bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Σουηδικό value bet

Με επιτυχία για την στήλη-ολοκληρώθηκε η περασμένη εβδομάδα, με την Φορτούνα Σιτάρντ να σκοράρει δύο φορές και να επιβεβαιώνει την πρόβλεψή μας στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Βάαλβαϊκ.

Από τις ελάχιστες Δευτέρες που το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι αρκετά συμπιεσμένο, με κύρια υπεύθυνη την διακοπή λόγω Εθνικών υποχρεώσεων.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στις ειδήσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν παίξετε και η επιλογή για ποντάρισμα.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

  • Θέμα με τρεις βασικούς προέκυψε στην Σαραγόσα, καθώς κλήθηκαν την τελευταία στιγμή με την u21 της Ισπανίας οι πολύτιμοι Σεράνο (μέσος), Αθόν (επιθετικός) και Φρανθές (κεντρικός αμυντικός). Η Σαραγόσα μετά από αυτήν την εξέλιξη ζήτησε μέχρι και αναβολή του αγώνα η οποία και απορρίφθηκε.
  • Τα 13 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της Βάρναμο στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας ολοκληρώθηκαν επιβεβαιώνοντας το no goal.
  • Ενισχυμένη θα παραταχθεί η Ολτρινχαμ στην αναμέτρηση με την Χάλιφαξ για την Νασιονάλ Λιγκ, καθώς στην αποστολή της βρίσκονται 4 νέα αποκτήματα που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
  • Παράδοση στα γκολ διατηρούν τα παιχνίδια της Ακαντέμικα Κλιντσένι με την Μιοβένι στην Ρουμανία, με το over να έχει επιβεβαιωθεί στα 5/6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια (όλα ήταν goal/goal).

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ακρόπολις και Βάρναμο. 

Πατώντας πάνω σε μία από τις ειδήσεις της ημέρας που αναφέρει ότι: «Τα 13 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της Βάρναμο στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας ολοκληρώθηκαν επιβεβαιώνοντας το no goal» αλλά και σκεπτόμενοι ότι στο στοίχημα οι αποδόσεις προκύπτουν μέσω της στατιστικής και των μαθηματικών θεωρούμε λάθος τον φαβοριτισμό του GG στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πόσο μάλλον όταν προς αυτήν την κατεύθυνση οδεύουν και τα στατιστικά της γηπεδούχου ομάδας:3/4 πιο πρόσφατα ήταν no goal και 5/6 τελευταία εντός έδρας.

Αν μέσα σε αυτά προσθέσουμε ότι η Βάρναμο διαθέτει την καλύτερη αμυντική λειτουργία στην κατηγορία, με την εστία της να έχει παραβιαστεί μόλις 11 φορές σε 17 αναμετρήσεις, όπως και ότι η Ακρόπολις αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην επίθεσή της (δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία), το 1.95 στο NG κρίνεται ως value bet.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:00Ακρόπολις - ΒάρναμοNo [email protected]1 μονάδες
Κάβα10,99ROI167,27
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης