novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Το πρώτο σύστημα

Το πρώτο σύστημα

Καλημέρα! Αρκετές επιλογές στο σημερινό κουπόνι, όπως ανέφερα χθες στην στήλη το πρόγραμμα σε Ιαπωνία και Κορέα δείχνει καλό και ουσιαστικά εκεί θα δώσω βάρος σήμερα, αφού έχει αρκετές αναμετρήσεις με αξία στα μάτια μου.

Ντεφορμέ η Νταεγού

Ιντσεόν-Νταεγού: Η Ιντσεόν δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο καθώς η αντίπαλος της είχε κρούσμα κόβιντ και αναβλήθηκε η αναμέτρηση. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της κέρδισε με δυσκολία 1-0 την Σεογκνάμ και διεύρυνε το αήττητο σερί της εντός έδρας στα επτά ματς(3-4-0 το σερί).

Η Νταεγού είναι σε κάκιστη κατάσταση, νέα ήττα αυτή την φορά από την αδύναμη Γκουάντζου με 1-2 μέσα στην έδρα της, κακή εμφάνιση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Μακριά από το σπίτι της έχει να γευτεί το νέκταρ της νίκης από τις 16 Μαϊου, μετρώντας τρεις σερί ήττες με εμφανίσεις κάτω του μετρίου.

Η Ιντσεόν διαθέτει έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος, τον Μουγκόσα ο οποίος την μισή ευκαιρία την κάνει γκολ. Έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα εντός έδρας και βρίσκει έναν αντίπαλο σε κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και έχει ιδανική ευκαιρία να πετύχει άλλη μία νίκη.

Στην κατάσταση που βρίσκονται τα δύο σύνολα ο άσσος δεν έπρεπε να πληρώνει πάνω από 3,50 μονάδες, αν κάνει τα βασικά η γηπεδούχος ομάδα εύκολα ή δύσκολα θα τον επιβεβαιώσει.

Τυπικά γηπεδούχος σε κακή κατάσταση

Σουγουόν Μπλούγουινγκς-Σουβον: Έκανε το λάθος να προηγηθεί η Σουγουόν απέναντι στην Ουλσάν και δέχτηκε την ήττα με ανατροπή(3-1) από την αντίπαλο της σε μία εκ νέου μέτρια εμφάνιση της. Τυπικά γηπεδούχος είναι καθώς οι δύο ομάδες μοιράζονται την ίδια έδρα.

Η Σουβόν επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 1-0 την Γιεγιού κάνοντας απλά τα βασικά, σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε πάντως να κλειδώσει την νίκη αρκετές φορές.

Η Σουβόν αν εξαιρέσουμε την αναμέτρηση με την Ποχάνγκ που ήταν κακή παίζει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο παράγοντας ένα τσουβάλι τελικές προς τα αντίπαλα καρέ. 
Η Σουγουόν δείχνει να μην μπορεί να στρίψει με τίποτα, αγνοεί την νίκη εδώ και έξι σερί παιχνίδια, ενώ οι εμφανίσεις της κινούνται στην μετριότητα εδώ και καιρό.

Υψηλές οι τιμές στο διπλό αν αναλογιστούμε ότι οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα, παίζω Σουβόν χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Στο κυνήγι της τρίτης θέσης

Ουράβα-Χιροσίμα: Η Ουράβα έρχεται από επαγγελματική νίκη απέναντι στην Τοκουσίμα με 0-1, έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να μείνει στο κυνήγι της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Χιροσίμα ξεπέρασε τον εαυτό της για να κρατήσει την ασταμάτητη Καβασάκι στο 1-1, δέχτηκε αρκετή πίεση ειδικά στα τελευταία λεπτά αλλά κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Η Χιροσίμα απέχει δέκα βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού και δώδεκα από αυτές που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Με λίγα λόγια είναι άνετη όσων αφορά την παραμονή ενώ δύσκολα προλαβαίνει τις προνομιούχους θέσεις του πίνακα.
Η Ουράβα έχει τεράστια ευκαιρία να πάρει την νίκη εκμεταλλευόμενη την κούραση της Χιροσίμα αλλά και το γεγονός ότι η Τόσου(3η) κοντράρεται με την Μαρίνος(2η) και μπορεί να χάσει βαθμούς.

Με βάση τα δεδομένα που έχω στην αναμέτρηση ο άσσος δεν έπρεπε να πληρώνει πάνω από 2,70, τον βρίσκω στον 3,00 και δεν μπορώ να μην εμπλακώ στοιχηματικά.

Θα πάω και στο πρώτο μου σύστημα για την φετινή σεζόν, το οποίο θα είναι πάτεντ(σύστημα 1-2-3).

Το παιχνίδι μου

Σύστημα 1-2-3 (Bet365)

25/8 – 13:00 – Ουράβα-Χιροσίμα – 1(3,00) επί 10 μονάδες.

25/8 – 13:30 – Ιντσεόν-Νταεγού – 1(3,60) επί 8 μονάδες.

25/8 – 14:00 – Σουγουόν Μπλούγουινγκς-Σουβόν – 2(3,00) επί 10 μονάδες.

Από 3 μονάδες στις δυάδες 1,5 μονάδα στην τριάδα.

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης