novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με δύο αουτσάιντερ και μία δυάδα

Με δύο αουτσάιντερ και μία δυάδα

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους. Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή, ημέρα οικογενειακή, ελπίζω να είστε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και να μοιράζεστε χαρούμενες στιγμές.

Επειδή όμως αυτήν η δουλειά δεν έχει τέτοια… ρεπό, ας πάμε να δούμε τα σημεία που έχω ξεχωρίσει από το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα.

Προγνωστικά Σουηδίας

Κάτι περισσότερο από τίμιο το «διπλό» της Χάκεν σε τιμές κοντά στο 1.85 στην έδρα της νεοφώτιστης Ντέγκερφορς. Η Χάκεν έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και στα τελευταία παιχνίδια τρέχει σερί 5-1-1 στο πρωτάθλημα, δείγμα της φόρμας της.

Η Ντέγκερφορς, από την άλλη πλευρά έχει ξεχάσει την γεύση της νίκη, ερχόμενη από αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (0-1-4) έχοντας δει την εστία της να παραβιάζεται 16 (!) φορές.

Στην δεύτερη κατηγορία ξεχωρίζει το over στο Λαντσκρόνα-Βεστέρος σε αουτσάιντερ τιμές. Από τέσσερα διαδοχικά over η Βεστέρος, 6 στα 7 τελευταία η Λαντσκρόνα και άμυνες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη εσχάτως θεωρώ πως στο 1.95 υπάρχει αρκετός χώρος.

Προγνωστικά Ιρλανδίας

Από παιχνίδι στην Ευρώπη προέρχεται η Ντάλντακ εκεί όπου ηττήθηκε με 1-2 από την Φίτεσε στην έδρα της. Φανερά επηρεασμένη στον περασμένο αγώνα από την Ευρωπαϊκή της εμπειρία ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια από την Σεντ Πάτρικς (1-4).

Η κόπωση είναι πλέον εμφανής και η φορμαρισμένη (2 σερί νίκες) Ντέρι είναι αρκετά ικανή, ειδικά εντός έδρας για να εκμεταλλευτεί αυτήν και την απογοήτευση του αποκλεισμού. Στο 2.90 ο άσος.

Προγνωστικά Νορβηγίας

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το «διπλό» της Σάντερφιορντ η οποία εκπλήσει θετικά με τις εμφανίσεις της και κοντράρει ακόμα και τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Μάλιστα, εκτός έδρας έχει καταγράψει δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια έχοντας ηττηθεί στην δύσκολη έδρα της Κρίστιανσουντ.

Στην Μπραν παρότι έγινε αλλαγή τεχνικού το κλίμα μόνο καλό δεν είναι στις τάξεις της, με ποδοσφαιριστές της να εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο. Μέσα σε όλα ότι η γηπεδούχος έχει να αγωνιστεί από τις 18 Ιουλίου, σχεδόν ένα μήνα και όπως είναι λογικό στερείτε αγωνιστικού ρυθμού.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Bet365:

15/8 – 16:00 – Ντέγκερφορς – Χάκεν: 2 (1.85)

15/8 – 14:00 – Λαντσκρόνα-Βεστέρος: over (1.95)

Στη δυάδα ποντάρισμα 10 μονάδων

Μονά/δυάδα Bet365:

15/8 – 17:00 – Ντέρι – Ντάλντακ: 1 (2.90) με 12 μονάδες

15/8 – 21:30 – Μπραν – Σάντερφιορντ: 2 (3.20) με 12 μονάδες

Και 6 στη δυάδα τους.

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης