novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Συνδυάζοντας φόρμα και παράδοση

Συνδυάζοντας φόρμα και παράδοση

Πέντε σημεία πονταρίστηκαν εχθές, μόλις ένα ευστόχησε και ήταν αρκετό για να επιστρέψει το 81% του συνολικού πονταρίσματος.

Εχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για το πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος παιχνιδιού και η διαχείριση της κάβας μας.

Σε μία φαινομενικά κακή ημέρα για εμένα, κατόρθωσα με μόλις ένα στα πέντε να χάσω ελάχιστα. Όταν σε μία κακή ημέρα δεν χάνω σημαντικό μέρος της κάβας μου, δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος καθώς από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι στις καλές μου περιόδους θα γίνει η διαφορά.

Βλέπετε, ότι πλέον είναι λίγες οι ημέρες που δεν υπάρχουν επιλογές ή δεν μας αρέσει κάτι και στρεφόμαστε στο no bet. Η πανδημία δημιούργησε non stop καταστάσεις και αυτό που άλλες σεζόν χαρακτηρίζαμε ως «μαραθώνιο», φέτος ισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Γι’ αυτό, απαιτείται υπομονή. Δεν γίνεται να κερδίζεις κάθε ημέρα. Το θέμα είναι στο τέλος κάθε σεζόν να γράφουμε κέρδος.

Προγνωστικά Δανίας

Μιλήσαμε εχθές για τις προτεραιότητες των ομάδων που αγωνίζονται σε δύο ταμπλό αυτήν την περίοδο και πως ο στόχος τους είναι η Ευρωπαϊκή επιτυχία που θα επιφέρει και πολλά χρήματα στα ταμεία τους.

Εκεί βασίστηκε το ποντάρισμα στην Λανς, στην ίδια λογική στηρίζεται και αυτό στην Αάλμποργκ την οποία πληρωθήκαμε στις αρχές της εβδομάδας.

Αρκετά καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο μέρος, με 14-1 τελικές απέναντι στην Βέιλε και πλέον μετρά δύο σερί νίκες και τρία παιχνίδια αήττητη.

Αήττητη από την αρχή της σεζόν η Ράντερς που εκπλήσσει θετικά άπαντες, αλλά με το μυαλό στην ρεβάνς με την Γαλατάσαραϊ αλλά και κάποιες εμφανίσεις που άφησαν ερωτηματικά το τελευταίο διάστημα (κόντρα στην Βίμποργκ μπορεί να κέρδισε αλλά δέχτηκε 29 τελικές). Συν την κούραση του αγώνα της Πέμπτης, αλλά και την καλή παράδοση που διατηρεί η Άαλμποργκ στην συγκεκριμένη έδρα (10 παιχνίδια αήττητη) με στρέφουν στο «διπλό».

Προγνωστικά Ελβετίας

Με τέρμα τα γκάζια ξεκίνησε την σεζόν η Βασιλεία έχοντας συμπληρώσει 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η επίθεσή της πετάει φωτιές και η ενίσχυση του καλοκαιριού αφήνει ήδη καρπούς, ενώ βρίσκεται και ένα βήμα πριν τους ομίλους του Europa Conference League.

Αντίθετη πορεία ακολουθεί η Λωζάνη που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας μετά από 3 αγώνες.

Παρότι την Πέμπτη η Βασιλεία έχει ταξίδι στην Σουηδία, θεωρώ ότι με την φόρα που έχει πάρει και την ψυχολογία που έχει αποκτήσει θα… περάσει και από την έδρα της Λωζάνης όπου τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν το πολύ μακρινό 2001.

Το «διπλό» στο 1.90 είναι άκρως ικανοποιητικό για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Fonbet:

21/8 – 14:00 – Ράντερς – Αάλμποργκ: 2 (2.60)

21/8 – 15:15 – Λωζάνη – Βασιλεία: 2 (1.90)

Στη δυάδα απόδοσης 4.94 ποντάρισμα 20 μονάδων.

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης