novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με ένα διπλό από την Ρωσία

Με ένα διπλό από την Ρωσία

Χαιρετώ! Το πρώτο σύστημα μου στο betmarket έμελλε να γράψει απόλυτο χωρίς να δεχτούμε καν γκολ! Προφανώς και είμαι χαρούμενος γιατί και σεις πληρωθήκατε τα λάθη στην Ασία, θα παρουσιαστούν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.
Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε δεν σταματάει η χρονιά από τον Αύγουστο και ένα καλό ταμείο, περιμένω να έρθουν μέρες που δεν θα βγαίνει τίποτα, είναι λογικό καθώς ο δρόμος είναι μεγάλος.

Μπροστά μας έχουμε ένα γεμάτο κουπόνι ενώ στην συνέχεια έχουμε διακοπή για Εθνικές, άρα ίσως ανοιχτώ λίγο παραπάνω αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς το επόμενο οι επιλογές θα είναι σαφέστατα λιγότερες.
Στο κουπόνι της Παρασκευής η αλήθεια είναι ότι βρήκα μερικά λαθάκια αλλά μόνο ένα τρανταχτό που να με βάλει σε σκέψεις πονταρίσματος.
Παρακάτω θα τα δείτε όλα αναλυτικά, να ξαναπώ εδώ ότι καλό είναι να διαβάζετε ολόκληρη την στήλη, κάτι το οποίο δεν μπήκε στο τελικό παιχνίδι μου μπορεί εσάς να σας αρέσει.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Κοριτίμπα

Κοριτίμπα-Μποταφόγκο: Δίπλωσε τις νίκες της η Κοριτίμπα αυτή την φορά κερδίζοντας με 1-2 την Αβάϊ. Πολύ καλή εμφάνιση απειλήθηκε ελάχιστα και βρήκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για να περάσει από μία διαχρονικά δύσκολη έδρα.

Η Μποταφόγκο πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα στην αναμέτρηση με την Βίλα Νόβα, βρέθηκε να προηγείται με 3-0 χαλάρωσε και στο τελευταίο ημίωρο δέχτηκε πίεση και δύο γκολ από την αντίπαλο της.

Η Μποταφόγκο εκτός έδρας δεν έχει βρει την ταυτότητα της ούτε με τον Έντερσον Μορέϊρα στον πάγκο της, δέχεται εύκολα το γκολ και γενικά οι εμφανίσεις της κυμαίνονται στην μετριότητα.
Η Κοριτίμπα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έρχεται από δύο σερί νίκες με καλές εμφανίσεις και μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσσο στο 2,40.

Για μεγαλύτερη απόδοση μπορεί κάποιος να κοιτάξει και το combo bet 1+Over 1,5 Κοριτίμπα σε απόδοση 3,75, αφού η γηπεδούχος ομάδα στα τελευταία τρία παιχνίδια μέσα στο σπίτι της έχει πετύχει έξι τέρματα!

Ξεφούσκωσε η Μαζατλάν

Μαζατλάν-Ατλέτικο Σαν Λουίς: Σημάδια ντεφορμαρίσματος για την Μαζατλάν, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ηττήθηκε εύκολα με 0-3 από την Τίγκρες σε μια αναμέτρηση που ήταν κάτω του μετρίου και δεν μπορούσε να ακολουθήσει με τίποτα τον ρυθμό της αντιπάλου της.

Η Λουίς πήρε μεγάλο πόντο απέναντι στην Κρουζ Αζούλ, πιέστηκε αλλά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και μέσω των αντεπιθέσεων δημιούργησε καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Εκτός έδρας μέχρι στιγμής δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο έχοντας 2/2 και πέντε τέρματα ενεργητικό.

Σαν να ξεφούσκωσε η Μαζατλάν, ούτε τελική στον στόχο δεν έκανε ολόκληρο 90λεπτο απέναντι στην Τίγκρες ενώ η άμυνα της δέχτηκε πάρα πολλές φάσεις.
Η Λουίς είναι ‘μανούλα’ στις αντεπιθέσεις και εκτός έδρας μέχρι στιγμής δείχνει να έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει.

Με βάση τα παραπάνω οι τιμές στο διπλό ξεφεύγουν, δεν έχει να ζηλέψει κάτι σαν ρόστερ η φιλοξενούμενη ομάδα με την νίκη να πληρώνει τρεις φορές τα λεφτά μας.

Μια ωραία ατμόσφαιρα

Κρασνόνταρ-Ρουμπίν: Η Κρασνόνταρ ήταν μέτρια απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Φωτιές έβαλε ο χαφ Βιλένα ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, λέγοντας τους ‘φεύγω ή δεν παίζω’.

Η Ρουμπίν έρχεται από το ισόπαλο 1-1 σε μια αναμέτρηση που ήταν ένα κλικ καλύτερη από την αντίπαλο της αλλά η αστοχία της δεν την άφησε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Μια ωραία ατμόσφαιρα στην Κρασνόνταρ μετά τις δηλώσεις και του Βιλένα ενώ έχει ακόμα αρκετές απουσίες. Δείχνει στα πρώτα παιχνίδια της να χρειάζεται χρόνο για να βγάλει τον καλό της εαυτό.
Η Ρουμπίν είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, είναι αήττητη ενώ εκτός έδρας δείχνει να βολεύεται αφού παίζει την κόντρα επίθεση.

Βάζοντας στην εξίσωση τα πάντα δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνει 5,00 το ενδεχόμενο νίκης των φιλοξενούμενων, αφού η Κρασνόνταρ ούτε αήττητη έδρα έχει(1-0-1 το σερί) ούτε παίζει καλά. Δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια και το υψηλό διπλό θα μπει στο παιχνίδι μου.

Το παιχνίδι μου

Μονό(Bet365)

27/8 – 20:30 – Κρασνόνταρ-Ρουμπίν Καζάν – 2(5,00) επί 10 μονάδες.

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης