bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αουτσάιντερ με προοπτικές

Αουτσάιντερ με προοπτικές

Το παιχνίδι στην Λιθουανία ολοκληρώθηκε με 16 κόρνερ επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη για το over14.5 που οχταπλασίαζε και επέστρεψε σχεδόν όλο το ποντάρισμα της ημέρας.

Δύο τέρματα μακριά από τα απόλυτο, καθώς η ΤΣΣΚΑ Σόφιας παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατόρθωσε να σκοράρει, ενώ ο ΠΑΟΚ σε ένα μονόπλευρο δεύτερο μέρος με πολλές ευκαιρίες έφτασε πολύ αργά στην ισοφάριση.

Με την πρεμιέρα του Ιταλικού πρωταθλήματος (δείτε εδώ τις αναλύσεις και τις προτάσεις της αγωνιστικής) το στοιχηματικό κουπόνι έχει πάρει… φωτιά με αποτέλεσμα να προκύπτουν αρκετές (πιθανές) επιλογές για ποντάρισμα.

Προγνωστικά Αγγλίας

Τέσσερα ενδιαφέροντα αουτσάιντερ έβγαλε η μελέτη στο νησί. Ξεκινώντας από την Πρέμιερ Λιγκ, προκαλεί η απόδοση της Γουότφορντ στην έδρα της Μπράιτον. Εξαιρετική εικόνα στην πρεμιέρα και το 3-2 απέναντι στην Αστον Βίλα και άμεση προσαρμογή των νεοαποκτηθέντων. Καλή εμφάνιση και από την Μπράιτον στο Μπέρνλι, αλλά σήμερα απαιτείται διαφορετική προσέγγιση, κάτι που πέρυσι δεν έδειξε να την βολεύει έχοντας μόλις 4 εντός έδρας νίκες σε 19 παιχνίδια.

Χειρότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί η Πρέστον στην Τσάμπιονσιπ, που μαζί με την Νότιγχαμ είναι οι μοναδικές από τις 24 ομάδες της κατηγορίας που ξεκίνησε με 3 ήττες. Πολλά τα αμυντικά κενά, δεχόμενη 7 τέρματα και σκοράροντας μόλις 2. Η πίεση αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Πιτέρμπορο που δείχνει σε καλή κατάσταση και έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο με την Κάρντιφ (2-0/2-2 με τέρματα στο 83’ & 96’).

Η Μόρκαμ ήταν ανταγωνιστική απέναντι στην ανώτερη Ρόδεραμ παρότι ηττήθηκε με 1-0. Πρώτη ήττα για τις «Γαρίδες» που δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί άμεσα στα νέα δεδομένα της κατηγορίας. Από την άλλη πλευρά η Τζίλιγχαμ δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στις νίκες, ενώ προέρχεται από 2 σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις και η κούραση θα είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με την αντίπαλό της που αγωνίστηκε εντός έδρας.

Στην Μπρίστολ Ρόβερς ο ιδιόρρυθμος τεχνικός Μπάρτον έχει αναλάβει ένα ενδιαφέρον project, με τους «Πειρατές» να έχουν ενισχυθεί και να διαθέτουν ένα από τα πιο δυνατά ρόστερ της κατηγορίας. Η νίκη που τόσο έψαχνε ώστε να… γυρίσει το κουμπί ήρθε μεσοβδόμαδα και ταξιδεύει με ψυχολογία στην έδρα της Εξετερ η οποία αγνοεί τη νίκη μετά από 3 αγωνιστικές. Η Εξετερ ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον covid ενώ συνεχίζει να αγωνίζεται με πολλές απουσίες.

Προγνωστικά Σκωτίας

Η Πάρτικ Θιστλ βρίσκεται στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ μετά από τις δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο η φιλοξενούμενη και σε αρκετά καλή κατάσταση είναι το φαβορί απέναντι στην Αρμπρόουθ που οι bookmakers θεωρούν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. To «διπλό» θα μπορούσε να έπαιζε χαμηλότερα από το 2.30.

Προγνωστικά Γαλλίας

Οι κόντρες των «Ευρωπαίων» είναι πάντα στις προτεραιότητές μας τέτοιες περιόδους, πόσο μάλλον όταν στην συζήτηση μπαίνει η Μονακό του Κόβατς.

Οι Μονεγάσκοι συμπλήρωσαν δύο σερί ήττες μετά το 0-1 μεσοβδόμαδα από την Σαχτάρ και σε λίγες ημέρες παίζουν στην Ουκρανία την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.

Το βάρος, όπως είναι λογικό, πέφτει εκεί και η επικίνδυνη Λανς μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε χαραμάδα που θα μείνει ακάλυπτη όπως άλλωστε είχε πράξει εμφατικά στην ίδια έδρα πέρυσι (3-0). Ειδικα, όταν η απόδοση βρίσκεται σε επίπεδα που προσεγγίζει τον πενταπλασιασμό.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα Bet365:

21/8 – 18:00 – Μονακό – Λανς: 2 (4.75) με 10 μονάδες

21/8 – Μπράιτον – Γουότφορντ: 2 (5.75) με 9 μονάδες

Και 4 μονάδες στη δυάδα τους απόδοσης 27.30

Trixie Bet365:

21/8 – 17:00 – Εξετερ – Μπρίστολ Ρόβερς: 2 (3.20)

21/8 – 17:00 – Πρέστον – Πιτέρμπορο: 2 (3.50)

21/8 – 17:00 – Τζίλιγχαμ – Μόρκαμ: 2 (3.50)

Με 10 μονάδες στις δυάδες και 5 στην τριάδα

Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή.

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης