροατία – Αγγλία

Η Κροατία σε ακόμα ένα παιχνίδι χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να περάσει την αντίπαλο της. Είχαν ξανά άγχος οι Κροάτες και φάνηκε ότι δεν τους πάει να αγωνίζονται ως φαβορί. Το ματς με την Αγγλία θα είναι διαφορετικό γι’ αυτούς καθώς δεν είναι το φαβορί. Πιστεύω πως εδώ η Κροατία θα είναι πολύ καλύτερη.

Η Αγγλία ως τώρα τα καταφέρνει πολύ καλά, είναι πολύ καλή στα στημένα και στο κεφάλι (δύο γκολ με το κεφάλι απέναντι στην Σουηδία) αλλά εμένα κάπου δεν μου αρέσει. Έχει 5 γκολ από στημένα και 3 γκολ από πέναλτι. Είναι πολύ καλή στο πρέσινγκ του αντιπάλου αλλά οι Κροάτες είναι ομάδα που μπορούν με τις πάσες τους να σπάσουν το πρέσινγκ και αν αυτό γίνει τότε είναι εδώ που η Αγγλία θα χάσει το παιχνίδι.

Θα ποντάρω στο 3,60 της Κροατίας. Μου αρέσει ως απόδοση και πιστεύω πως οι Κροάτες μπορούν να κερδίσουν και να πάνε στον τελικό.

Αυτά είναι τα δύο μου σημεία από τους ημιτελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου. Θα τα ποντάρω ως μονά και δυάδα. Καλά να περνάτε, θα τα πούμε ξανά αύριο με προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ εκεί όπου ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Ανόρθωση ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους.

Το παιχνίδι μου

Μονά και Δυάδα:

  • 10/7, 21:00 – Γαλλία – Βέλγιο: -Βέλγιο over1.5- 2,75 *35 μονάδες
  • 11/7, 21:00 – Κροατία – Αγγλία: -1- 3,60 *24 μονάδες

*9 μονάδες στην δυάδα
Συνολικό ποντάρισμα: 68 μονάδες

Νέο Μακροχρόνιο:

  • Πρώτος σκόρερ – Κορυφαίος σκόρερ από την Πριμέρα Ντιβισιόν: Λούκα Μόντριτς 21,00 *13 μονάδες

Μακροχρόνια στοιχήματα Μουντιάλ:

  • Βραζιλία – Νικητής Μουντιάλ: 5,00 *50 μονάδες -ΧΑΜΕΝΟ
  • Λουκάκου – Πρώτος Σκόρερ: 17,00 *60 μονάδες
  • Καβάνι – Πρώτος ΣΚόρερ: 23,00 *45 μονάδες -ΧΑΜΕΝΟ
  • Βραζιλία – Αργεντινή, Ζευγάρι τελικού: 23,00 *45 μονάδες -ΧΑΜΕΝΟ
  • Βραζιλία, Νικητής – Καβάνι, Πρώτος σκόρερ: 126,00 *8 μονάδες -ΧΑΜΕΝΟ
  • Πρόκριση ομάδων από κάθε όμιλο (Ουρουγουάη – Αίγυπτος, Ισπανία – Πορτογαλία, Γαλλία – Δανία, Αργεντινή – Κροατία, Βραζιλία – Ελβετία, Γερμανία – Μεξικό, Βέλγιο – Αγγλία, Κολομβία – Πολωνία): 280,45 *4 μονάδες -ΧΑΜΕΝΟ

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες
Επιστροφές: 97,50 μονάδες
Υπόλοιπο: 2318,72 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 301 μονάδες (μαζί με τα μακροχρόνια)

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης