bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τα μεγάλα πρωταθλήματα “παίζουν” στο Betmarket

Τα μεγάλα πρωταθλήματα “παίζουν” στο Betmarket

Το BetMarket σας έχει συνηθίσει κάθε χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Κάθε νέα σεζόν να έχει επιπλέον προσθήκες και νέα πράγματα στο site. Ετσι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και η φετινή χρονιά, που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ταυτόχρονη έναρξη των πρωταθλημάτων σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία.

  • MΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Η μελέτη φέτος ξεκινά κάθε Παρασκευή στο BetMarket με ΟΛΕΣ τις αναλύσεις για τα παιχνίδια του τριημέρου!

Πάμε Big 5

Η νέα ενότητα στο BetMarket, που έρχεται ως προσθήκη για τη σεζόν 2021/2022, είναι οι αναλύσεις για όλους τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Μια πρώτη γεύση πήρατε την περασμένη εβδομάδα, με την αρχή του Γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά τώρα ο όγκος των αναλύσεων έχει ανέβει κατακόρυφα με την είσοδο της Premier League, της La Liga και της Bundesliga.

Σύγχρονη και άμεση στοιχηματική ματιά

Οι αναλύσεις του BetMarket δεν θα θυμίζουν σε τίποτα όσα βρίσκεται σε άλλα sites. Η οπτική μας ήταν από την αρχή ξεκάθαρη. Να δώσουμε στον αναγνώστη μια σύγχρονη και άμεση στοιχηματική ματιά, μακριά από παλαιού τύπου προσεγγίσεις.

Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν θα διαβάσετε αχρείαστες ειδήσεις για αναπληρωματικούς δεξιούς μπακ που απουσιάζουν, ούτε μακροσκελή κείμενα για το ποιος έβαλε τα γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής.

Σε λίγες και απόλυτα στοχευμένες προτάσεις, με άκρως στοιχηματική προσέγγιση, θα προσπαθήσουμε να… αγγίξουμε στοιχηματικά το κάθε παιχνίδι.

Στατιστικά με ένα κλικ στην ίδια σελίδα

Και όταν λέμε σύγχρονο τρόπο, εννοούμε συνολικά, όχι μόνο στον τρόπο γραφής. Οι αναλύσεις είναι εμπλουτισμένες με στατιστικά τα οποία ξεχωρίζουν για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί είναι επεξεργασμένα. Δεν είναι δηλαδή σκέτοι πίνακες που μόνος του ο αναγνώστης πρέπει να βγάλει άκρη, αλλά έχει γίνει η απαραίτητη επεξεργασία για να βρεθούν εκείνα τα αριθμητικά σημεία που έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη.

Δεύτερον γιατί είναι τόσο εύκολα προσβάσιμα. Ούτε σε ζαλίζουν με το να εμφανίζονται συνεχώς μπροστά σου, ούτε πρέπει να αλλάξεις σελίδα για να τα δεις. Με ένα κλικ η πληροφορία απλώνεται μπροστά σου. Με ένα κλικ «μαζεύεται» ξανά.

*Τα στατιστικά θα εμπλουτίζονται κάθε εβδομάδα. Έρχονται αρκετές καινοτομίες όσο οι αγωνιστικές προχωρούν και η βάση δεδομένων… γεμίζει!

Οι στοιχηματικές επιλογές του διημέρου

Πάμε Αγγλία: Το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο ξεκινά με ματσάρες, όπως το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι και ειδικό στοίχημα σε απόδοση 7.00 στην κόντρα Ελλήνων της Νόριτς με τη Λίβερπουλ.

Δες τα προγνωστικά Αγγλίας εδώ

Πάμε Ισπανία: Ο Μέσι έφυγε, αλλά η αίγλη μένει στην πάντα συναρπαστική La Liga που βγάζει 3 επιλογές στην πρεμιέρα. Δύο περιπτώσεις για γκολ και ένα σημείο διπλασιασμού.

Δες τα προγνωστικά Ισπανίας εδώ

Πάμε Γερμανία: Η Μπάγερν φέτος δέχεται απειλές και η Ντόρτμουντ μας δίνει ειδικό στοίχημα στην πρεμιέρα. Μαζί και δύο διπλά υψηλών αποδόσεων.

Δες τα προγνωστικά Γερμανίας εδώ

Πάμε Γαλλία: Φρενίτιδα στη Γαλλία για τον Μέσι, που θα είναι στο γήπεδο στον αγώνα με το Στρασβούργο. Η κόντρα της πρωταθλήτριας Λιλ απέναντι με τον πρωταθλητή Γκαλτιέ βγάζει… value bet.

Δες τα προγνωστικά Γαλλίας εδώ

  • MΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Η μελέτη φέτος ξεκινά κάθε Παρασκευή στο BetMarket με ΟΛΕΣ τις αναλύσεις για τα παιχνίδια του τριημέρου!
Share Διαβαστε επισης